- Konu Sahibi yakamozz14
-
Yok yok hemen sokmuyor ki vajinayı tanıtıyor aynada baktiriyir sende bakıyorsun bakınca rahatlıyor sun ben ilk orda rahatlamistim .sonra istersen deneme yapalım demişti ama nasıl nasıl olckti görmez dedi elime verdi kulak çubuğu nu hadi o gördüğün delikten içeri almaya çalış ben sana dicem ki aşağı veya eğimli heyecandan Çatalda şu olmuştum su beyse aldım sonuçta para da verdim eşimde geldi tam bakti onun için yapmaliydim o bakarken de elimle kulak çubuğu nu alıyordum ama bakamadım doktor baktı girdi mi dedim evet şu an tam içinde ama ben asla asla asla hicbirseyi hisetmedim ve zatn eve gider gitmez evde dilatör şeyim vardı almıştım önceden 3 boya kadar esimle yardım alarak aldım şok veu Umut mutluluk tabi dokyir bana dedi ki sana çok inanıyorum ve sen yapacaksın bana daha com cesarte geldi,sonra dilatör kitap vs sipariş ettirdi bana dilatör vardı yani 2. Seansa da gotik başka yöntemler söyledi tekrar vajinama baktık emin olmak için aklıma bisiler takılmıştı sonra eve geldik gene yapıyordum doktor eşli yasak demişti ama 2. Seansatan sonra serbest ama birbiziniin neresinden hosslniyoruz vs ama doktor bana dedi 4. Boyu almadan eşli yapma sonunda zor oldu ama 4 de aldım aslında 4 un girmeme sebebi kendimi çok fazla kasmm bide kafamdan atamıyor dün girmicek çok büyük neden olmuyor eşim de ise gidicekti biran önce olsun bitsin kafası sonra 3. Seansa çağırdı beni aslında gitmeyebilirdik ama dedik 4 girmiyor diye gidelim parmagiula kontrol eti vajinal darlık varmı diye ben dedim ki aldınız mı evet ama sen kendini çok sıktın parmağım siktim dedi Güldüm gevşedim sonra baya geniş içersi dedi darlık yok sen stres yapıyorsun ondan girmiyor dedi orda denemeye çalıştık heycanliyim alamadım eve gittik eşim ise çıktı 2 gün sonra ben 4 de aldım..Sen ne kadar ücret odemistin seansa gidince doktor direk hemen dilatorumu sokuyor
Bak ben iki durumu da yaşadım senin şuan içinde bulunduğun durumu 2.5 sene yaşadım. 4 aydır da mutlu olduğum başardığım kendimi kadın gibi hissettiğim geceleri ağladığım günler de değilde eşimi ve kendimi mutlu edip yastığa kafamı rahat koyduğum zamanlardayım, arkadaşlarımla kahve içerken bile kendimi eksik kusurlu gibi hissettiğim bebek konusu açılmasın diye kırk takla attığım zamanlarda değil. Düşününce ne kadar zaman kaybı yaşamışım diyorum. Eşiminde kendiminde 2.5 senemizi ziyan etmişim. Şuan belki de 1 yaşında 1.5 yaşında çocuğumuz olabilirdi. Çocuğu geçtim kendimi kusurlu boynu bükük hissetmezdim. Şimdi omuzlarımda ki yük kalktı çok huzurlu hissediyorum. Bir çok kişiye yardımcı olup dua almakta çok iyi hissettiriyor burda. Sende başaracaksın inan ama bian önce başla bi yerden.O kadar guzel anlatiyorsunki çok tsk ederim yazılanları okuyunca cesaretleniyorum aslında kendi kendime yapcam diyorum iş o noktaya gelince dut gibi kalıyorum ama pes etmicem şuan yapamiyorum ama eninde sonunda yapicam sadece buna inanıyorum gercekten çocuk istiyorum esime haksızlık yapıyorum bunun farkındayım
Benim de 4 ay oldu yeneli. İlk girişte yine de biraz zorlanıyorum. Kası geçince sıkıntı olmuyor devamı geliyor ama o ilk baştaki kasılma için ne yapabilirimBak ben iki durumu da yaşadım senin şuan içinde bulunduğun durumu 2.5 sene yaşadım. 4 aydır da mutlu olduğum başardığım kendimi kadın gibi hissettiğim geceleri ağladığım günler de değilde eşimi ve kendimi mutlu edip yastığa kafamı rahat koyduğum zamanlardayım, arkadaşlarımla kahve içerken bile kendimi eksik kusurlu gibi hissettiğim bebek konusu açılmasın diye kırk takla attığım zamanlarda değil. Düşününce ne kadar zaman kaybı yaşamışım diyorum. Eşiminde kendiminde 2.5 senemizi ziyan etmişim. Şuan belki de 1 yaşında 1.5 yaşında çocuğumuz olabilirdi. Çocuğu geçtim kendimi kusurlu boynu bükük hissetmezdim. Şimdi omuzlarımda ki yük kalktı çok huzurlu hissediyorum. Bir çok kişiye yardımcı olup dua almakta çok iyi hissettiriyor burda. Sende başaracaksın inan ama bian önce başla bi yerden.
