2 yıllık iliskisi olan erkek ilişkiden önce konuştuğu kızları sosyal medyadan ekliyorsa ve mesajlaşma olmadığı halde kısıtlıyorsa şüphelenmeli miyiz

İhanet varsa kaldıramaz dediği arkadaşına dolaylı yoldan aldatılıyorsun diyen de konu sahibinin kendisi bu arada.
Direk bahsi geçen kişi olarak yazıyorum bunu. o yorumunu siz yazınca okudum normalde o cevao veriyordu bana kurduğu cümle şuydu sen ne hissediyosun bilmiyorum ben bişey diyemem kendisiyle konuş ama asla seni üzmesine izin verme ben sordum şüpheleniyo musun sence benik içime bişey oturdu dedim oda yanii erkek sonuçta bilmiyorum onu en iyi sen tanıyosin dedi belki yanılıyoruzdur şu siteye sorup fikir alalım dedi yanyana yazdık soruyu sadece onun cevaplamasını istedim

Bu arada aldatıyor mu çocuk bilemem de, eski kızdan haberdar olmak, paylaştıklarını görmek, yani kısaca bir şekilde onunla bağlantılı kalmak istediği çok açık. Arkadaşınız karar versin bunu kabul eder mi etmez mi. Ben etmem mesela. Ha kızayım, iki trip atayım , kızı sildireyim olaylarına hiç girmesin bence. 2 yıllık ilişkide bunu düşünmeyip böyle yapan adam güvenilmezdir.
Madem geldiniz esas konu sahibi, bak bu mesajı direkt size yazdım. Gerisi sizde...

Bu arada aldatıyor mu çocuk bilemem de, eski kızdan haberdar olmak, paylaştıklarını görmek, yani kısaca bir şekilde onunla bağlantılı kalmak istediği çok açık. Arkadaşınız karar versin bunu kabul eder mi etmez mi. Ben etmem mesela. Ha kızayım, iki trip atayım , kızı sildireyim olaylarına hiç girmesin bence. 2 yıllık ilişkide bunu düşünmeyip böyle yapan adam güvenilmezdir.
Haklısınız teşekkür ederim ben direk galiba aldatılan kızım.napıcam bilmiyorum hani bunuda ağlayarak yazıyorum diyim altından ne çıkabilir bunu diye düşünüyorum hani mantıklı açıklama ne olabilir ki diye sevdiğim için konduramıyorum galiba ama haklısınız yani

Merhaba ben direk bahsi geçen kisiyim sevgilisi olan size olayı şöyle anlatayım yazdım aslında az önce birine ordan da okuyabilirsiniz aslında ama neyse yazıyım arkadaşımla yanyanayız hani o dedi bu siteye yazalım fikir alırız diye bende yaz dedim cevaplamasınıda istedim hani erkek arkadaşımın hesabında yakın kız arkadaşlarım da var takipleşiyolar doğal olarak ve arkadaşım bir hesaba bakıcaktı bakıcağı hesapla erkek arkadaşım takipleşiyo bende gir takip ettiklerine bulursun ordan hesabı bakarsın dedim o sekilde görüyo hani kısıtlama vs onları ben sevgilimin tekefonundan bakarken gördüm onlarla size yazan arkadaşımın ilgisi yok o sadece benden önce isminin geçtiği kızla takipleştiğini görüyo
Madem erkek arkadaşınızın telefonu elinizdeyken o kızın hesabının kısıtlanmış olduğunu gördünüz, neden hemen orada yüzleyip sormadınız?
Kızar diye mi:)
Bu ilişkide denge erkek arkadaşınızdan yana kaymış hep. Siz bu ilişkinin etkisiz elemanı mısınız? O an orada sormaya cesaret edemiyorsanız, isterseniz 20 yıllık ilişki olsun, bu gerçek bir ilişki değil. Siz şeffaf ve güvenilir, söz sahibi olduğunuz bir ilişki yaşamıyorsunuz. Aldatılmaktan evvelki en büyük sorununuz bu.

