• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıl koca bir yalanın içindeydim geriye kalan acı..😔

Siteye giriş yapalı 10 dakika oldu, 3 ayrı konu okudum, üçünde de “çok sevdim, zorluklarla evlendim, kendimden ödün verdim, aile başta istememişti” gibi şeyler okudum. Ne oluyorsa bundan oluyor.

Ödün verme
Aileni dinle
Zorluk varsa oldurmak için uğraşma
Şiddet gördüm ama affettim
Ayan beyan aldatıldım ama inkar etti

Bunları yapmayıp rest çekseniz bu durumda olmazdınız/olmazsınız

Siteye giriş yapalı 10 dakika oldu, 3 ayrı konu okudum, üçünde de “çok sevdim, zorluklarla evlendim, kendimden ödün verdim, aile başta istememişti” gibi şeyler okudum. Ne oluyorsa bundan oluyor.

Ödün verme
Aileni dinle
Zorluk varsa oldurmak için uğraşma
Şiddet gördüm ama affettim
Ayan beyan aldatıldım ama inkar etti

Bunları yapmayıp rest çekseniz bu durumda olmazdınız/olmazsınız
Evet , oldurmaya çalışmak, her defasında aynı seyi yaşamana rağmen defalarca değişir diye beklemek en büyük hataymış. Resti cekebilseydim su an değerliydim.

Biz kadınlar ne çekiyorsak duygusallığımızdan çekiyoruz. Adamlar bal gibi aldatıyor ya da sevgisizleşiyor ama biz ısrarla o ilk günkü adamı hayal edip kendimizi yalanlıyoruz. Onun sevmiyor oluşunu kabullenmek yerine kendimize suçlar atfediyor onları aklıyoruz. Onlarda meydanı boş bulup oooh ben vazgeçilmezim nasılsa sallaaaa diyor! Hatamız bu! Ve bu hata görülmedikçe bu adamlar hep istedikleri gibi davranacak

[QU
Biz kadınlar ne çekiyorsak duygusallığımızdan çekiyoruz. Adamlar bal gibi aldatıyor ya da sevgisizleşiyor ama biz ısrarla o ilk günkü adamı hayal edip kendimizi yalanlıyoruz. Onun sevmiyor oluşunu kabullenmek yerine kendimize suçlar atfediyor onları aklıyoruz. Onlarda meydanı boş bulup oooh ben vazgeçilmezim nasılsa sallaaaa diyor! Hatamız bu! Ve bu hata görülmedikçe bu adamlar hep istedikleri gibi davranacak
cok haklısınız benim de evliliğim bu hale gelmişti

Pardon da hikayenizi nerden bilelim? Bunu yazan herkese söylüyorum 7/24 siiz takip etmiyor ve düşünmüyoruz, hatırlamıyoruz. Konuyu en azından bi özet geçin.

Evet , ona göre cocugunu hep kaçıran ben mişim ondan ayrı koyan benmişim beni Allaha havale etmiş ama ben oğlum için herşeye katlandım bunu anlayamadım.
Bosaniyorsaniz ikiniz bosaniyorsunuz, cocukla babasi bosanmiyor. Pekala gelip gorebilir. Anne ve banizla muhatap olmak istemiyorsa da bir yerde bulusun orada gorsun cocugu. Cocuk kacirmadi da ne ya? Bu nasil mantik. Baba evine dondun diye cocugu ortada mi birakacaktin. Tabi ki yanina alacaktin cunku onun fiziksel bakima ihtiyaci var. Gormek isteyen gelip gorur. Akıl oyunu oynamasin. Manipule etmesin. Gecinmeye gonlu olsaydi bu hale gelmezdiniz zaten. Ayril baris ayril baris... belli ki yurumuyor. Zorlamanin anlami var mi? Hic degilse cocuk mutlu bir ortamda buyusun.

Bosaniyorsaniz ikiniz bosaniyorsunuz, cocukla babasi bosanmiyor. Pekala gelip gorebilir. Anne ve banizla muhatap olmak istemiyorsa da bir yerde bulusun orada gorsun cocugu. Cocuk kacirmadi da ne ya? Bu nasil mantik. Baba evine dondun diye cocugu ortada mi birakacaktin. Tabi ki yanina alacaktin cunku onun fiziksel bakima ihtiyaci var. Gormek isteyen gelip gorur. Akıl oyunu oynamasin. Manipule etmesin. Gecinmeye gonlu olsaydi bu hale gelmezdiniz zaten. Ayril baris ayril baris... belli ki yurumuyor. Zorlamanin anlami var mi? Hic degilse cocuk mutlu bir ortamda buyusun.
Gelip görebilir ama alıp gitmek istiyor ben de benim olduğum bir yerde olsun istedim evde görsün aşağıda bile beklerdim ama o bana sen kimsin ki senin gözetiminde göreceğim diyor bu yüzden görmeyi de reddetti . Resim video hiçbişi istemedi o da bana minnet etmemek içinmiş.

