• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıl koca bir yalanın içindeydim geriye kalan acı..😔

Kimsenin hayatini yargilayacak degilim ama cok kayip zaman yasamissiniz. Hem ayrilamam demissiniz hemde o kapidan defalarca kez cikip babaevine dönmüşsünüz. Ve bunlari bosanma niyetiyle de degilde tehdit gibi yapmaya calismissiniz. Kendi benliginizden onurunuzdan vazgecmek ... bunlari yapinca saglikli bir cocuk yetiştirmiş olmuyorsunuz umarim bunun farkindasinizdir. Kendi yolunuzu cizerek iyi bir hayat yasamaya bakin. Kimse kimseye muhtaç degil
Bitirmeyi bilirdim tabiki ama belki düzelir belki bu sefer haklı der belki kendine gelir diye evden gittim ama o asla çaba vermedi suçlamaktan başka.

Konuya yapabilecek tek yorumum o çocuğu bunca saçmalığa katlanmak zorunda bırakmayın. İleride neden güçlü durmadın neden ayrılmadın dediğinde verecek cevabın bile olmaz babasız büyümesin diye mutsuz bir hayata mecbur bırakmayın o babadan olsa olsa kötü örnek olur yani

Konuya yapabilecek tek yorumum o çocuğu bunca saçmalığa katlanmak zorunda bırakmayın. İleride neden güçlü durmadın neden ayrılmadın dediğinde verecek cevabın bile olmaz babasız büyümesin diye mutsuz bir hayata mecbur bırakmayın o babadan olsa olsa kötü örnek olur yani
Haklısınız bu yüzden onunla yapamadım

Ben o tarz ileri derecede şeyler yaşamadım . Sadece evet cok içiyordu . Bana karşı ilgisizdi, alkolü uğruna yataga gelmiyordu bozulmama rağmen gelmiyordu. İki gün göstermelik gelsede 3. Gün yine aynıydı. Hep kavga hep kavga . Ailem konusunda baskılar . O herşeyi yapabilir ben yapamam. Hiçleştirildim kısacası . 7 ayda 3 kez anneme geldim bu 4. Sonuç ise sondu bitti.
Hiç zor değil şunlar bakın 2 gün sürüyor ben abime yaptım şimdi duacım oldu.
sulh hukuk mahkemesine gidiyorsunuz dilekçe veriyorsunuz ama dava gününü beklemiyorsunuz gidip hakimin odasına kapıyı çalıp derdinizi anlatıyorsunuz. Hastaneye kağıt gönderiyor adam alkolik mi onay almak için. Mahkeme istediği için eşiniz gitmek zorunda. Tabi ki alıyor onayı. Zorunlu tedavi oluyor mis gibi tertemiz çıkıyor. Dilekçe örneği lazım olursa bana mesaj atın her gün girerim siteye.

Yaşadıklarınıza üzüldüm, eski konularınızı da hatırlıyorum ama söylemeden geçemeyeceğim lütfen kusura bakmayın. "benn onu çok sevdim onun uğruna herkesi sevecek kadar, kendi benliğimden , onurumdan, gururumdan vazgeçecek kadar .." demişsiniz ama bu iyi bir şey değil ki. Kesinlikle sağlıklı değil. Önce 28 yaşında kocaman kadınsınız, sonra da bir annesiniz, onurunuzdan gururunuzdan vazgeçme hakkınız olmamalı. Bu övünülecek bir şey asla değil.

Umarım bir gün cesaretinizi toplayıp sevgi saygı göreceğiniz bir hayata adım atabilirsiniz. Allah irade ve cesaret versin, iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim

Alkolik bir eşle yaşayamazsın. Hicbir çocuk alkolik bir babayla büyümemeli. Babasını o halde görmemeli.
Bu iki senede tedavi konusu hiç konuşulmadı mi. Daha önce de bırakıp gitmişsin. Tedavi ol şartını koysaydın. Adam alkolü sevdiğinden içmiyor, belli ki bağımlı. Böyle devam ederse çocuk için buyuk travma olabilir. Kendisi farkında mi acaba. çocuğu için tedaviyi istemeli.

