- 24 Eylül 2013
- 9.839
- 32.207
- 748
- Konu Sahibi MeltemMelo
Bakın böyle adamlar düzelmez. Sizi Suçlamayı ne zaman bırakır biliyor musunuz? Onun her istediğini koşulsuz yapana kadar. O zaman da siz insanca yaşamaktan vazgeçmiş olursunuz. Çünkü o ne halt ederse etsin kendini sonsuz hak sahibi görüyor. şişedekiyle aşk yaşamak evlattan kıymetliyse, o adam evladı ile aynı evde olmamalı.çocuklar böyle adamlarla aynı evde olmayınca çok şey kaybetmiyorlar. Belki 3-4 yaşına kadar baba kavramı çok güzel gelebilir onlara. Ama bir şeyleri tam manası ile anlamaya başlayınca, üzgünüm ama o kişi baba olmaktan çıkıp kabusa dönüşüyor ve hayatı zehir eden bir fazlalık oluyor. Her şeyden önemlisi de çocuğun en kıymetlisi olan annesini üzen bir kabusa dönüşüyorlar. Üzülmeyin. Ayrıca evladınızı daha çok seviyorsanız yaptıklarınızdan da pişman olmayın ortada evlat varsa Gel gitler olmamalıAlkolü çok seven, hiçbir hatasını kabullenmeyen, alkol yüzünden sabaha kadar içen , yataga geliyosa haftada 3 gün gelen veya 4, sürekli kavgalı küs olduğum, kafası atarsa sinirlenirse eve geç alkollü gelen , evi terkettim diye ailesine bu k..., o.... diyen bunu görünce öğrenince evden giden kadın benim için odur diyen. Anneme gitmeyi görmeyi sürtmek olarak nitelendiren ( ailemle konuşmuyorlar) bir insan . Ve 7 aydır birlikteyiz boşanma davamız vardı geri aldım ama düzelmedi hiçbirşey 3 kez anneme geldim haklı sebeple 4.sü bitti .. yine haklıydım ama ne fayda yine uğraşmadı düzelmek istemedi beni sildi.