- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
Seni uyarmıştım bi kez daha gidersen biter demişti onu da gösterdi.Nasılsa gelir bi el atar diyor işte. Hala öyle bir umudu var. Çünkü hep öyle olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni uyarmıştım bi kez daha gidersen biter demişti onu da gösterdi.Nasılsa gelir bi el atar diyor işte. Hala öyle bir umudu var. Çünkü hep öyle olmuş.
Offf bu neeEvet evet . Yani onun sadece ceza verme, intikam alma, kinlenme huyuna alışığım yumuşayıp özlem duyup birşeyleri düzeltmesi değil. Onun için saydığım su nedenler evden gitmek için yeterli değil her şeye göz yummamı istedi gidince de sen gittin sürekli giden kadınsın sen dedi .
Biliyoruz biz o efeleri. Duruşma günü zırlıyorlar.Seni uyarmıştım bi kez daha gidersen biter demişti onu da gösterdi.
Evet ve gercekten de başarıyor bazen kendimi suçlu bile hissettim ama daha fazla hiçleşmeye katlanamazdım zaten beni sevmediğini beni görmemek uğruna oğlunu bile görmemeye göz yummasıyla kanıtladı.Offf bu nee
Boyle baski yapiyolar iste. Kendini suclu hissedip don diye
Hakkinizda hayirlisi olsn
Tabi ki babasız değil ama zaaflarımı biliyor ben oğlumu 15 günde bir saatlerle sınırlı görmeyeceğimm diyodu ( mahkeme öyle karar cıkarmıştı cunku)Elimden geleni gerçekten yaptım cok teşekkür ederim .konuyu bilmiyorum ama elinjzden geleni yaptiysaniz kendinizi bu konuda vicdaninjz rahatsa daha fazla yipratmayin..mutlu olsaydiniz zaten yuvasinizi 4. seferdir terk etmezdiniz..
demekki isler yolunda gitmiyor ,verilen sozler tutulmadiysa ,maalesef karsi tarafta hatalarindan ders almiyorsa kendinizi bosuna uzup yipratmayin..dunyaya bir kere geliyorsunuz..sorunlu bir evliliktense sahsen yalnizligi tercih ederim..ayrica cocugun babasiz degil ki istedigi zaman oglunu gelip gorur ..bundan sonra yolunuza bakin..
esiniz koca olmayi becerememis ama en azindan umarim baba olmayi becerir..yavrunla bir omur mutluluklar dilerim..
İyi de , akşamları 1 saat ilgilenince daha mı çok görmüş oluyor?Tabi ki babasız değil ama zaaflarımı biliyor ben oğlumu 15 günde bir saatlerle sınırlı görmeyeceğimm diyodu ( mahkeme öyle karar cıkarmıştı cunku)Elimden geleni gerçekten yaptım cok teşekkür ederim .
Sonuçta onla uyuyor hafta sonları beraber yani o evde yaşıyor böyle şartlı görme istemiyorİyi de , akşamları 1 saat ilgilenince daha mı çok görmüş oluyor?
İşte, sensin derdi, çocuk değil. Anla bunu.Sonuçta onla uyuyor hafta sonları beraber yani o evde yaşıyor böyle şartlı görme istemiyor
Ben neden ki beni hiç sevmiyor bile sevse burda olmama izin verirmiİşte, sensin derdi, çocuk değil. Anla bunu.
Ablacım, anlatamıyorum galiba. Seviyor demedim zaten. Onun derdi; evde kadın olsun, yemeğini yapsın, donlarını yıkasın, çocuk versin ona ki çocuk önemli (neyine lazım kısır mısır derler sonra, çocuksuz evlilik yarım görünüyor topluma göre). Senden sonra birini daha bulacağı garanti değil. Şimdi boşanacaksınız, her şeyi ayyuka çıkacak falan. Ne gerek var di mi?Ben neden ki beni hiç sevmiyor bile sevse burda olmama izin verirmi
Telefonlarını artık açmamaya başlayınca eşim de beni ailesine kötüleyince zaten istemiyoruz demişler yani hiiç karışmadılar iyiykende kötüykendeAilesi pasif değildir, işlerine gelmiyordur. Hele bi hata et de gör o pasif aileyi sen.
