2 yıl koca bir yalanın içindeydim geriye kalan acı..😔

Hikayenizi bilmiyorum, su kisimda okuduğum kadariyla adam sizi manipule ediyor gibi geldi bana. Siz gitmisseniz o da gitmenize sebep olmasaymis, neden kendinizi sucluyorsunuz?
Ustelik anas babasi ayri olan nice cocuk var, gayet de guzel yetismissler. Siz ayriliyosunuz diye cocuk babasiz kalacak degil aradaki siniri belirlerseniz iyi olur
Di mi, sanki baba görüyor çocuk. İçip s.çmaktan bir saat vakit kalırsa işte, o kadar.

Gelip görebilir ama alıp gitmek istiyor ben de benim olduğum bir yerde olsun istedim evde görsün aşağıda bile beklerdim ama o bana sen kimsin ki senin gözetiminde göreceğim diyor bu yüzden görmeyi de reddetti . Resim video hiçbişi istemedi o da bana minnet etmemek içinmiş.
Nasıl bakacak çocuğa? Anasının başına atar, kendi içmeye gider işte. Çocuğu yaşlı başlı kadına emanet edip rahat etmeyeceğini biliyor. Çocuğunu bırakmayacağını biliyor. Çocuğu sana karşı kullanıyor. Derdi çocuk değil, sensin. Şimdi 2.çocuğu neden yapmadım diye hayıflanıyordur. '' Tek çocukla anasına kolay kaçıyor, 2 çocukla kaçamazdı. '' diye dövünüyordur.

Derdi çocuk değil ki. Derdi kadın. Kadın kaçmasın, arkasını toplamaya devam etsin.
Sürekli babasını oğlumdan ayırdım, oğlumla ayrıldılar, karısından ve oğlundan ayrılmak... gibi cümleler kurmuş ve o yüzden ayrılmamış ya bunun için yazdım. İki insan ayrılınca o iki insan ayrılır çocuklarından ayrılmazlar. Yani öyle olması gerek, hani çocuğum babasız büyümesin diye vicdan yapıp ayrılmıyorlar ya. Tanıdığım boşanan bir çift o kadar sağlıklı bir süreç yönetti ki, 5 yaşındaki kızları ne annesinden ayrıldı ne babasından. Her haftasonu babayla zaten, baba kız tatil bile yaptılar.

Sürekli babasını oğlumdan ayırdım, oğlumla ayrıldılar, karısından ve oğlundan ayrılmak... gibi cümleler kurmuş ve o yüzden ayrılmamış ya bunun için yazdım. İki insan ayrılınca o iki insan ayrılır çocuklarından ayrılmazlar. Yani öyle olması gerek, hani çocuğum babasız büyümesin diye vicdan yapıp ayrılmıyorlar ya. Tanıdığım boşanan bir çift o kadar sağlıklı bir süreç yönetti ki, 5 yaşındaki kızları ne annesinden ayrıldı ne babasından. Her haftasonu babayla zaten, baba kız tatil bile yaptılar.
Kadını manipule ediyor, sürekli çakmış kafasına çocuğumdan ayırıyon diye. Halbuki derdi çocuk falan değil.

Derdi çocuk değil ki. Derdi kadın. Kadın kaçmasın, arkasını toplamaya devam etsin.
Cocugu annemin elinde olmasın tek derdi annemle bazı olaylar oldu düşman belledi sevmiyor ailemi bu yüzden her gidişimde annen için gittin oğlumu benden ayırdınız kaçırdınız diyor . Ama tek söyleniyor .

Ben de eşime güvensem bu halleri olmasa ben de bırakırdım gerçekten.

Boşanırlarsa adam çocuğuna öyle bakmayacak tabi. Ama mesele şu ki muhtemelen şu anda da bakmıyor. Yani bir fark olmayacak.
İşler cok kötüydü para çok kazanamıyordu( kendi işi ve yeri) evin kirasını ödüyor ihtiyacları alıyor cocugun da bez ve mama ihtiyacı başka hiçbirşey görmedim geri kalanlar her zaman ailem para göndermiştir sıkıntılardan dolayı . Eşim ailemden nefret etsede babam borc bile verdi ama söylediği bana vermediler kızları gezsin harcasın diye...