Burada yanlış yazmışım:)) tekrar okuyunca fark ettim. Nefesi burundan karnı şişirerek alıyoruz ve ağızdan veriyoruz.Bence hemen şu anda dilatör siparişi ver ve onlar gelene kadar o bölgene masaj yap, kegel ve nefes egzersizi yap. Nefesini karnını şişirerek ağızdan alıyorsun ve burundan veriyorsun. Dilatörlerin gelince de hemen vajina içine itmek yerine önce dış kısımda gezdir, varlığına alışsın bölge. Sonra sakin ve yavaşça itmeye başla. Paniklersen bekle, nefes al ver, sakinleş tekrar devam et. Zaten en küçük boydan başlayacaksın ve hepsini bir günde almak zorunda değilsin. Azıcık bike girse şu aşamada büyük başarı.
Maalesef sadece yazılanları okumakla çözülmüyor bu iş. Hem oku hem de uygula. Ama daha başlamadan ben yapamıyorum, nasıl olacak diye düşünceleri kafandan atman lazım. Başlayınca devamı gelecek inan buna
Hepimizin takıldığı noktalar oldu. Bi gün yapabildik bi gün yapamadık. Asla pes etme
Azmini tebrik ederim ama kendine gereğinden fazla yüklenmişsin ve hâlâ yükleniyorsun. Bu problemin olmasa da çocuğun olmayabilirdi, kargo mu bu siparişle gelsin? Ee o zaman da eksik hissedecektin. Kime ne senin doğuracağın çocuktan.Bak ben iki durumu da yaşadım senin şuan içinde bulunduğun durumu 2.5 sene yaşadım. 4 aydır da mutlu olduğum başardığım kendimi kadın gibi hissettiğim geceleri ağladığım günler de değilde eşimi ve kendimi mutlu edip yastığa kafamı rahat koyduğum zamanlardayım, arkadaşlarımla kahve içerken bile kendimi eksik kusurlu gibi hissettiğim bebek konusu açılmasın diye kırk takla attığım zamanlarda değil. Düşününce ne kadar zaman kaybı yaşamışım diyorum. Eşiminde kendiminde 2.5 senemizi ziyan etmişim. Şuan belki de 1 yaşında 1.5 yaşında çocuğumuz olabilirdi. Çocuğu geçtim kendimi kusurlu boynu bükük hissetmezdim. Şimdi omuzlarımda ki yük kalktı çok huzurlu hissediyorum. Bir çok kişiye yardımcı olup dua almakta çok iyi hissettiriyor burda. Sende başaracaksın inan ama bian önce başla bi yerden.
Çok takıyorum kafama bu durumu 2 3 aydır deniyoruz olmayınca sanki senelerdir olmuyor gibiAzmini tebrik ederim ama kendine gereğinden fazla yüklenmişsin ve hâlâ yükleniyorsun. Bu problemin olmasa da çocuğun olmayabilirdi, kargo mu bu siparişle gelsin? Ee o zaman da eksik hissedecektin. Kime ne senin doğuracağın çocuktan.
