Şöyle yakın arkadaşımın 2 yıllık iliskisi var ilişkisi olduğu çocuğu daha önceden tanıyorum hani ortamımda olan birisiydi ve o dönem bi kıza yazdığını biliyoduk hani samimi olduğum birisi değildi daha sonra benim arkadaşımla tanıştı ve şuanda ilişkileri devam ediyo ben işte eniştem olucak çocuğun takip ettiği kişilerden birinij hesabına bakıcaktım bu yüzden hesabına girdim takipçilerine baktım o dönem ismi geçen kızla takipleştiğini gördüm dikkatimi çekti çünkü arkadaşımla ilişki yaptıktan sonra yeni hesap açıp sadece kendi arkadaşları ailesi bide işte biz vardık kız arkadaşının arkadaşları olarak yani kendi söylüyoda sadece bunlar var diye daha sonra beni arkadaşım aradı çocuğun hesabına bakmış bi kızı kısıtlamış ama mesajlaşma vs yok bu kızla hiç dedi ağladı hani aldatılıyo muyum ne alaka diye hani hesapta yabancı olmayınca oda yadırgamış üzgün şekilde yanıma geldi bizde şüphelendik yani burdanda fikir almak istedik ondan yazdık hani ben dedim yazalım fikir alırız diye oda tamam yaz dedi bu yüzden ben yazıyorumKim kimi kısıtlamış, kim kiminle mesajlaşmamış?
Bunları nasıl anladınız? Diğer kişilerin hesaplarına girip mi baktınız?
Özne ve nesneler o kadar karışık ki anlaşılmıyor.
Gıybeti doğru düzgün yazar mısınız lütfen?
Anlaşılmadığı için kimi linçleyeceğimi de belirleyemedim.