- Konu Sahibi imporatogrly
-
Bende 21 yaşındayım ve 9 aylık oğlum varOğlumla beraber bende büyüyorum ve ileride az yaş farkı olacağı için eminim arkadaş gibi olacağız Eren imle
Teşekkürler canımmAnkara da oturuyorum,kısmetse bende seneye 2.yi düşünüyorum ama oğlum çok yaramaz bir bebek,nasip bakalım Kardeşimle aramızda 10 ay var ve arkadaş,sırdaş gibiyiz.Birbirimizin dilinden anlıyoruz yani
Allah bağışlasın yavrunuKaç aylık şuan ?
aa bende ankarada oturuyorum canım batıkenttee ..
canımm inan yaramaz çocuklar bile bi kardeşi olunca onla oynuyo fazla seni rahatsız etmiyo ben şahidim...
bende o yüzden istiyorum kardeş kızım çok sıkılıyo başkalarınınn çocuklarından ayrılıp ewe gelmek istemiyo en iyisimi kardeş...:44:
Bende Sincan da oturuyorum,yakınızBenim oğlumda bebek görünce ağlıyor,yabani mi olacak ne:97:Hamileliğim ve doğumum çok zor geçti,aynı şeyleri tekrar yaşamak gözümü korkutuyor açıkçası
canım çok normal ağlaması 1 yaşına gelsin yürüsün inşallah tutamazsın nasıl oynar bıcırık...canım bende sezeryan oldum 2 gün acıdı ama inan ki değer herşeye....4 vtane istiyorum hatta alllah nasip ederse...,
düşünsene yemek masasında dör t tane daha bıcırıklar yaptığın yemekler hemen bitiyo.... ah ne güzel ya .....
Hamileliğimde sürekli kan kustum,hastaneden ve serumlardan kurtulamadım doğum yapana kadar.Doğumda ise oğlum 4150 gram doğdu,9.50 de doğum yaptım ve 12:30 da masadan anca kalkabildim,kanamamı durduramadılar.Doğum sonrası ayrı bir felaketti,dikişlerden dolayı.Oğlumu görünce herşey geçti tabi,orası ayrı konu ama yinede yaşanan zorluklar kolay kolay silinmiyor
haklısın canım seninki zor olmuş inşallah unutursun bunları ve diğer hamileliklerin rahat geçer....
benim ki hamileliğim çok kolaydı çok iyi geçti, sanki hamile değilmişim gibi... doğumda biraz acım oldu okadar o yüzden bişiy anlamadım pek...
maşallllah tosun gibi doğmuş oğluşun benimki 3,120 grmdı 52 cm di boyu
hem daha erken senin 9 ay olmuş doğum yapalı biraz büyüsün unutursun bunları bak...
Tutunup kalmaya başladı 2 haftadır ama hiç yürüyeceğe benzemiyor,direk yere kapaklanıyor,yürümeye çalışınca
aaa erken yürür o ozaman canımmm...bizim kız 11 aylıkken yürüdü8 aylıkken emekledi 9 aylıkken tutunup kalkıyodu 10. ayında tututanar yürüyodu 111 aylıkkende 5 adım atıp düşüyodu....
İnşallah,şimdi çok zayıf,diş yüzünden hiç birşey yemiyor:97:
ama yemiyo deyip geçme zorlada ooolsa yedir çünki yemezse büyüyemez canım küçük kalır ... benimm kızımda olmadı böle problemler yedirdim herşeyden şuan da yiyo bazı şeyleride zorla yediririm reklemlarla felanda yer...
Tahminimce Eren de 10-11 aylık gibi yürümeye başlayacak,daha da zorlaşacak,şimdiden karıştırmadığı yer kalmadı,yürüyünce düşünemiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?