Kesinlikle bende eski denedikten sonra çok istiyorum insalah ikiside nasıp olur sana da olur stres yapınca da olmuyor sen muayene oldum mu hiç peki Altan yumurtalık için vsÇok takıyorum kafama bu durumu 2 3 aydır deniyoruz olmayınca sanki senelerdir olmuyor gibi
Yok yok hemen sokmuyor ki vajinayı tanıtıyor aynada baktiriyir sende bakıyorsun bakınca rahatlıyor sun ben ilk orda rahatlamistim .sonra istersen deneme yapalım demişti ama nasıl nasıl olckti görmez dedi elime verdi kulak çubuğu nu hadi o gördüğün delikten içeri almaya çalış ben sana dicem ki aşağı veya eğimli heyecandan Çatalda şu olmuştum su beyse aldım sonuçta para da verdim eşimde geldi tam bakti onun için yapmaliydim o bakarken de elimle kulak çubuğu nu alıyordum ama bakamadım doktor baktı girdi mi dedim evet şu an tam içinde ama ben asla asla asla hicbirseyi hisetmedim ve zatn eve gider gitmez evde dilatör şeyim vardı almıştım önceden 3 boya kadar esimle yardım alarak aldım şok veu Umut mutluluk tabi dokyir bana dedi ki sana çok inanıyorum ve sen yapacaksın bana daha com cesarte geldi,sonra dilatör kitap vs sipariş ettirdi bana dilatör vardı yani 2. Seansa da gotik başka yöntemler söyledi tekrar vajinama baktık emin olmak için aklıma bisiler takılmıştı sonra eve geldik gene yapıyordum doktor eşli yasak demişti ama 2. Seansatan sonra serbest ama birbiziniin neresinden hosslniyoruz vs ama doktor bana dedi 4. Boyu almadan eşli yapma sonunda zor oldu ama 4 de aldım aslında 4 un girmeme sebebi kendimi çok fazla kasmm bide kafamdan atamıyor dün girmicek çok büyük neden olmuyor eşim de ise gidicekti biran önce olsun bitsin kafası sonra 3. Seansa çağırdı beni aslında gitmeyebilirdik ama dedik 4 girmiyor diye gidelim parmagiula kontrol eti vajinal darlık varmı diye ben dedim ki aldınız mı evet ama sen kendini çok sıktın parmağım siktim dedi Güldüm gevşedim sonra baya geniş içersi dedi darlık yok sen stres yapıyorsun ondan girmiyor dedi orda denemeye çalıştık heycanliyim alamadım eve gittik eşim ise çıktı 2 gün sonra ben 4 de aldım..
Bişey merak ediyorum ilk gidince kulak cubugu verdi dediniz ya onu alabilmissiniz ama eve gidince dilator çalıştım onuna aldım dediniz ya onu anlayamıyorum sonucta kulak cubuguyla dilator aynı degil birisi cok ince o kısmı nasıl olabiliyor anlayamıyorum bişey daha sorcam size hangi kitabı aldırdı doktor okudunuzmu benimde var kitabım aynısımı acabaBisey merak et
Bigun yapacağıma inanıyorum insan hafifliyor dimiBak ben iki durumu da yaşadım senin şuan içinde bulunduğun durumu 2.5 sene yaşadım. 4 aydır da mutlu olduğum başardığım kendimi kadın gibi hissettiğim geceleri ağladığım günler de değilde eşimi ve kendimi mutlu edip yastığa kafamı rahat koyduğum zamanlardayım, arkadaşlarımla kahve içerken bile kendimi eksik kusurlu gibi hissettiğim bebek konusu açılmasın diye kırk takla attığım zamanlarda değil. Düşününce ne kadar zaman kaybı yaşamışım diyorum. Eşiminde kendiminde 2.5 senemizi ziyan etmişim. Şuan belki de 1 yaşında 1.5 yaşında çocuğumuz olabilirdi. Çocuğu geçtim kendimi kusurlu boynu bükük hissetmezdim. Şimdi omuzlarımda ki yük kalktı çok huzurlu hissediyorum. Bir çok kişiye yardımcı olup dua almakta çok iyi hissettiriyor burda. Sende başaracaksın inan ama bian önce başla bi yerden.
Kulak çubuğu aslında 2. Seansa yaoacak ti ben istediğim için bide beni cessretlendiri yaparsın edersin diye .nefes egzersizlerini anlatı bide hoca o kadar güzel konisyotdu ki insanın yapması geliyordu doktor eşime demiş ki ben çıktıktan sonra eşini dinle sabırlı ol benim gibi seslen yapabilir sin ikin deliğe al yavaş yavaş it hicbirseyi olmicak diye .eve gelir gelmez akşamı denedik eşim hadi yapakim dedi ben gerildim ama tamm dedim ilk boyu almaya çalışınca aynı doktor gibi konuşuyor du yapabilir sin yavaş yavaş aşağı doğru boşluk hadi it bebeğim giriyor hepsi içinde dediğinde su gibi oldum heycandsn ve inanmadım girmiş ama ben anlamdım her boya geçince aynı şekilde konuştu bide her boya geçince diyorum ki ay çok büyük ağlıyorum nasıl olcak ama 3 kadar aldım o gece jsjsjsj.Bişey merak ediyorum ilk gidince kulak cubugu verdi dediniz ya onu alabilmissiniz ama eve gidince dilator çalıştım onuna aldım dediniz ya onu anlayamıyorum sonucta kulak cubuguyla dilator aynı degil birisi cok ince o kısmı nasıl olabiliyor anlayamıyorum bişey daha sorcam size hangi kitabı aldırdı doktor okudunuzmu benimde var kitabım aynısımı acaba
