- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Denicem ama normal beyaz un katsam olmuyor mu? Ne kadar zamnda etkisini gorurum?Canim ilk basladigimda su ile yaptim ...
18 . ayindan itibaren sute yulaf unu katarak muhallebisini yaptim...
Ilindiktan sonra az birseyde pekmezle tatlandirdim...
Bu sekilde severek yiyor benim oglum...
Birde yulaf unuyla dene istersen daha besleyici...
Yahut meyveler katarakta tatlandirabilirsin...
83 cmCanım kızının boyu kac cm
Aynen cnm. Ben 160 esim 180 cm
Hersabah ama hersabah yumurtali yesil soganli ve peynirli omleti yer yaninda da bir bardak sut icer. 28 mayis dogumlu bugun dogum gunu hatta. Ama premature dogdu 35 haftalik ve 2.460 gram sanirim biraz ondan da kaynaklaniyor
Cnm benim kiz hic peyniri tek basina yedigini gormedim sonra bu yontemi buldum bayilarak yiyor hic anlamiyor peynir oldugunun.nice senelereeee, doğum günü kutlu olsun küçük prensesin :)
evet mutlaka erken doğmanın etkisi vardır ama eninde sonunda yakalar yaşıtlarını kiloda çünkü baba uzn özellikle
şu yumurtanın taifini verir miisin bi de onu deniym nepeyniri kullaıyosun, yumurt yediremiorum ben kızıma
Az yiyor diye anlatmadim hanimefendi bu kadar yemesine ragmen kilosu az diye anlattim.Şu kadar yemek yiyen 2 yaşında ki çocuğa az yıyor diye anlatılıyorsunuz ya dalga geçtiğinizi düşünüyorum gerçekten. Sağlıklı bi şekilde yemek yiyen çocuğa ilaç vermek akıl işimi tartışılır
Dogru soyluyosunuz yasitlari 12 13 kilo olunca ister istemez kafama taktim tabiBence beslenme düzeni çok güzel ve dengeli hiç değiştirmeyin böyle devam edin. Yemesi güzelmiş maşaAllah kilosunu hiç takmayın önemli olan sağlıklı olması.
Sorun az yemesi değilse iştah şurubu kullanılmaz hanımefendi o Zaman. Doktor verdi dersen inanmam benim kızım bubların yarısını yediği Zaman'larda bile iştah açıcı şurup alamadık. Ha doktorunuzun bilgisi varsa ve sağlıksız olduğunu düşünüyorsa tam kan tahlili aldırın bi hastalık varsa çıkar. Biz de herşeye baktık doktor yapısı bu ilerde zayıf olur rahat eder dediAz yiyor diye anlatmadim hanimefendi bu kadar yemesine ragmen kilosu az diye anlattim.
Canım eğer iyi marka kaşar alırsan en yüksek protein ve kalsiyum miktarı kaşarda vardır. Çok teşekkür ederim tarif için senin dediğin peynirle soğanla yapayım yarın inşallah yer ya, zil takıp oynıycam artık yerseCnm benim kiz hic peyniri tek basina yedigini gormedim sonra bu yontemi buldum bayilarak yiyor hic anlamiyor peynir oldugunun.
Tavaya cok az yag koyuyorum ysrim dal taze sogan dogruyorum kucucuk ve kibrit kutusu peyniri koyuyorum 1 2 dakika ceviriyorum ustune 1 yumurtayi kiriyorum hic tuz atma cunku peynirler tuzlu oldugu icin tuz atarsan tuzdan yiyemez cocuk. Pisince aliyorum hazir. Cok da saglikli. Bahcedeki sogani kullaniyorum tanidigim yerden peyniri aliyorum.
Peyniri yumusak al ki ayni kasar gibi erisin yagli ve az tuzlu peynir kullaniyorum ben pisirirken gozden kayboliyor sakin kasar kullanma saglikli degil onlar.