Hata mi bu adam? Ruh hastasi dengesiz sanirim. Minnet etmekle ne alakasi var. Gormezse gormesinGelip görebilir ama alıp gitmek istiyor ben de benim olduğum bir yerde olsun istedim evde görsün aşağıda bile beklerdim ama o bana sen kimsin ki senin gözetiminde göreceğim diyor bu yüzden görmeyi de reddetti . Resim video hiçbişi istemedi o da bana minnet etmemek içinmiş.
Su an farkinda olamasan da bir gun bu ruh hastasindan kurtuldugun icin cok sevineceksin. Adam senin de dengeni bozmus. Tavsiyem mumkun oldugunca gorusme. Birak o kendini bir halt sanip dursun. Aslinda koca bir hic...kendi de biliyor degersizligini icten ice... bu adamdan bir halt olmaz. Su travmalarin bir gecsin "oh be iyi ki bitmis" diyecegin gunler de gelecek.Bitti bu sefer sondu
Ben de bosanirken herkes lâl olmustu. Ayrilirken oyle oluyor. Bunu ilk yasayan sen degilsin. Uzulme.Telefonlarını artık açmamaya başlayınca eşim de beni ailesine kötüleyince zaten istemiyoruz demişler yani hiiç karışmadılar iyiykende kötüykende
Evet ben babasıyım senden mi izin alcam diyor senin keyfine göre mi olacak? 2 senedir hep oğlumdan ayırdın beni ailen ve sen sana minnet eder miyim sen tercihini yaptın diyor.Hata mi bu adam? Ruh hastasi dengesiz sanirim. Minnet etmekle ne alakasi var. Gormezse gormesin
Bu onun problemi. Kendi cozsun o zaman. Seninle muhatab olmak istemiuorsa baskasinin gozetiminde gorsun. Gormuyorsa da kendi bilir.
Sen kimsin ki de ne demek... sen annesin... esin de kendini bir halt sanip hicbir vasfi olmayanlardan. Bosver su adami ya. Ruh hastasi resmen.
Evet ben gitmeleri sürekli hale getirerek en affedilmeyecek olaylardan sonra ayrılsakta 2 kez boşanma davası açsam dahi herkesi geride bırakarak barıştığım için benim için hiç çaba vermedi ne yazıkki onun gözünde evine sahip cıkmayan giden bir kadınım . Keşke ben de ilk hatasında affetmeseydim cunku hiçbir şey değişmedi her defasında daha çok üzüldüm . Beni sevmediği için de oğlu olmamasına bile katlanıyor .Konunun geçmişini bilmiyorum yalnız Bundan 11 sene evvel 2 yaşındaki oğlunu alıp tek celsede eşini hayatından çıkarmış biri olarak söylemek gerekirse oğlum için verdiğim her taviz bana karşı tarafa verilmiş bir zaaf kullanilabilecek bir açık olarak geri döndü ki eminim eşiniz nasılsa geri donucenizden emin ki bu hep böyle olmuş açıkçası avcunun içindesiniz nasılsa affedersiniz sizin için bir şey yapmasına gerek yok olmuş durum ve hata yapiyorsunuz malesef.O gün verdiğim kararim i sorgulayıp sizinle aynı geçmişi yaşayan biri olarak sukadarini söyleyeyim.ogluma huzurlu bir hayat vermeyi seçmiş olmam ve kendime hakettigim değeri ondan ayrılarak vermem o anda çok zor olmuş olsada 35 yaşındayım halen daha bu benim hayatım boyunca YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEY..Bugün aynı şeyi tekrar yaşayacak olsam bu sefer ilk hatasinda kestirip atarım..Ve emin olun ögün bugündür halen daha geri dönerim belki diye çok degerliyim![]()
İnmnşllaahhhSu an farkinda olamasan da bir gun bu ruh hastasindan kurtuldugun icin cok sevineceksin. Adam senin de dengeni bozmus. Tavsiyem mumkun oldugunca gorusme. Birak o kendini bir halt sanip dursun. Aslinda koca bir hic...kendi de biliyor degersizligini icten ice... bu adamdan bir halt olmaz. Su travmalarin bir gecsin "oh be iyi ki bitmis" diyecegin gunler de gelecek.