Sizi hatırlıyorum .eski konunuza da sert bir dille yazmıştım . Artık bu adamdan boşan . (Hala boşanacağını düşünmüyorum o ayrı ) adam seni sevmiyor lütfen ne kendine ne sana sahip çıkan ailene bu kötülüğü yapma artık .

Sizi hatırlıyorum .eski konunuza da sert bir dille yazmıştım . Artık bu adamdan boşan . (Hala boşanacağını düşünmüyorum o ayrı ) adam seni sevmiyor lütfen ne kendine ne sana sahip çıkan ailene bu kötülüğü yapma artık .
Bitti bu sefer sondu

2 bucuk sene 4 kere ayrilik,
sifir degisme.
Sonuc belli
Zaten yurumeyecegi burdan belli oluyo.
Gercekden seven insan esinin gitmesine asla izin vermez.
Ve bi kere ip kopunca asla bidaha duzelmiyo.
Hani baba evine geldim geri gidim duzelmistir felan fasa fiso bunlar.
O anda bitiyoda biz bi sans daha diyip kendimizi yipratiyorz "bosu bosuna"

2 bucuk sene 4 kere ayrilik,
sifir degisme.
Sonuc belli
Zaten yurumeyecegi burdan belli oluyo.
Gercekden seven insan esinin gitmesine asla izin vermez.
Ve bi kere ip kopunca asla bidaha duzelmiyo.
Hani baba evine geldim geri gidim duzelmistir felan fasa fiso bunlar.
O anda bitiyoda biz bi sans daha diyip kendimizi yipratiyorz "bosu bosuna"
Tabiki vermez kendine çeki düzen verir ama o annen için gittin aileni tercih ettin gibi saçma sapan düşüncelere giriyor . 25 gündür ben burdaysam ve gün geçtikçe kinleniyorsa zaten bu saatten sonra asla düzelinmez.

Tabiki vermez kendine çeki düzen verir ama o annen için gittin aileni tercih ettin gibi saçma sapan düşüncelere giriyor . 25 gündür ben burdaysam ve gün geçtikçe kinleniyorsa zaten bu saatten sonra asla düzelinmez.
Hala onun kinlenmesini takiyosun farkindamisin. Sana nasil bi duygu aşıladiysa artik kendini suclu goruyosun bunu taaa burdan hisseden ben, esinizde okdr yakindayken hissediyodur eminim.

Gelip görebilir ama alıp gitmek istiyor ben de benim olduğum bir yerde olsun istedim evde görsün aşağıda bile beklerdim ama o bana sen kimsin ki senin gözetiminde göreceğim diyor bu yüzden görmeyi de reddetti . Resim video hiçbişi istemedi o da bana minnet etmemek içinmiş.
Mesajlarin goruntusunu al da mahkemede kullan bari

Hala onun kinlenmesini takiyosun farkindamisin. Sana nasil bi duygu aşıladiysa artik kendini suclu goruyosun bunu taaa burdan hisseden ben, esinizde okdr yakindayken hissediyodur eminim.
Evet evet . Yani onun sadece ceza verme, intikam alma, kinlenme huyuna alışığım yumuşayıp özlem duyup birşeyleri düzeltmesi değil. Onun için saydığım su nedenler evden gitmek için yeterli değil her şeye göz yummamı istedi gidince de sen gittin sürekli giden kadınsın sen dedi .

Ailesi cok pasif hiçbirşeye karışmıyorlar defalarca söyledim cagırdım ıcıyor bıktım diye geldiler bişi olmadan gitti bi gece eşim cok sarhoş eve 1 de gelince gece kapıyı kitledim salonun babasına da resim atmıştım içiyor diye babası söylemii eşime o kadar delirdi ki kapıları yumrukluyodu küfürler birsürü şeyler mal sahibi geldi aynı apartmandayız uyardı falan annemle konusuyodum bebeğimin ağlayarak uyndığını duyunca polis cagırdı polis geldi falan zaten ikinci gün evden gitmiştim . Sarhoş söyle içmeye başlıyor 4 biradan sonra güzelleşiyo kafa ve durmuyor içmesi karışınca kızıyor ve genel itibari ile hemen agresifleşiyor .
Ailesi pasif değildir, işlerine gelmiyordur. Hele bi hata et de gör o pasif aileyi sen.

Back
X