Kziim bunlari yiyor ama oyalayarak yediriyorum kendisi oturup istahli bi sekilde yemek yemedi hic. Daha onceki sayfalarda yazdim oyalayarak yedirmekten biktim deyip durumu doktora anlatinca verdi.Sorun az yemesi değilse iştah şurubu kullanılmaz hanımefendi o Zaman. Doktor verdi dersen inanmam benim kızım bubların yarısını yediği Zaman'larda bile iştah açıcı şurup alamadık. Ha doktorunuzun bilgisi varsa ve sağlıksız olduğunu düşünüyorsa tam kan tahlili aldırın bi hastalık varsa çıkar. Biz de herşeye baktık doktor yapısı bu ilerde zayıf olur rahat eder dedi
Tmm cnm yerse yaz beklicemCanım eğer iyi marka kaşar alırsan en yüksek protein ve kalsiyum miktarı kaşarda vardır. Çok teşekkür ederim tarif için senin dediğin peynirle soğanla yapayım yarın inşallah yer ya, zil takıp oynıycam artık yerse
Bence güzel besleniyor saglikliysa dert etmeyin bence bide kiz çocukları daha narin oluyor2 yasinda kizim var 10.5 kilo bir gun yediklerimiz su sekilde hasta olmadigi surece hergun boyle besleniyor.
Kahvaltida 1 yumurta kibrit kutusu peynis 1 cay bardagi sut biraz ekmek 1 ceviz
Uykudan once bir kase corba
Uykudan sonra bi tabak etli sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksama dogru tekrar corba
Duruma gorede sut icip yatiyor
Istah surubu kullaniyorum ama ise yaramadi kilo almasi icin neler yapabilirim?
Sabırlı bi insansan eğer yemiyorsa yedirme.denedim oldu. 2. Gün saldırdı yemeğeKziim bunlari yiyor ama oyalayarak yediriyorum kendisi oturup istahli bi sekilde yemek yemedi hic. Daha onceki sayfalarda yazdim oyalayarak yedirmekten biktim deyip durumu doktora anlatinca verdi.
bende akısına bırakmıştm bi gun sabah sadece yumurta sarısı yedi ve gece onunla uyudu diğer gunlerde de öyle iştahını sadece suruplar açmıştıSabırlı bi insansan eğer yemiyorsa yedirme.denedim oldu. 2. Gün saldırdı yemeğe
Kziim bunlari yiyor ama oyalayarak yediriyorum kendisi oturup istahli bi sekilde yemek yemedi hic. Daha onceki sayfalarda yazdim oyalayarak yedirmekten biktim deyip durumu doktora anlatinca verdi.
Boş yere moralinizi bozmayın,sağlık sorunu yoksa kilo çok önemli değil.kaldı ki kilo çok da iyi bir şey değil.Obezite çağın hastalığı ve bebeklikten başlıyor obezite.Benim kızım çok hareketli,az yer ,ayına göre de az uyur.boy kilo gelişimi ayından önce gidiyor.ama genetik.benim tüm yeğenlerim de tombiktş,hatta ben ve kardeşlerim bebekken tombikmişiz.büyüdükçe zayıflıyoruz genel olarak.Sağlıkla büyüsün kızınız.Iste beni sinir eden seyde bu yediriyorum yediriyorum dogru durust yani dolu dolu kaka yaptigini cok nadir goruyorum genelde azicik yapiyor bu yedirdiklerim nereye gidiyor bilmem.
Cocuktan cocuga degisiyor demek ki sizinki az yiyormus ama kilolu masalllah
Karbonhidrat agirlikli beslemiyorum sanirim ondan. Haftada bi kere patate kizartmasi makarna yiyor. Genelde hep sebze yediriyorum. Ekmegide az yiyor sanirim ondan kaynakli. 2 gunde bi azicik kaka yapmasina kafam takiliyor bu yedikleri nereye gidiyor anlamiyorum. Bi de sizler icin kizimin resmini yukluyorum. Gorenler 1 yasinda mi diye soruyor bakalim siz neler diceksiniz
Onemli olan saglikli olmalari gercekten. Allah bagislasin yavrularimiziResim goremedim ama benim 4.5 yasinda 110 cm. Boya 14 kiloluk kizimdan daha zayif gorunmedigine eminim :)
Bosverin insanlarin ne dedigini hem gercekten anlayamayabiliyorlar da, ben yeni buyutmus olduğum halde cocuklarin 2 yasinda mi 3 yasinda mi oldugunu bile anlamiyorum, benimkine de somalili diyorlar, halalari bile kolunu tutuamiyoruz kirilacak gibi geliyor diyorlar, ne yapalim obez olmalarindan iyidir :)
Bu arada benim kizim da etini sutunu iyi yer, pilav ekmek borek patates vs diline vurmaz, hem evde pek yapilmaz hem de zaten az yiyor midesini gereksiz seylerle doldurmayayim diye ben de vermiyorum. Oturup 1 tabak pilav yiyecegine yarim tabak ispanak yesin vitamin alsin derdindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?