Madem erkek arkadaşınızın telefonu elinizdeyken o kızın hesabının kısıtlanmış olduğunu gördünüz, neden hemen orada yüzleyip sormadınız?
Kızar diye mi:)
Bu ilişkide denge erkek arkadaşınızdan yana kaymış hep. Siz bu ilişkinin etkisiz elemanı mısınız? O an orada sormaya cesaret edemiyorsanız, isterseniz 20 yıllık ilişki olsun, bu gerçek bir ilişki değil. Siz şeffaf ve güvenilir, söz sahibi olduğunuz bir ilişki yaşamıyorsunuz. Aldatılmaktan evvelki en büyük sorununuz bu.
Sordum yazdım hatta oraya da hani ne olduğunu bilmeden yargılamam genelde bu ona özel bi durum değil ilk işim sormak oldu eski mahalleden birisi neden kısıtlı dedim o sırada birisi aradı falan hani askıda kaldı bende o sinirle hani içindeki o duyguyla çıktım direk yanından arkadaşımı arayıp yanına geldim

İyice karıştırdınız ortalığı bir biriniz yazıyor bir biriniz …
Hani şöyle diyeyim bende o zaman hani..
Hani eklemiş kısıtlamış falan ya hani..
Hani bence kıza ilgisi devam ediyor ve ne yaptığını merak ediyor kısacası takipte hani söyleyeceklerim bu kadar gerisi size kalmış hani..
(Bize yaptığınız bu hani eziyetinden sonra bu hanileri koymak benimde hakkımdı Allah aşkına yazdıktan sonra ben ne yazdım diye okuyun lütfen.)

İyice karıştırdınız ortalığı bir biriniz yazıyor bir biriniz …
Hani şöyle diyeyim bende o zaman hani..
Hani eklemiş kısıtlamış falan ya hani..
Hani bence kıza ilgisi devam ediyor ve ne yaptığını merak ediyor kısacası takipte hani söyleyeceklerim bu kadar gerisi size kalmış hani..
(Bize yaptığınız bu hani eziyetinden sonra bu hanileri koymak benimde hakkımdı Allah aşkına yazdıktan sonra ben ne yazdım diye okuyun lütfen.)
Ben size direk bahsi geçen kişi olarak cevap veriyim haklısınız biraz karıştırdık kusura bakmayın hani arkadaşımın cevaplamasını istemiştim ama baya bi eleştiri aldı neden anlamadım o yüzden bana verdi şuanda da kafam dağılsın diye cevao veriyorum hani haklısınız hislerim doğru galiba gerçekten aldatılıyorum çünkü mantıklı bir açıklama hala sunmadı sanırım uzun süre üzülcek olsamda bitirmem gereken bir ilişkim var teşekkür ederim yorumunuz için

Ben size direk bahsi geçen kişi olarak cevap veriyim haklısınız biraz karıştırdık kusura bakmayın hani arkadaşımın cevaplamasını istemiştim ama baya bi eleştiri aldı neden anlamadım o yüzden bana verdi şuanda da kafam dağılsın diye cevao veriyorum hani haklısınız hislerim doğru galiba gerçekten aldatılıyorum çünkü mantıklı bir açıklama hala sunmadı sanırım uzun süre üzülcek olsamda bitirmem gereken bir ilişkim var teşekkür ederim yorumunuz için
Ben de teşekkür ederim nazik cevabınız için.
Üzülmeyin iki yıl evet az bir süre değil muhakkak sevgi bağlanma alışkanlık vardır.
Ama keşke karşı tarafta sizinle aynı duygularda olsaymış.
Bence zamanında bu durumu fark ettiğiniz ve kurtulacak olduğunuz için şanslısınız.

Arkadaşımın 2 yıllık ilişkisi var ben çocuğu daha önceden tanıyorum daha önce bi kızla konuşuyorlardı ancak reddetti galiba her neyse geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye hesabın bakmış çocuk kısıtlamış ama bir mesajlaşma vs yok şüphelenmeli miyiz ?
Bence evet

Suphelenmelisiniz tabi.Bu sosyal medyayı çok aktif kullanan hiç tanımadıgı kızları ekleyen ilişkiden önce aonra hiç farketmez artist artist sürekli foto paylasan adamlara hiç güvenmiyorum.Erkek ayda yılda bir paylasım yapar ekli olan kişiler dostu tanıdıgıdır o ne öyle Allahaskına bu sosyal medya falan çıktı zaten herkesin bi tarafları oynamaya başladı.Doğru düzgün ilişki kalmadı.

