2 yıllık ilişkim bitti!!!

Guzumyvzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
32
2
13
32
hepinize bal tadında sabahlar kızlar. Biraz vaktinizi alcam ama bana yardım edıp akıl vermenızı ıstıyorum. 2012 de Başlayan ılışkım sanırım son buluyor. Beraber olduğumuz süre içinde 2 sevgiliden çok iki evli çirft gibiydik annem ailesini tanıyor ailesi beni iyi tanıyor. Hasta olduğunda ilaçlarını ben içirirdim bebeğim gibi sevdim hep sevfkatlı davrandım oda bana aynı şekilde gün içine yediğim Yemeğe kadar takip eder kilo alamam için uğraşırdı en basiti. Aramızda 7 YAŞ fark var. Sık sık kavga da etsek Yanyana geldiğimiz de herşeyi unutup sanki kavga etmeyen biz gibiydik. Bana her daim kalbinde önce Allah sonra annemle sen derdi. Ama gerek Zaman'ın yıpratmasıyla en son kavgamızda ikimizde cok ağır laflar konuştuk şuan buraya yazmıcam Şeyler dedik o zamandan bu yana 1 ay gectı ve biz ayrıyız. Yani 1 aydır nerdeyse hergun Tartışıyoruz ikimizde orta yola aynı anda gelmiyoruz. Ben onun için bi çok fedakarlık yapmışken bu kadar yol almışken ilişkimizin bitmesinden korkuyorum ama o kadar ağır laflar da edildi ki geri dönmeye gururum el vermiyor. Son 10 gündür dönmek istedi çok sevmeme rağmen sana güvenemiyorum deyip reddettim çünkü yapma bitirmeyelim dediğimde gurursuzmusun Yüzsüzlüğün gibi sözler söyleyip bana beni sevmediğini sırf Yaşananlar için belki düzelir diye seviyorum diye yalan söylediğini dedı. Kızlar 1 aydır çok kötüyüm bana yaptıklarına pişman olsun istiyorum ama onu bırakmak da istemiyorum çünkü çok seviyorum sizce canımı acıtmak için mi dedi yoksa gerçekten beni sevmiyor mu? Ayrılıgı kabul edip önüme mi bakmalıyım Yada düzelmesi için ne yapmalıyım ?
 
Zaman..Bekle bakalım aylar sonra hala sana dönmek istiyorsa gercekten seviyordur..Böyle agır laflar üzerine hemen karar verme
 
Bide şunu eklemeliyim en son dün onu engellicemi istemediğimi söyledim ve telefonumu rahatsız etmeye wstsapında herşeyini gizledim engellediğimi sansın diye ama bişey yazarsa diye engelleyemedim engelledim sansın istedim sadece oda face book şifresini değiştirdi ilişkisi yok yaptı watsapp dan ve telefonundan beni engellemiş.
 
Bende zaman diyorum ama dilim diyor sadece susup beklemek kolay olmuyor. Özlüyorum görmek Konuşmak istiyorum ama kendımden de taviz veremiyorum. O Sözlerin üstüne ayaklarıma kapanması ağlaması beni Bırakma diye yalvarması Lazım değil mi ki ben ona cok fedakarlık Yaptım beni böyle nasıl kolay gözden çıkarabilir Aklım almıyor ağlamaktan Gözlerim kapanıyor HIZLA kilo veriyorum çevremde hiç arkadaşım kalmadı yaptıklarına annemde çok kızıyor Kıymet bilmezmiş diye. Lafın özü ben çok kötüyüm sürekli dua edip Allah'a sığınıyorum inşirak duasını okuyorum ama içim bi türlü serinlemiyor.
 
Sen hiç tepki vermemelisin bence..Gercekten seven geri dönecektir bunları bi anlık öfkeyle yaptıgını düşünelim ki bu en iyi ihtimal..Zor tabi cok zor senin açından ama senden daha önemli birşey yok bunu unutma..Ayrıca inşirah süresi bir mucizedir inan ama etkilemiyorsa namazlarını da kılman gerektiğindendir. Takma kafana desemde söylemesi kolay diyeceksin haklısın..Ateş düştüğü yeri yakar ama heran bunu düşünerek kendini helak etme..İlgini başka yöne dagıtacak şeyler bulmaya çalış.
 



