2 yıl koca bir yalanın içindeydim geriye kalan acı..😔

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Hikayemi biliyorsunuz baştan yazıp sıkmak istemem . Olmadı işte bebeğim eksik büyümesin istedim . Öz anne babası olsun istedim. İleride birbirlerimizin hayatına giren insanların sevgilerine muhtaç kalmasınlar istedim kaldıramam sandım daha bi anne olmaya bile yeni alışmışken . Yükümün iki kat artacak olması korkuttu beni. Ve kim ne kadar yargılarsa yargılasın benn onu çok sevdim onun uğruna herkesi sevecek kadar, kendi benliğimden , onurumdan, gururumdan vazgeçecek kadar .. Sabrettim kendimce ama yine de sevdirememiişim kendimi.. 2.5 senede 4. Ayrılık yine anne evi , 25 gündür annemdeyim ve sürekli saçma vicdanım( babasından ayrı artık 2.5 sene boyunca hep ayırdım ) ama ayıran ben değildim aslında buna müsade eden oğlundan ayrılmayı kabullenen oydu yine gitme nedenime değil gitmeme baktı ve yine suçlu ben oldum . Oğlumu böyle huzursuz ortamda büyütemezdm :( Ama yanımda oğlum diye nasıl kokladığını sevdiğini de bilirim offf sürekli git gelli düşüncelerr 😞 tek bildiğim seven bi adam karısından , oğlundan ayrılamaz . Kindarlık ne kötü bişi ben ondan ayrı oldukça özlerken o ise benden her geçen gün nefret ediyor😞 yolun sonuna geldik dilerim herkes hakettiğini yaşar bir gün dilerim😔

Hikayenizi bilmiyorum. Neden ayrildiginizi da anlamadim ama anladigim cocugum babasiz buyumesin diye dusunen sadece sizssiniz. Adamin umurunda degil bunu da kindarligina baglamissiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet , ona göre cocugunu hep kaçıran ben mişim ondan ayrı koyan benmişim beni Allaha havale etmiş ama ben oğlum için herşeye katlandım bunu anlayamadım.

Çok üzüldüm.
2,5 yıllık evlilikte 4 defa ayrılmışsanız adliyeye gitmekte geç kalmışsınız.
Hayat akıp gidiyor arkadaşım. Çizin yolunuzu daha fazla yıpranmadan.
2 kez dava açtım ama cok sevdim , o da caydırdı beni her defasında ama sonuç yine aynı😕

Evet , ona göre cocugunu hep kaçıran ben mişim ondan ayrı koyan benmişim beni Allaha havale etmiş ama ben oğlum için herşeye katlandım bunu anlayamadım.

Kendi benligimden, onurumdan, gururumdan vazgececek kadar cok sevdim demissiniz. Kimse icin kendinizden bu kadar vazgecmeyin. Vazgecerseniz karsiligi bu olur. Fedakarlik=sevgi, saygi degildir.

Kendi benligimden, onurumdan, gururumdan vazgececek kadar cok sevdim demissiniz. Kimse icin kendinizden bu kadar vazgecmeyin. Vazgecerseniz karsiligi bu olur. Fedakarlik=sevgi, saygi degildir.
Değildi ama ben sevdiğim için katlandım tabi ki.. tek taraflı olunca buraya kadarmış.

2 kez dava açtım ama cok sevdim , o da caydırdı beni her defasında ama sonuç yine aynı😕
Körü körüne sevgi ergenlikte var.
Büyümeyi, olgunlaşmayı öğrenmelisin artık.
Gerçek sevgi kıymet bilmektir, mutlu etmektir,değer görmektir.

Belki eski konularınızda bahsettiniz diyedir ama konunun özünü yazmamışsınız hiç burada. Siz geçimsizlik ya da aldatma vb. sebeplerden ayrılan bir çift değilsiniz ki ayrılıkta ikinizin de payı olsun. Ne bileyim benim de hatalarım oldu ya da affedip bir şans daha versem herşey farklı olur muydu diye düşünün. Ayrılık sebebiniz eş kişisinin alkolik olması ve bu durumda karşı taraf irade gösterip kendini toparlamadıkça sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Eşiniz tedavi görmeyi vs. kabul etmiyor anladığım kadarıyla. O zaman onunla aynı ortamda çocuk büyütmeniz sağlıklı değil bu kadar basit bu durum.

