20-30 haziran batı bekleyenler

psci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.575
1
106
İstanbul
kızlar bir farkettim ki kk da batı benle olan birsürü arkadaşım var ve farklı farklı topiklerde muhabbet ediyoruz
ne zaman test yapıcağımızı nasıl yol izleyeceğimizi konuşuyoruz
ortak sayfamız olsun istedim
benim bat 24 ya da 25 haziran
batdaşlarımmm
20-30 haziranı bekleyenler
gelin beraber konuşalım dertleşelim günümüzü bekleyelim
test tarihlerimize karar verelim

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
canım rgl döngün ne kadar
benim 27 ya da 28 gün sürüo
hangi günler denediniz?
bir yöntem falan uyguladın mı?

evet sana yazdım
aynı anda yazmışız
kalp kalbe karşıymış
inşallah ilk müjdeli haberi senden alıcaz
ne zaman test yapıcaksın
ne kadar süredir deniyosun?

Aminn , inşallahhhh, sırayla hepimiz paylaşırız müjdeli haberlerimizi

test için acele etmek istemiyorum eğer regl olmazsam 20-21 i yaparım heralde. sabredebilirsem tabi
korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayım bu. ama ilk iki ay pek düzenli ilişki olmamıştı. geçen ay reglim 3-4 gün gecikti baya ümitlendim ama sonra kırmızı kartı gördüm. :) o yüzden test için beklemek istiyorum ama bakalım

valla çok sabırlısın
baksana benle istbul a
hatta istbul ovülasyon testi almayı bile düşünüo hamilelik varsa pozitifi görür diye
ben de tükürükle yapılan ovülasyon testi var
yarın sabah onu yapaım
hamilelik varsa pozitifimi görücem yani?

valla cnm ovulasyon testleri hakkında pek bi bilgim yok. hamileliği gösteriyomuymuş onlar? bildiğim şey ovulasyon testleri lh hormonuna bakıyo gebelik testleri bhcg ye bakıo.
eğer tutturamadıysam bu ay bi dahaki ay ovulasyon testi alcam bende. gerek kalmaz inşallah

kızlar benim de 29-30 arası oluyo.. düzenli oluyo bakalım ben bu ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamayı belirledim..preseed de kullandımm bilmiyorum bakalım artık nasip:18:

kızlar benim de 29-30 arası oluyo.. düzenli oluyo bakalım ben bu ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamayı belirledim..preseed de kullandımm bilmiyorum bakalım artık nasip:18:

oo süper..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın
preseed ben de düşünüyorum eğer bu ay olmazsa
inşallah gerek kalmaz yaa

hadi hayırlısı bakalım cnm. inşallah hamilesindir

inşallahh canım hepimizde bu ay hamile kalıırızda bir an önce dogururuz ..
kızlar sizde belirti falan varmı ?

inşallahh canım hepimizde bu ay hamile kalıırızda bir an önce dogururuz ..
kızlar sizde belirti falan varmı ?

valla eğer ararsam biiirsürü belirti var bende ama umutlandırmıyorum kendim,. geçen ay da böyle oldu çünkü, kasıkta batma, midede yanma, sık idrara çıkma hepsini yaşadım. reglim de gecikince iyice umutlandım ama hayal kırıklığı.

onun için bu ay fazla dinlemiyorum vücudumu. çünkü dikkat edersem belirti buluyosun illaki. en iyisi kesin sonuç. o da regl 3-5 gün gecikince. öyle yapmayı planlıyorum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…