Cok teşekkür ederim. Namazlarımı aksatmadan kılarım 3 aydır sıkıntılı bi dönemdeyim beni hiç anlamadı benimde onu anlamadığımı söylüyor. Yakın arkadaşım sürekli kafam dağılsın diye aktivite planlıyor ama gitmek içimden gelmiyor gittiğim yere Düşünceler içimdeki sıkıntıda gidiyor insanlarında tadını kaçırmak istemiyorum. 1 ay 4 gündür ayrıyız ama en fazla 3 gün konuşmadık gerisi hep birbirimizi suçlamalar Tartışmalar o kadar yoruldum ki sadece mutlu olduğumuz günlere geri dönebilmek istiyorum. Mümkün MÜ bilmiyorum..
 
Bende şuan ki nişanlımla yaklaşık 2 ay filan ayrı kaldım..uzun süreli ilişkilerde bu yıpranmalar oluyor ne yazıkki..hersey mümkün ve ikinizin elinde..Nasipte varsa olacaktır..
 
Bende şuan ki nişanlımla yaklaşık 2 ay filan ayrı kaldım..uzun süreli ilişkilerde bu yıpranmalar oluyor ne yazıkki..hersey mümkün ve ikinizin elinde..Nasipte varsa olacaktır..
Haklısınız nasipte varsa olur tabiki. Inşallah vardır. Hem deli gibi kızıyorum sevse yapmazdı diye içim içimi yiyor hem de seviyorum me kadar zormuş bir insanla farklı Hayatları 1 hayatta paylaşmaya çalışmak..
 

Kac yasindasin tatlim? Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah
 
tartışma neden çıktı orasını anlamadım
Babam ilişkimi öğrendi haberi yoktu okulumdan dolayı istemedi büyük tepkiler verdi bana destek Olmasını istedim ama biraz fazla odun evlenmek istiyorum işte seninle babanı ikna et nişanlanalım daha ne yapıtım gibi bakıyor olaya. En son ki tartışmamız İnannın küçücük Saçma bir sebep hatırlayamıyorum bile ama o kadar Büyüdü ki . Beni kıran bu süre içinde dilinden çıkan Sözlerin kalbinden gelme olasılığı beni sevdiğini göstermesini istiyorum ama o sadece sözden ileri bişey yapmıyor..
 

ımm evlilik için aceleci davranmış okulun bitmeden baban tabii onaylamaz yazık biraz daha sabırlı olsaydı keşke , ama anladığım kadarıyla seviyorsunuz birbirinizi umarım gönlünce olur herşey
 
ımm evlilik için aceleci davranmış okulun bitmeden baban tabii onaylamaz yazık biraz daha sabırlı olsaydı keşke , ama anladığım kadarıyla seviyorsunuz birbirinizi umarım gönlünce olur herşey

Çok teşekkür ederim Hayırlısı olur inşallah. Benim sıkıntım bana bunları tekrar yapması hatta evlenince de yapması bırakmak istemesi Yada dengesizlik yapıp gel gitler Yaşaması çünkü evlenince insanın daha cok zoruna gider. Sinirle yaptığına inanmak istiyorum ama o buna beni inandırmak hiç birler yapmıyor..
 
Daha 2 gün önce ben seni bırakamam senden Başkasını sevmek içimden gelmez beni sensiz mi bırakcaksın diye mesajlar atıyor yüzüklerimizi çekip gönderiyordu hayır sana güvenmiyorum diye şirketince ama dün sevmediğini yalan söylediğini söyledi bu sizcede çok ağır degıl mi benimle dalga mı geçiyor anlayamıyorum napıyor
 
Ne oldu da bu kadar iyiken böyle büyük bir kavga ettiniz? Bu kısmı özetlersen yorumlamak daha kolay olur.
Geri dönmek istediğin de , ee sevmemiyormuşsun ya zaten, bu neye geri dönüş diye sormadınız mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…