- Konu Sahibi imporatogrly
-
gunaydın ıçın gec kalmısım .....oğle uykularına yattı benımkıler....yıne yagmur var....bebısler olunca ışi bıraktım evdeyım......herkese guzel bır gun olsun ınş
günaydın kızlarrr.nasılsınız bakalım.kuzularda iyidir inşallah.babamızı işe gönderdim,oğlumu uyuttum geldimm.valla kaynatmışsınız ben yokken.akşam oğlumla gezmeye gittik komşuya giremedim.hastaneye de gitmedim.doktorlar yokmuş.bi kaç gün erteledim artık.şuanda iyi şükür.bugün biraz temizlik yapayım diyorum ama bakalım burayı bırakabilirsemee sizler neler yapıyosunuz?
bende uyutmaya çalışıyorum şuanda,ayağımda sallanıyor beyfendi..
uyursa bende uyuycam onunla biraz, yoksa gece 11 lere kadar duramıyorum, ee bide dizilere takılınca uykusuz kalıyorum
bende çocukalrdan ne gece nede gündüz doru dürüst uyuyamıyorum onun içinde geceye hiç dermanım kalmıyorrr
tvyi bende severim ama dizi takıntım yokur çok şükür
gece bebişlerim çok geç uyudugu için mecbur sabrediyorum
doğru söylüyosun uykusuzluk ve birde kuzularla uğraşmak zor...
aslında çokta takıntım yok dizilere ama takip ettiğim 2-3 dizi var,
onları kaçırmamaya çalışıyorum..
selam yenı grodum topıgı 23 yasındayım 4 yasında bı kızım var
merhabalar herkese bende 21 yaşındayım altı buçuk aylık bir kızım var benide aranıza alırmısınız.
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RABBİM bebişlerimizi.
ben geldiim.sabah temizlik yapıcam diye çıktım ama oğlum izin vermedi.1 saat önce uyudu daha.bende ütü yatım bulaşık yıkadım,etrafı toparladım biraz geldim buraya ama kimse yok.nerdesiniz bakalım
merhabalar herkese bende 21 yaşındayım altı buçuk aylık bir kızım var benide aranıza alırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?