bana gore cok erken 20 yas. Cunku o belirli olgunluga erismemis oluyor insan.Bazi seylerin farkinda olmiyabilir. Ne derler gencligin verdigi cahillik. Ama tabiki bu kisiden kisiye degisir. 30 yasinda dogurup bebek bakamayanlarda var 18 yasinda dogurup cok guzel bakanlarda. Tabi buda kisiden kisiye degisir.
Sana sadece sunu soyliyebilirim. O senin evladin caninin bir parcasi. Her ne olursa olsun aglasa yorgun olsanda sabrin tukensede bazen skilsanda o sana muhtac ve seni herkezden cok seviyor. Ve ilgine sefkata ihtiyaci var. Anneliginin ve genc anne olmanin tadini cikar. Genc bir anne olarak daha dinamik olabilirsin. Ve bebegin buyudugunde genc kiz ve delikanli oldugunda daha cok beraber vakit gecirebilirsin. 20 sene sonra donup arkana baktiginda keske bebegimle daha cok vakit gecirseydim dememek icin herseyin tadini cikar cunku eskiye geri donemiyorsun. Nasil diyim ev isi bulasik camasirla ugrasmaktan bebegine daha az vakit ayirma. Oncelik bebegin gerisi 2ci planda geliyor. Bebegini banyo yaptirmak senin icin bir eglence keyif olmali, aceleyle aradan cikartmak istedigin bir islem degil.
Saglikli mutlu az sancili dogumlar diliyorum. Rabbim bebegin ve aileni korusun.
Sevgiler