Cem kecenin vajinismus kitabı aslında 200 kadar okudum daha bitirmedim hepsini aslında kitap biraz saçma ama genede bazilrinda fayda var diyorlar ben okurken çok odaklanmadim benim odağım dilatör su hepBişey merak ediyorum ilk gidince kulak cubugu verdi dediniz ya onu alabilmissiniz ama eve gidince dilator çalıştım onuna aldım dediniz ya onu anlayamıyorum sonucta kulak cubuguyla dilator aynı degil birisi cok ince o kısmı nasıl olabiliyor anlayamıyorum bişey daha sorcam size hangi kitabı aldırdı doktor okudunuzmu benimde var kitabım aynısımı acaba
Bigun değil bugün yap yarın dene neden böyle yaooykrsun kendine .yemin ederim benden korkak yok yaptım sende yaparsın bunca zaman geçmiş dene hicbirsey olmicakkBigun yapacağıma inanıyorum insan hafifliyor dimi
Suan dilatorlerim var elimde bı ara kendim dilatoru o bolgede gezdiriyordum ama vajinanın oraya gelince huylanip kasiliyordum o yüzden yapamıyorum dedimBence hemen şu anda dilatör siparişi ver ve onlar gelene kadar o bölgene masaj yap, kegel ve nefes egzersizi yap. Nefesini karnını şişirerek ağızdan alıyorsun ve burundan veriyorsun. Dilatörlerin gelince de hemen vajina içine itmek yerine önce dış kısımda gezdir, varlığına alışsın bölge. Sonra sakin ve yavaşça itmeye başla. Paniklersen bekle, nefes al ver, sakinleş tekrar devam et. Zaten en küçük boydan başlayacaksın ve hepsini bir günde almak zorunda değilsin. Azıcık bike girse şu aşamada büyük başarı.
Maalesef sadece yazılanları okumakla çözülmüyor bu iş. Hem oku hem de uygula. Ama daha başlamadan ben yapamıyorum, nasıl olacak diye düşünceleri kafandan atman lazım. Başlayınca devamı gelecek inan buna
Hepimizin takıldığı noktalar oldu. Bi gün yapabildik bi gün yapamadık. Asla pes etme
Çok sevindim gerçekten Esin destegi çok önemliKulak çubuğu aslında 2. Seansa yaoacak ti ben istediğim için bide beni cessretlendiri yaparsın edersin diye .nefes egzersizlerini anlatı bide hoca o kadar güzel konisyotdu ki insanın yapması geliyordu doktor eşime demiş ki ben çıktıktan sonra eşini dinle sabırlı ol benim gibi seslen yapabilir sin ikin deliğe al yavaş yavaş it hicbirseyi olmicak diye .eve gelir gelmez akşamı denedik eşim hadi yapakim dedi ben gerildim ama tamm dedim ilk boyu almaya çalışınca aynı doktor gibi konuşuyor du yapabilir sin yavaş yavaş aşağı doğru boşluk hadi it bebeğim giriyor hepsi içinde dediğinde su gibi oldum heycandsn ve inanmadım girmiş ama ben anlamdım her boya geçince aynı şekilde konuştu bide her boya geçince diyorum ki ay çok büyük ağlıyorum nasıl olcak ama 3 kadar aldım o gece jsjsjsj.
Tamm benimde öyleydi hata yakamoz arkadasim bana çok kızmıştı neden bunu yaooykrsun bende şey demiştim yapanlar sonradan artistlik yapoyor ama vallahi öyle değil insan yapınca anlıyor acımıyor ya yeni gelenler de sürekli söyle böyle insan sinir oluyor acımıyor bı kere kendine güvenip deneseniz hicbirseyi yokmuş bende sizin gibiydim hata hala öyle belki eşli daha Yok ama en azından dilatör penis kadar aldım hata şu an bile deniylrumSuan dilatorlerim var elimde bı ara kendim dilatoru o bolgede gezdiriyordum ama vajinanın oraya gelince huylanip kasiliyordum o yüzden yapamıyorum dedim
Tabiki eşim çok direndi bişi yok hastalık yok madi anlamda yeni evliydik.en son baktı olmuyor doktor bul dediÇok sevindim gerçekten Esin destegi çok önemli
Bendekide aynısı bende bitirmedim kitabıCem kecenin vajinismus kitabı aslında 200 kadar okudum daha bitirmedim hepsini aslında kitap biraz saçma ama genede bazilrinda fayda var diyorlar ben okurken çok odaklanmadim benim odağım dilatör su hep
Bana özelden yazBendekide aynısı bende bitirmedim kitabı