Yaşadıklarınıza üzüldüm, eski konularınızı da hatırlıyorum ama söylemeden geçemeyeceğim lütfen kusura bakmayın. "benn onu çok sevdim onun uğruna herkesi sevecek kadar, kendi benliğimden , onurumdan, gururumdan vazgeçecek kadar .." demişsiniz ama bu iyi bir şey değil ki. Kesinlikle sağlıklı değil. Önce 28 yaşında kocaman kadınsınız, sonra da bir annesiniz, onurunuzdan gururunuzdan vazgeçme hakkınız olmamalı. Bu övünülecek bir şey asla değil.

Umarım bir gün cesaretinizi toplayıp sevgi saygı göreceğiniz bir hayata adım atabilirsiniz. Allah irade ve cesaret versin, iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim
Amin inşallah. Evet bununla övünmüyorum aksine utanıyorum bu durumdan sevmek bunları gerektirmez . Bundan sonra yaşımın kadını olmak, oğluma iyi bir anne olmak tek amacım .

Alkolik bir eşle yaşayamazsın. Hicbir çocuk alkolik bir babayla büyümemeli. Babasını o halde görmemeli.
Bu iki senede tedavi konusu hiç konuşulmadı mi. Daha önce de bırakıp gitmişsin. Tedavi ol şartını koysaydın. Adam alkolü sevdiğinden içmiyor, belli ki bağımlı. Böyle devam ederse çocuk için buyuk travma olabilir. Kendisi farkında mi acaba. çocuğu için tedaviyi istemeli.
Kabul etmiyorum alkolik olduğunu her gün köşede 3-4 bira içmek alkoliklik mi( tabi bu sayı artıyor , bazen sabahlara kadar içiyor bir şişe rakı devirir sonra biralara geçer , sızmış bulurum onu salonda, bi gün o kadar sarhoş geldiki salonda cırılcıplak buldum duşa girmek istemiş giremedi yere yığıldı ) diyor. Kabullenmiyor

Hiç zor değil şunlar bakın 2 gün sürüyor ben abime yaptım şimdi duacım oldu.
sulh hukuk mahkemesine gidiyorsunuz dilekçe veriyorsunuz ama dava gününü beklemiyorsunuz gidip hakimin odasına kapıyı çalıp derdinizi anlatıyorsunuz. Hastaneye kağıt gönderiyor adam alkolik mi onay almak için. Mahkeme istediği için eşiniz gitmek zorunda. Tabi ki alıyor onayı. Zorunlu tedavi oluyor mis gibi tertemiz çıkıyor. Dilekçe örneği lazım olursa bana mesaj atın her gün girerim siteye.
Eşime ben bunu yapsam alkolik cıkmazsa direk mahkemeye koşar benden önce:)

Eşime ben bunu yapsam alkolik cıkmazsa direk mahkemeye koşar benden önce:)
öyle bir durum yok, çıkmazsa çıkmadı denir olur biter. yani bu olay üzerinden size dava açamaz. ama boşanma davası vs diyorsanız bilmiyorum, bence tedavi yoluna gidin. ne gençler ne adamlar çürüyüp gidiyor bu lanet bağımlılıklar yüzünden.

Şiddet mi var?
Nedir paylaşamadığınız?
Çocuk küçük
Ayrıl boşan demek kolay
Kimse çocuğu düşünmüyor zaten
Hemen ayrıl
Şiddet varsa bende ayrıl derim ama
Anlaşamıyoruz diye birşey mi var ya
Çocuk var çocuk
Kimse çocukların psikolojisini düşünmüyor

öyle bir durum yok, çıkmazsa çıkmadı denir olur biter. yani bu olay üzerinden size dava açamaz. ama boşanma davası vs diyorsanız bilmiyorum, bence tedavi yoluna gidin. ne gençler ne adamlar çürüyüp gidiyor bu lanet bağımlılıklar yüzünden.
Haklısınızz

Şiddet mi var?
Nedir paylaşamadığınız?
Çocuk küçük
Ayrıl boşan demek kolay
Kimse çocuğu düşünmüyor zaten
Hemen ayrıl
Şiddet varsa bende ayrıl derim ama
Anlaşamıyoruz diye birşey mi var ya
Çocuk var çocuk
Kimse çocukların psikolojisini düşünmüyor
Şiddet oldu zamanında tokat attı kaç kez bana affettim barıştım en son barışmamızda kolumu sıkma oldu sadece

