2 yıllık ilişkim bitti!!!

Ne oldu da bu kadar iyiken böyle büyük bir kavga ettiniz? Bu kısmı özetlersen yorumlamak daha kolay olur.
Geri dönmek istediğin de , ee sevmemiyormuşsun ya zaten, bu neye geri dönüş diye sormadınız mı?

Ben kırılgan ilgiyi seven bi insanım. Küçük bişeyden kavga ettik sabah arama hakkında kavgalarımız oluyordu hep ama görüşünde sanki o kavgayı biz etmedik gibi oluorduk. En son Döndüğünde ona güvenmediğimi söyledim bana bunları diyordun dedim sinirle söyledim hata Yaptım daha erdemli olcam dedi hayır deyince gene aynı sözleri söyledi. Gel git akıllı mı anlamadım ki. 1 ayda çok değiştiğini hissediyorum o merhametli adam gitmiş vicdansız bencil biri gelmiş gibi. Sevgi böyle oyuncak bişey mi ben neden böyle Biranda bitirmiyorum. Bizde beni her yerden engellemesi de cok zoruma gitti

El yarası geçer de dil yarası geçmez.. Bir insanın senin hakkındaki gerçek düüşüncelerini ne zaman öğrenirsin biliyor musun ? Sinirliyken ve ayrılık aşamasında. Neler dedi bilmiyorum ama hiçbirisini yabana atma. Hakkında bir kez dahi düşünmemiş olsaydı sinirle asla söyleyemezdi. Boşuna dememişler insanın fikri neyse zikri de o olur diye. Benimde 2 yıllık nişanlım sinirlenince bana seni kullandım demişti. Oturup da bir kez bile düşünmedim acaba sinirlemidir gerçek düşüncesi midir diye. Ayrıldık bitti gitti önüme baktım. İyi ki de ayrılmışım binlerce şükür. Şimdi 3 yıldır hayatımda dört dörtlük bir erkek var. Ne yaşanmış olursa olsun hiçbirşey "sen"den önemli değil bunu unutma. Saygı sınırları aşıldıysa o ilişki artık iflah olmaz. Bence tamamen bitir yoluna bak. Bir başkasıyla çok daha mutlu olacağını düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun..

bence ayrılmak istemiyorsan birdaki barışalım dediğinde otur konuş..birbirinizi seviyorsanız çokta uzatıp arayı soğutma..

Cok Haklısınız dedikleri yabana atılacak sözler değil bende ona ağır laflar dedim ama aslında cok sevıyorum oda benim gibi mi acaba diye bi umut işte içimde başkası olsa anımda silerim ama ona o kadar emek verdim ki bi anda silip atamıyorum (

bence ayrılmak istemiyorsan birdaki barışalım dediğinde otur konuş..birbirinizi seviyorsanız çokta uzatıp arayı soğutma..
Ben aslında barışmak için biletler yapmasını istiyorum Yada kararlı durmaaını ona ınanıp güvenenilirsem ben elimden gelen herşeyi Yaparım ama yapıp yapıp da değmezmiş demek bunu yaşamak çok ağır

Bir kere kalbi kırık taraf sizseniz, sevmedim ya da yüzsüz denilen taraf sizseniz, bu durumda durumu düzeltecek taraf karşı taraf. O kurtarıcak artık bu ilişkiyi. Kurtarılacak bir şey kaldıysa.

Emeksiz yemek olmaz. Emek her ilişkide var. Sen sevgilisin ben nişanlıydım gözümü karartıp silip attım. Ki benim emeklerim, fedakarlıklarım, onun için ailemle aramı bozmam gibi çok uç derecelerde fedakarlıklarım vardı. Yarın öbür gün başka bir ilişkide de aynı emekleri vereceksin aynı fedakarlıkları göstereceksin. Bu işin raconudur. O yüzden emeklerine fazla takılma. Çünkü takıldıkça yanlış bir ilişkiye emek harcamaya devam edersin. Onun yerine doğru adamı bul. Emin ol onu daha çok sevip daha büyük zevkle fedakarlıklar göstereceksin.

