2 yillik iliski.. Kafa karisikligi..

Tesekkur ederim "hayirlisi" yorumlariniz icin. Bu ikinci sayfayi okurken arkamdan dedikodulari okur gibi hissettim :))

eğer gercekten kararsızsanız bence daha fazla sürdürmeyin bu ilişkiyi aynı durumdaa bende öyleydim ve şu aralar gercekten mutlu oldugumu hissediyorum neden mi sanki üstümde hafiflik oluştu çünkü kandırıyordum sanırım bunu atmanın hafifliğiydi belki de

ya kusura bakmayin arkadaslar. Ben eski konumu okuyayim derken yanlislikla alintiladim.

Gelisme olarak, busebeplerden degilde alkol sorunu yuzunden cuma gununden beri ayriyiz. Barismaya calisiyor. Dun geldi dusunmus tasinmis ve alkol sorununu duzelmek icin buldugu cozum: "bir sure icmeyecegim, arkadaslarimla da gorusmeyecegim. Icki sorunumu kontrol altina aldigimi dusundugumde yeniden kontrollu icecegim"

Barismadm. Sogudum da galiba biraz. Bir sure ayri kalacagiz galiba. Ya da sonsuza dek bitecek bilmiyorum. Benim de kafam cok karisik. Yeni bi konu acsam yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…