Hikayemi biliyorsunuz baştan yazıp sıkmak istemem . Olmadı işte bebeğim eksik büyümesin istedim . Öz anne babası olsun istedim. İleride birbirlerimizin hayatına giren insanların sevgilerine muhtaç kalmasınlar istedim kaldıramam sandım daha bi anne olmaya bile yeni alışmışken . Yükümün iki kat artacak olması korkuttu beni. Ve kim ne kadar yargılarsa yargılasın benn onu çok sevdim onun uğruna herkesi sevecek kadar, kendi benliğimden , onurumdan, gururumdan vazgeçecek kadar .. Sabrettim kendimce ama yine de sevdirememiişim kendimi.. 2.5 senede 4. Ayrılık yine anne evi , 25 gündür annemdeyim ve sürekli saçma vicdanım( babasından ayrı artık 2.5 sene boyunca hep ayırdım ) ama ayıran ben değildim aslında buna müsade eden oğlundan ayrılmayı kabullenen oydu yine gitme nedenime değil gitmeme baktı ve yine suçlu ben oldum . Oğlumu böyle huzursuz ortamda büyütemezdm :KK43: Ama yanımda oğlum diye nasıl kokladığını sevdiğini de bilirim offf sürekli git gelli düşüncelerr 😞 tek bildiğim seven bi adam karısından , oğlundan ayrılamaz . Kindarlık ne kötü bişi ben ondan ayrı oldukça özlerken o ise benden her geçen gün nefret ediyor😞 yolun sonuna geldik dilerim herkes hakettiğini yaşar bir gün dilerim😔
Bence bazen güzel başlangıçlar için bazı şeyleri bitirmek gerekir sizde bitme noktasına gelmişsiniz. Oğlunuz anasız babasız büyümesin istiyorsunuz ama bu şekilde o çocuğa daha fazla zarar verirsiniz çocuğun ruhsal sağlığını düşünüp karar verin. Huzurlu olmayan bir ortamda anne babası yanında olsa neye yarar bilemedim. Umarım hem kendiniz hem çocuğunuz için en doğru kararı verirsiniz.

Hikayenizi bilmiyorum, su kisimda okuduğum kadariyla adam sizi manipule ediyor gibi geldi bana. Siz gitmisseniz o da gitmenize sebep olmasaymis, neden kendinizi sucluyorsunuz?
Ustelik anas babasi ayri olan nice cocuk var, gayet de guzel yetismissler. Siz ayriliyosunuz diye cocuk babasiz kalacak degil aradaki siniri belirlerseniz iyi olur

Bunun ailesi ne diyor bu işe?
Alkolik mi eşin?
Sürekli sarhoş mu nasıl biri
Ailesi cok pasif hiçbirşeye karışmıyorlar defalarca söyledim cagırdım ıcıyor bıktım diye geldiler bişi olmadan gitti bi gece eşim cok sarhoş eve 1 de gelince gece kapıyı kitledim salonun babasına da resim atmıştım içiyor diye babası söylemii eşime o kadar delirdi ki kapıları yumrukluyodu küfürler birsürü şeyler mal sahibi geldi aynı apartmandayız uyardı falan annemle konusuyodum bebeğimin ağlayarak uyndığını duyunca polis cagırdı polis geldi falan zaten ikinci gün evden gitmiştim . Sarhoş söyle içmeye başlıyor 4 biradan sonra güzelleşiyo kafa ve durmuyor içmesi karışınca kızıyor ve genel itibari ile hemen agresifleşiyor .

Hikayenizi bilmiyorum, su kisimda okuduğum kadariyla adam sizi manipule ediyor gibi geldi bana. Siz gitmisseniz o da gitmenize sebep olmasaymis, neden kendinizi sucluyorsunuz?
Ustelik anas babasi ayri olan nice cocuk var, gayet de guzel yetismissler. Siz ayriliyosunuz diye cocuk babasiz kalacak degil aradaki siniri belirlerseniz iyi olur
Evet ama babası kindar biri ve sorun cıkarmayı cok sever . Evet tutmak ıcın mutlu etmek ıcın hiç caba vermedi hep hiçleştirdi ben o evde hep o olsa da aslında yalnızdım .

Back
X