2 yasindaki kizim cok zayif:(

Denicem ama normal beyaz un katsam olmuyor mu? Ne kadar zamnda etkisini gorurum?

nice senelereeee, doğum günü kutlu olsun küçük prensesin :)
evet mutlaka erken doğmanın etkisi vardır ama eninde sonunda yakalar yaşıtlarını kiloda çünkü baba uzn özellikle
şu yumurtanın taifini verir miisin bi de onu deniym nepeyniri kullaıyosun, yumurt yediremiorum ben kızıma

Şu kadar yemek yiyen 2 yaşında ki çocuğa az yıyor diye anlatılıyorsunuz ya dalga geçtiğinizi düşünüyorum gerçekten. Sağlıklı bi şekilde yemek yiyen çocuğa ilaç vermek akıl işimi tartışılır

Cnm benim kiz hic peyniri tek basina yedigini gormedim sonra bu yontemi buldum bayilarak yiyor hic anlamiyor peynir oldugunun.
Tavaya cok az yag koyuyorum ysrim dal taze sogan dogruyorum kucucuk ve kibrit kutusu peyniri koyuyorum 1 2 dakika ceviriyorum ustune 1 yumurtayi kiriyorum hic tuz atma cunku peynirler tuzlu oldugu icin tuz atarsan tuzdan yiyemez cocuk. Pisince aliyorum hazir. Cok da saglikli. Bahcedeki sogani kullaniyorum tanidigim yerden peyniri aliyorum.
Peyniri yumusak al ki ayni kasar gibi erisin yagli ve az tuzlu peynir kullaniyorum ben pisirirken gozden kayboliyor sakin kasar kullanma saglikli degil onlar.

Az yiyor diye anlatmadim hanimefendi bu kadar yemesine ragmen kilosu az diye anlattim.

Bence beslenme düzeni çok güzel ve dengeli hiç değiştirmeyin böyle devam edin. Yemesi güzelmiş maşaAllah kilosunu hiç takmayın önemli olan sağlıklı olması.

Bence beslenme düzeni çok güzel ve dengeli hiç değiştirmeyin böyle devam edin. Yemesi güzelmiş maşaAllah kilosunu hiç takmayın önemli olan sağlıklı olması.
Dogru soyluyosunuz yasitlari 12 13 kilo olunca ister istemez kafama taktim tabi

Az yiyor diye anlatmadim hanimefendi bu kadar yemesine ragmen kilosu az diye anlattim.
Sorun az yemesi değilse iştah şurubu kullanılmaz hanımefendi o Zaman. Doktor verdi dersen inanmam benim kızım bubların yarısını yediği Zaman'larda bile iştah açıcı şurup alamadık. Ha doktorunuzun bilgisi varsa ve sağlıksız olduğunu düşünüyorsa tam kan tahlili aldırın bi hastalık varsa çıkar. Biz de herşeye baktık doktor yapısı bu ilerde zayıf olur rahat eder dedi

Canım eğer iyi marka kaşar alırsan en yüksek protein ve kalsiyum miktarı kaşarda vardır. Çok teşekkür ederim tarif için senin dediğin peynirle soğanla yapayım yarın inşallah yer ya, zil takıp oynıycam artık yerse

Kziim bunlari yiyor ama oyalayarak yediriyorum kendisi oturup istahli bi sekilde yemek yemedi hic. Daha onceki sayfalarda yazdim oyalayarak yedirmekten biktim deyip durumu doktora anlatinca verdi.

Tmm cnm yerse yaz beklicem

Bence güzel besleniyor saglikliysa dert etmeyin bence bide kiz çocukları daha narin oluyor

Bence de çok güzel besleniyor maşallah. Her bebeğin yapısı farklı nasıl ki biz de yemek konusunda farklılıklar gösteriyorsak. Eğer sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın. Ama her besinden vermeye dikkat edin

Kziim bunlari yiyor ama oyalayarak yediriyorum kendisi oturup istahli bi sekilde yemek yemedi hic. Daha onceki sayfalarda yazdim oyalayarak yedirmekten biktim deyip durumu doktora anlatinca verdi.

Oyalamaya iki katına çıkarın ama yine de vermeyin şurubu lütfen. Boş yere yükleniyor vücuda kimyasal.

Yemesi ne az ne çok, normal.

Kendi oturup böyle dolu dolu , oynamadan yemek yemeyen çocuk sayısı çok azdır zaten.

Boş yere moralinizi bozmayın,sağlık sorunu yoksa kilo çok önemli değil.kaldı ki kilo çok da iyi bir şey değil.Obezite çağın hastalığı ve bebeklikten başlıyor obezite.Benim kızım çok hareketli,az yer ,ayına göre de az uyur.boy kilo gelişimi ayından önce gidiyor.ama genetik.benim tüm yeğenlerim de tombiktş,hatta ben ve kardeşlerim bebekken tombikmişiz.büyüdükçe zayıflıyoruz genel olarak.Sağlıkla büyüsün kızınız.

Resim goremedim ama benim 4.5 yasinda 110 cm. Boya 14 kiloluk kizimdan daha zayif gorunmedigine eminim :)
Bosverin insanlarin ne dedigini hem gercekten anlayamayabiliyorlar da, ben yeni buyutmus olduğum halde cocuklarin 2 yasinda mi 3 yasinda mi oldugunu bile anlamiyorum, benimkine de somalili diyorlar, halalari bile kolunu tutuamiyoruz kirilacak gibi geliyor diyorlar, ne yapalim obez olmalarindan iyidir :)
Bu arada benim kizim da etini sutunu iyi yer, pilav ekmek borek patates vs diline vurmaz, hem evde pek yapilmaz hem de zaten az yiyor midesini gereksiz seylerle doldurmayayim diye ben de vermiyorum. Oturup 1 tabak pilav yiyecegine yarim tabak ispanak yesin vitamin alsin derdindeyim.

Onemli olan saglikli olmalari gercekten. Allah bagislasin yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…