Evdesiniz, bir meşguliyetiniz yok ve hayatınıza başkası girmedi diye. Ben de boşandım ve bir psikolog arkadaşım,çivi çiviyi söker bunu hiç unutma demişti.boşanalı iki yıl oldu. ama ben onun ve ailesinin bana yaptıgı kötülükleri unutamıyorum arkadaşlar. resmen travma gibiydi. hala aklıma geliyor ara ara ve içime kapanıyorum. normal mi sizce? Bu sure zarfında çalışmadım. Evdeyim işim yok diye mi oluyor acaba? eylülde işe baslayacagım naipse o zaman unutur muyum? ya da boşandıktan sonra kimse girmedi hayatıma yalnızlıktan mı oluyor? yalnızlıktan mı eşimle bazen de mutlu olduğum günler aklıma geliyor?
Kesinlikle işe başla,güne güzel başla enerjini topla,dua et. Bilmediğin duaları ezberle,müzik dinle kendini motive et.. sonra yeni bir aşk.. ama temkinli ve iyice tanıboşanalı iki yıl oldu. ama ben onun ve ailesinin bana yaptıgı kötülükleri unutamıyorum arkadaşlar. resmen travma gibiydi. hala aklıma geliyor ara ara ve içime kapanıyorum. normal mi sizce? Bu sure zarfında çalışmadım. Evdeyim işim yok diye mi oluyor acaba? eylülde işe baslayacagım naipse o zaman unutur muyum? ya da boşandıktan sonra kimse girmedi hayatıma yalnızlıktan mı oluyor? yalnızlıktan mı eşimle bazen de mutlu olduğum günler aklıma geliyor?
yorumların cogu pskolojik destek almam yönünde. fakat şuan için pek mümkün değil. inş eylülden sonra düşüüyorumboşanalı iki yıl oldu. ama ben onun ve ailesinin bana yaptıgı kötülükleri unutamıyorum arkadaşlar. resmen travma gibiydi. hala aklıma geliyor ara ara ve içime kapanıyorum. normal mi sizce? Bu sure zarfında çalışmadım. Evdeyim işim yok diye mi oluyor acaba? eylülde işe baslayacagım naipse o zaman unutur muyum? ya da boşandıktan sonra kimse girmedi hayatıma yalnızlıktan mı oluyor? yalnızlıktan mı eşimle bazen de mutlu olduğum günler aklıma geliyor?
Sizi çok sindirmisler. Olan oldu. Bu ruh halinden kurtulmak iicn, travmaları atlatmak için neler yaptınız?boşanalı iki yıl oldu. ama ben onun ve ailesinin bana yaptıgı kötülükleri unutamıyorum arkadaşlar. resmen travma gibiydi. hala aklıma geliyor ara ara ve içime kapanıyorum. normal mi sizce? Bu sure zarfında çalışmadım. Evdeyim işim yok diye mi oluyor acaba? eylülde atamam olacak işe baslayacagım naipse o zaman unutur muyum? ya da boşandıktan sonra kimse girmedi hayatıma yalnızlıktan mı oluyor? yalnızlıktan mı eşimle bazen de mutlu olduğum günler aklıma geliyor?
neler yaşadığımı soranlar için ek yaıyorum. kocam saygın bir meslekteydi ben atanamamış bir öğretmen. İşim olmadıgı için ailesinden üstü kapalı baskı, ailesinin bana saygısız tutumu, eşimin her seyde onları haklı görmesi, maddi ve manevi olarak ogullarını sömürüsü, esim,n tam bir ruh hastası çıkması en ufak seyde sinir harpleri en küçük kabgada sürekli ayrılık konusması vs.
unutmaUnutmamışsınız sanki eşinizi boşanmışsınız önünüze bakın piskolojik destek alabilirsin atlatamıyorsan
unutamamak değil çünkü duygusal bir şey kalmadı içimde ona karşı. Boşluk belki de, belki de ilkkez bu kadar agır şeyer yaşamıs olmamdan kaynaklıdır.Unutmamışsınız sanki eşinizi boşanmışsınız önünüze bakın piskolojik destek alabilirsin atlatamıyorsan
evet sindirdiler. aslnda ben sinecek biri değilm. esimle aramızda 14 yas fark vardı. ben ona teslim ettim ailesiyle iletişim dengemizi. bu nedenle ilk zamanlar sesiz kaldım. ses çıkarmya basladıgımda esimin aileile ilişkileri yönetmek ve dengede tutma konusunda cok zayıf oldugunu gördüm. zayıflıgı ortaya çıktıgında da bana karsı hiddetlendiğini. sonra ya sinecektim ya da boşanacktım. hem sindim hem boşandım. :) ne yaptım? aslında bir şey yapmadım.kpss çalıştım inş atanacagım.Sizi çok sindirmisler. Olan oldu. Bu ruh halinden kurtulmak iicn, travmaları atlatmak için neler yaptınız?
Kendinizin ve olanların farkında olmanız çok iyi. Bosandiginiz iyi olmuş. Sonraki süreçte neden hiç psikoloğa gitmediniz?evet sindirdiler. aslnda ben sinecek biri değilm. esimle aramızda 14 yas fark vardı. ben ona teslim ettim ailesiyle iletişim dengemizi. bu nedenle ilk zamanlar sesiz kaldım. ses çıkarmya basladıgımda esimin aileile ilişkileri yönetmek ve dengede tutma konusunda cok zayıf oldugunu gördüm. zayıflıgı ortaya çıktıgında da bana karsı hiddetlendiğini. sonra ya sinecektim ya da boşanacktım. hem sindim hem boşandım. :) ne yaptım? aslında bir şey yapmadım.kpss çalıştım inş atanacagım.
gitmedim cünkü çok yorgundum. psikolga gidip olayları tekrar zihnimde canladırmak istemeyecek kadar yorgun.Kendinizin ve olanların farkında olmanız çok iyi. Bosandiginiz iyi olmuş. Sonraki süreçte neden hiç psikoloğa gitmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?