- Konu Sahibi imporatogrly
-
iyi canım faydasını gördüysen ne güzel bebeişin mışıl mışıl uyusunda büyüsünnnhg.demekk ikizlerin var
ablamında ikizleri var bi kız bi oğlan.
çok şekerler yaa.
ama bakak çooook zor. gerçekten sabır işi. onlar 15 aylık oldular.
snnkiler ne kadarlık?
evet faydaısnı gördüm.
durmadan ağlayınca insan kendini çok kötü hissediyor
napıcamı şaşırıyorum.
adımız metehan cnm:)
ama ben mete diyorum
han'ı eşim istedi.
tesekkur ederim canim Allah seninkilerede uzun omurler versin cok zor ama bugunler sayili birde ben yalnislikla kotu icerik bildire bastim
Selamlar bayanlar ,bende geldim :) haziranda 25 olucam 1 tane oglum var ismi arda kaan 2 bucuk yasinda ve 3 bucuk aylik hamileyim :))
hoşgeldin sende,
katıldın bile aramıza.
amin, seninde bebeğini rabbim sana bağışlasın.
ayy bnm çocuk ters
yıkanınca uyumuyor
çok zor dalıyor.
daha yeni tamamen uyudu.
altını açınca ağlıyor
normalde çocuklar sevinir
bnmki terss:)
günaydın kızlarrr? nasılsınız?
ben iyiym şükür,oğlum uyuyoakşama misafir geliyo hazırlık yapıyorum.
coğunu akşamdan yaptım gerçi.
şimdi de yavaş yavaş temizlik yapıyorum.bide buraya bakayım dedim.
sizler neler yapıyosunuz bakalım
gunaydın anneler..
günaydın kızlar
ew aldı başını gidio bebekten doğru düzgün bişeye el atamıorum
şimdi uyudu iki dakka bakım çıkcam koştur koştur işe
siz nasıl fırsat buluosunuz çocukla bilmiorum
seneye çalışırken bittim zaten onu anladım
sabah günaydın yazıp halinizi hatrınızı sormuştum ama yazılan msjlardan dolayı geri sayfalarda kalmış sanırım.
misafirin gelecek demek, telaşlısındır bugün canım.bide bebekle zor oluyor değilmi hazırlanmak,yemekti temizlikti.ama hamarat hatunsun akşamdan halletmişsin bi kısmını.
hadi bakalım kolay gelsin sana
günaydın topiğimizin ablası(böyle dedim diye kızmazsın umarım):26:
nasıl üçüz kuzular???
büyüyene kadar evlerimiz hep dağınık alacak sanırım.napalım sağlıkla büyüsünlerde,,,
ilerde bize ev işlerinde yardım ederler belki
senin bebiş daha küçük biraz daha büyüsün , fırsatın seninde olur inş.
herkese mrb ben buraya uğramayalı ne kadar çok ark gelmiş ben fazla gelemedim buraya unutulmuşumdur:)) kesin
bende 23 yaşında hatta haziranda 24 olacağım:)
20 aylık mustafa adında bir oğlum birda 4 aylık yiğit adında 2 tane erkek aslana sahibim ev hanımıyım yozgatta oturuyorum adım nur
tekrar hoşgeldin o zaman nur:))maşallah kuzulara.allah bağışlasın.
bende yozgatlıyım.sorgun ilçesinden.ama şuan rize'deyiz.sen merkezdemisin?.yozgatlımısın?
hoşbuldum canım amin seninde bebişini allah bağışasın ben merkezdeyim ama babam sorgunlu amcam halam filan sorgunda oturuyorlar hemşeriyiz desene:)
herkese mrb ben buraya uğramayalı ne kadar çok ark gelmiş ben fazla gelemedim buraya unutulmuşumdur:)) kesin
bende 23 yaşında hatta haziranda 24 olacağım:)
20 aylık mustafa adında bir oğlum birda 4 aylık yiğit adında 2 tane erkek aslana sahibim ev hanımıyım yozgatta oturuyorum adım nur
selamlar kızlar ben şu an 24 yaşındayım iki buçuk yaşında oglusum var 22 yaşımda dünyaya getirdim oglumu iyi ki dogurdum onu
selam ve hoşgeldin.
iyiki varlar değil mi hayatımızda o kuzucuklar,
çok tatlı oğluşunda...
hoşbuldum kızlar sağolun
temizlikle uğraştım bu saat oldu işim ancak bitti bir kızımla uğraş bir evle yoruldum valla.
sizlerin bebişler büyümüş maşallah benimde hayırlısıyla büyüseydi.herkes diyo bebek kalsın büyüdükçe daha zor diyo bende hemen büyüsün istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?