Nasıl bakacak çocuğa? Anasının başına atar, kendi içmeye gider işte. Çocuğu yaşlı başlı kadına emanet edip rahat etmeyeceğini biliyor. Çocuğunu bırakmayacağını biliyor. Çocuğu sana karşı kullanıyor. Derdi çocuk değil, sensin. Şimdi 2.çocuğu neden yapmadım diye hayıflanıyordur. '' Tek çocukla anasına kolay kaçıyor, 2 çocukla kaçamazdı. '' diye dövünüyordur.
İkinci cocuk meselesi bi kez acıldı birincisi büyüsün sonra demiştik zaten aramız iyi değil bi otursun demiştik. Mesele ailemden nefret etmesi cocuguma herşeyi alıyorlar herşeyi ama eşim cok nankördü.

Eve gelir 1 saat ilgilenir sonra uzanır tv açar film izleyelim der açar birasını da yatana kadar sabaha kadar içer içer sonra gelir uyur
Cocugu annemin elinde olmasın tek derdi annemle bazı olaylar oldu düşman belledi sevmiyor ailemi bu yüzden her gidişimde annen için gittin oğlumu benden ayırdınız kaçırdınız diyor . Ama tek söyleniyor .

Ohhh beee, ne rahatmış bu babalık. Şansımız olsa erkek doğardık.
Sen yanında olmasan, kim sağlayacak bu rahatı? Evi temizleniyor, yemeği yapılıyor, donları yıkanıyor, bi de çok düzgün genleri varmış gibi ürüyor bu adam (kusura bakma, arada çocuk da kaynadı). Ele güne karşı evli barklı adam görüntüsü veriyor. Sen gidince nerde bulacak böyle rahat sağlayacak kadın? Artık kadınlar da akıllandı, dava dosyasını görmeden ikna olmuyorlar.

İkinci cocuk meselesi bi kez acıldı birincisi büyüsün sonra demiştik zaten aramız iyi değil bi otursun demiştik. Mesele ailemden nefret etmesi cocuguma herşeyi alıyorlar herşeyi ama eşim cok nankördü.
Şimdi pişmandır bi punduna getirip 2.yi yapmadım diye.

Ohhh beee, ne rahatmış bu babalık. Şansımız olsa erkek doğardık.
Sen yanında olmasan, kim sağlayacak bu rahatı? Evi temizleniyor, yemeği yapılıyor, donları yıkanıyor, bi de çok düzgün genleri varmış gibi ürüyor bu adam (kusura bakma, arada çocuk da kaynadı). Ele güne karşı evli barklı adam görüntüsü veriyor. Sen gidince nerde bulacak böyle rahat sağlayacak kadın? Artık kadınlar da akıllandı, dava dosyasını görmeden ikna olmuyorlar.
Şimdi evin halini görseniz en son mutfakta sinekler uçuşuyordu birkaç gün önce o işteyken eve girdim bir şey alıp cıktım o zaman baktım da zaten normaldede otel gibi kullanırdı şimdide sadece yatmalık yer giyin cıkar at .. ele günü de düşünmüyor artık bence

Şimdi evin halini görseniz en son mutfakta sinekler uçuşuyordu birkaç gün önce o işteyken eve girdim bir şey alıp cıktım o zaman baktım da zaten normaldede otel gibi kullanırdı şimdide sadece yatmalık yer giyin cıkar at .. ele günü de düşünmüyor artık bence
Bırak gitsin. Alkolmüş onun karısı. Heh. Sarılsın yatsın işte şişelere.

geçmiş olsun umarım bundan sonra çok mutlu olursun. bundan sonra kimseyi gururundan onurundan vazgeçecek kadar sevme. bu en büyük hata. bundan sonraki ilişkinde yine kendi onurundan gururundan vazgeçecek kadar taviz verirsen yine aynı şeyleri yaşarsın. duygusallık eğer kontrol edilemezse insanın başına bela açar. insan ilişkilerinde uzun vadede her zaman mantık kazanır duygular değil. özgüvenini arttıracak şeyler okumaya gayret et. duygularınla hareket etme. mantığınla hareket et. sevgiler.

Back
X