Eşi alkolik olan birkaç kadın tanıyorum böyle. Ne kadar sabretseler de, karşı taraf Dünya tatlısı bir insan olsa da bir noktada dayanamayıp ayrılıyorlar. Çünkü en sonunda kocalarını gecenin bir körü, körkütük eve gelmiş, ne yaptığını bilmez halde çocuğun yatağına ya da buzdolabının içine işerken buluyorlar.Karşı taraf sorununu kabullenip tedaviye yanaşmıyorsa kendinize de çocuğunuza da bu travmaları yaşatmayıp yol yakınken bitirmeniz en doğrusu. Çünkü alkolizm tedavi edilmedikçe gitgide dozu artan bir hastalık.

Körü körüne sevgi ergenlikte var.
Büyümeyi, olgunlaşmayı öğrenmelisin artık.
Gerçek sevgi kıymet bilmektir, mutlu etmektir,değer görmektir.
Evet malesef .. ben bunları aradım ama o bunları göstermemekte direndi. Cunku yoktu.

Eski konularınızı bilmiyorum. Isterseniz 2 3 cumle ile özetleyip güncelleyin. Herkes dönüp eski konularinizi okuyamaz tek tek.
Aile terapisi denediniz mi?

Belki eski konularınızda bahsettiniz diyedir ama konunun özünü yazmamışsınız hiç burada. Siz geçimsizlik ya da aldatma vb. sebeplerden ayrılan bir çift değilsiniz ki ayrılıkta ikinizin de payı olsun. Ne bileyim benim de hatalarım oldu ya da affedip bir şans daha versem herşey farklı olur muydu diye düşünün. Ayrılık sebebiniz eş kişisinin alkolik olması ve bu durumda karşı taraf irade gösterip kendini toparlamadıkça sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Eşiniz tedavi görmeyi vs. kabul etmiyor anladığım kadarıyla. O zaman onunla aynı ortamda çocuk büyütmeniz sağlıklı değil bu kadar basit bu durum.

Eşi alkolik olan birkaç kadın tanıyorum böyle. Ne kadar sabretseler de, karşı taraf Dünya tatlısı bir insan olsa da bir noktada dayanamayıp ayrılıyorlar. Çünkü en sonunda kocalarını gecenin bir körü, körkütük eve gelmiş, ne yaptığını bilmez halde çocuğun yatağına ya da buzdolabının içine işerken buluyorlar.Karşı taraf sorununu kabullenip tedaviye yanaşmıyorsa kendinize de çocuğunuza da bu travmaları yaşatmayıp yol yakınken bitirmeniz en doğrusu. Çünkü alkolizm tedavi edilmedikçe gitgide dozu artan bir hastalık.
Ben o tarz ileri derecede şeyler yaşamadım . Sadece evet cok içiyordu . Bana karşı ilgisizdi, alkolü uğruna yataga gelmiyordu bozulmama rağmen gelmiyordu. İki gün göstermelik gelsede 3. Gün yine aynıydı. Hep kavga hep kavga . Ailem konusunda baskılar . O herşeyi yapabilir ben yapamam. Hiçleştirildim kısacası . 7 ayda 3 kez anneme geldim bu 4. Sonuç ise sondu bitti.

Eski konularınızı bilmiyorum. Isterseniz 2 3 cumle ile özetleyip güncelleyin. Herkes dönüp eski konularinizi okuyamaz tek tek.
Aile terapisi denediniz mi?
Alkolü çok seven, hiçbir hatasını kabullenmeyen, alkol yüzünden sabaha kadar içen , yataga geliyosa haftada 3 gün gelen veya 4, sürekli kavgalı küs olduğum, kafası atarsa sinirlenirse eve geç alkollü gelen , evi terkettim diye ailesine bu k..., o.... diyen bunu görünce öğrenince evden giden kadın benim için odur diyen. Anneme gitmeyi görmeyi sürtmek olarak nitelendiren ( ailemle konuşmuyorlar) bir insan . Ve 7 aydır birlikteyiz boşanma davamız vardı geri aldım ama düzelmedi hiçbirşey 3 kez anneme geldim haklı sebeple 4.sü bitti .. yine haklıydım ama ne fayda yine uğraşmadı düzelmek istemedi beni sildi.

Ben o tarz ileri derecede şeyler yaşamadım . Sadece evet cok içiyordu . Bana karşı ilgisizdi, alkolü uğruna yataga gelmiyordu bozulmama rağmen gelmiyordu. İki gün göstermelik gelsede 3. Gün yine aynıydı. Hep kavga hep kavga . Ailem konusunda baskılar . O herşeyi yapabilir ben yapamam. Hiçleştirildim kısacası . 7 ayda 3 kez anneme geldim bu 4. Sonuç ise sondu bitti.