Suphelenmelisiniz tabi.Bu sosyal medyayı çok aktif kullanan hiç tanımadıgı kızları ekleyen ilişkiden önce aonra hiç farketmez artist artist sürekli foto paylasan adamlara hiç güvenmiyorum.Erkek ayda yılda bir paylasım yapar ekli olan kişiler dostu tanıdıgıdır o ne öyle Allahaskına bu sosyal medya falan çıktı zaten herkesin bi tarafları oynamaya başladı.Doğru düzgün ilişki kalmadı.
Haklısınız ama erkek arkadaşımın hesabı zaten sadece tanıdıklarımızdan oluşuyodu hani ailesi arkadaşları kız arkadaşı yoktu zaten hani bide benim arkadaşlarım iste bikaç tane fark etmemiştim hiç yeni eklediği kişiler olduğunu öne çıkanlarında ben varım hani ikimizi paylaşır genelde hiç aklıma gelmedi yani böyle bir durum

Ben de teşekkür ederim nazik cevabınız için.
Üzülmeyin iki yıl evet az bir süre değil muhakkak sevgi bağlanma alışkanlık vardır.
Ama keşke karşı tarafta sizinle aynı duygularda olsaymış.
Bence zamanında bu durumu fark ettiğiniz ve kurtulacak olduğunuz için şanslısınız.
Yani var tabiki ama atlatıcam umarım.
Şuanda üzüldüğüm kendi emeğim verdiğim değer .kafama takılan biçok şey vardı ve dayanamayıp kıza yazdım ekran görüntüsü attı kendisine iliskisi olup olmadığını belirtmemiş bikaç ay önce hep c*n sellik konuşmaya çalışmış kızla hani kız terslemesine rağmen iltifatlar vs .kız engellemiş snapten hani instasına girdim o istek atmadan atmak istemedim hani ilişkisi olduğunu belirten bişey yoktu dedi doğru söylüyo kapalı hesap öne çıkanları vs göremiyo tabi sonradan istek atmış kabul edip geri takip yaptım dedi bunun sebebi de aklıma gelen bir ihtimaldi sevgilisi olup olmadığı bunu öğrenmek ve sevgilisi varsa bunu ona söylemek daha fazla kandırılmasına göz yumamazdım dedi bu senmişsin hani özür dilerim senden de dedi hani bilsem asla kabul etmezdim dedi hani zaten bikaç gün önce takipleşmeye başlamışlar kız yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm hani demekki yazmam gerekiyomus benden önce sen yazdın dedi kızın storilerini de beğenmiş vs.sonra kız engelledi ss attı banada nasip böyleymiş ama demekki aramızdaki şey gerçek değilmiş onuj için

Arkadaşımın 2 yıllık ilişkisi var ben çocuğu daha önceden tanıyorum daha önce bi kızla konuşuyorlardı ancak reddetti galiba her neyse geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye hesabın bakmış çocuk kısıtlamış ama bir mesajlaşma vs yok şüphelenmeli miyiz ?
Arkadaşınızın ilişkisinden sizene. Ortalık karıştırmaya yer mi arıyorsunuz anlamadım. Benim arkadaşımın sevgilisi yapsa ki ben asla arkadaşlarımın sevgililerinin insta hesabına bakmamışımdır ki evli olan çok samimi arkadaşlarımın eşleriyle takipleşirim onlara bile bakmam diyelim ki baktım gidipte bunu söylemem. Bir arkadaşım bana yapsa sen hayırdır sen mi göz koydun bu kadar araştırıyorsun derim. Haddiniz olmayan konulara karışmayın bence sonunda niyetiniz iyi dahi olsa suçlu olan siz olacaksınız. Herkes bir önce kendi hayatına karışsın başkaları şurada kalsın.

Back
X