Ben de babamdan dayak yedim okula gizli gittim daha bunlar ufakları tüm ailem babamı ikna etmeye uğraşıyor ve bu insan Allah yolunda hacca umreye gitmiş insan. Nasıl böyle vicdansız olabiliyor. Bende hatalıyım ona heriflik tasladın dememem gereken laflar dedim. Ezilen kırılan benim içi huzursuz olanda benim. Sevgi çok zormuş

Bir kere kalbi kırık taraf sizseniz, sevmedim ya da yüzsüz denilen taraf sizseniz, bu durumda durumu düzeltecek taraf karşı taraf. O kurtarıcak artık bu ilişkiyi. Kurtarılacak bir şey kaldıysa.
Sadece lafta onlarında arkasında duramıyor anında yalan söyledim sevmiyordum diyor. Bende zorlamış sinirlendirmiş olabilirim ama bu kadar ağır lafları duymayı hakedecek kime ne kötülük yapmış olabilirim ki ve o benim ilk sevgilim Herşeyin ilki onunla yaşadım onunla güldüm onunla Ağladım elimi eilk tutan insan o

Gerçek iman insanın kalbindedir namaz kılıyor diye hacca gidiyor diye evet ibadetlerini yapmış oluyor ama bu onun iyi insan olduğunu, vicdan sahibi olduğunu göstermez tatlım. Sevgi doğru insanla berabersen çok kolay. Çok mutluluk verici. Huzur doludur. Ama yanlış insanla yola çıkıyorsan o sevgi hayattaki herşeyden zor gelir. Ve bil ki zorsa yanlıştır.

Çok Haklısınız Mantıksal olarak bende böyle diyorum ama pratikte uygulayamıuorım. Özlüyorum görmek istiyorum zoruma gidiyor kırılıyorum 1 aydır öyle kötüyüm ki. Sevse yoluma Köle olurdu kıyamazdı değil mi?

yazdıklarına bakılırsa hala unutamamıssın sen onu. çok afedersin affına sıgınarak soruyorum yaşlarınız kaç peki önüne daha iyi kısmetlerin çıkabilir belki bu kadar kendını harap etmeye değmez bence.

Dilin zehri çok kötüdür. Ben de yaşadım bunu . Benzer cümleler duydum. İçindekileri döktü, ne sevgisine inanabilirim artık ne varlığını isteyebilirim yanımda. İçinde olmasa diline bu kadar yansımazdı diye düşünüyorum. Canını acıtmak içindi diyecek gibi oldu, güldüm sadece. İnanma sevgisine.

Anlayıssız bi erkekle uğrasmak gerçekten zor canım.. mhnds_ 'nin de dediği gibi hersey zaman.. O sırada kendine oyalanıcak biseyler bulsan?

Ben
ben 22 o 28. Çok sevıyorum öyle ki girdiğim ortamda direk dikkatler Üstüme çekilir işi maddi durumu cok iyi kısmetlerim oldu ama ben para iş degıl sevdiğimi istiyorum. Suan işi var mütait ama o işsizken ben hep yanındaydım parası gitmesin diye tokum derdim beni Cafe gezdirsin diye hiç derdim olmadı. Emlak ofisi açtı bina dikti 1 aydır Değişti paranın defıştırceni ona konduramıyorum öyle bi insan degıl dı ki /((

Çok teşekkür ederim tecrübeli insanların dediklerini tutacağım Tabikide

Anlayıssız bi erkekle uğrasmak gerçekten zor canım.. mhnds_ 'nin de dediği gibi hersey zaman.. O sırada kendine oyalanıcak biseyler bulsan?
Aklımı o oyalanacak şeye odaklayamıyorum ki normalde cok Neşeli bi insanım ama artık girdiğim ortamın modu Düşüyor insanlarda üzülüyor benim bu halime babam bile sırf mutlu ölüyüm diye ne istersem yapıyor. Izin vermediği için böyleyim zannediyor ama adam beni terketti haberi yokkk....

çok yakısıklı herhalde unutamadıgına göre

Her insana olabiliyo canım ben de senin gibi çok neşeli çok pozitif bi insanken bazı zaman biseyler oluyo ve kendimiz olmaktan cıkıyoruzz. Bunun olmasına sebep olan şeyleri düzeltmeliyiz bence.. Hiç bisey bizden kıymetli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…