İşte ileride bunları yaşayıp bitireceğinize şimdiden bitirmeniz daha hayırlı. Zaten ne ailenize ne size saygı duyuyormuş. Hakaretler, kavgalar, kısıtlamalar dizboyu. Evliliğinizin çoğunu ayrı gibi geçirmişsiniz. Oğlunuzun rol modelinin bu adam yerine kendi babanız olması daha iyi değil mi sizce de?

İşte ileride bunları yaşayıp bitireceğinize şimdiden bitirmeniz daha hayırlı. Zaten ne ailenize ne size saygı duyuyormuş. Hakaretler, kavgalar, kısıtlamalar dizboyu. Evliliğinizin çoğunu ayrı gibi geçirmişsiniz. Oğlunuzun rol modelinin bu adam yerine kendi babanız olması daha iyi değil mi sizce de?
Tabiki de ailem oğlum için ne yapacağını bilmiyor her zaman kuçak açtılar bende bir umut belki bu sefer dedim ama her seferi daha kötü oldu:( artık yoluma bakmaktan baska bi durum yok.

Alkolü çok seven, hiçbir hatasını kabullenmeyen, alkol yüzünden sabaha kadar içen , yataga geliyosa haftada 3 gün gelen veya 4, sürekli kavgalı küs olduğum, kafası atarsa sinirlenirse eve geç alkollü gelen , evi terkettim diye ailesine bu k..., o.... diyen bunu görünce öğrenince evden giden kadın benim için odur diyen. Anneme gitmeyi görmeyi sürtmek olarak nitelendiren ( ailemle konuşmuyorlar) bir insan . Ve 7 aydır birlikteyiz boşanma davamız vardı geri aldım ama düzelmedi hiçbirşey 3 kez anneme geldim haklı sebeple 4.sü bitti .. yine haklıydım ama ne fayda yine uğraşmadı düzelmek istemedi beni sildi.
Hayattaki en büyük hata... Hata yaptığını anladığın an o hatadan dönmemek.... Zaten yokmuş..... Zamanla çok iyi olacaksınız.... Biter bu buhran o psikolojiniz düzelir... İyi hissedersiniz... Kararınızdan dönmeyin artık..... Zamanla daha çok iyi hissedeceksiniz biliyorum

Hayattaki en büyük hata... Hata yaptığını anladığın an o hatadan dönmemek.... Zaten yokmuş..... Zamanla çok iyi olacaksınız.... Biter bu buhran o psikolojiniz düzelir... İyi hissedersiniz... Kararınızdan dönmeyin artık..... Zamanla daha çok iyi hissedeceksiniz biliyorum
İnşallah inşallahhh

Hikayemi biliyorsunuz baştan yazıp sıkmak istemem . Olmadı işte bebeğim eksik büyümesin istedim . Öz anne babası olsun istedim. İleride birbirlerimizin hayatına giren insanların sevgilerine muhtaç kalmasınlar istedim kaldıramam sandım daha bi anne olmaya bile yeni alışmışken . Yükümün iki kat artacak olması korkuttu beni. Ve kim ne kadar yargılarsa yargılasın benn onu çok sevdim onun uğruna herkesi sevecek kadar, kendi benliğimden , onurumdan, gururumdan vazgeçecek kadar .. Sabrettim kendimce ama yine de sevdirememiişim kendimi.. 2.5 senede 4. Ayrılık yine anne evi , 25 gündür annemdeyim ve sürekli saçma vicdanım( babasından ayrı artık 2.5 sene boyunca hep ayırdım ) ama ayıran ben değildim aslında buna müsade eden oğlundan ayrılmayı kabullenen oydu yine gitme nedenime değil gitmeme baktı ve yine suçlu ben oldum . Oğlumu böyle huzursuz ortamda büyütemezdm :KK43: Ama yanımda oğlum diye nasıl kokladığını sevdiğini de bilirim offf sürekli git gelli düşüncelerr 😞 tek bildiğim seven bi adam karısından , oğlundan ayrılamaz . Kindarlık ne kötü bişi ben ondan ayrı oldukça özlerken o ise benden her geçen gün nefret ediyor😞 yolun sonuna geldik dilerim herkes hakettiğini yaşar bir gün dilerim😔
Kimsenin hayatini yargilayacak degilim ama cok kayip zaman yasamissiniz. Hem ayrilamam demissiniz hemde o kapidan defalarca kez cikip babaevine dönmüşsünüz. Ve bunlari bosanma niyetiyle de degilde tehdit gibi yapmaya calismissiniz. Kendi benliginizden onurunuzdan vazgecmek ... bunlari yapinca saglikli bir cocuk yetiştirmiş olmuyorsunuz umarim bunun farkindasinizdir. Kendi yolunuzu cizerek iyi bir hayat yasamaya bakin. Kimse kimseye muhtaç degil

Back
X