20-30 haziran batı bekleyenler

cnm preseed sperm dostu diye biliniyo kayganlastırıcı..spermlere zarar vermeden rahme ulasmasını saglıyo.preseedle bu forumda cok hamile kalan var bende oyüzden aldım..2ayım benim kullanalı:84:

inşallahh canım hepimizde bu ay hamile kalıırızda bir an önce dogururuz ..
kızlar sizde belirti falan varmı ?

inşallah hamiş olduktan sonra paylaşımlarımız daha da artar
ay ne güzel olur yaa
ya ben kendimi dinliomuşum gibime gelio
kasıklarımda batmalar oluyo
bugün beyaz akıntım çok
bi de koku hassasiyetim arttı gibi
ama bence bu kadar erken belirti olamaz
ben resmen uyduruyorum

cnm preseed sperm dostu diye biliniyo kayganlastırıcı..spermlere zarar vermeden rahme ulasmasını saglıyo.preseedle bu forumda cok hamile kalan var bende oyüzden aldım..2ayım benim kullanalı:84:

hımm, biz de korunmadığımız ilk iki ay jel kullanıoduk. sonra buralarda biyerde okudum. jeller spermler için zararlıymış die. bu ay kullanmadık artık. ama bunun yardımı varsa kullanim bende

haklısın gibi valla bende de sol kasıgımda agrı belimde agrı var bazende midem bulanıyo.ama bencede kendimizi dinledigimiz için olabilirr

haklısın gibi valla bende de sol kasıgımda agrı belimde agrı var bazende midem bulanıyo.ama bencede kendimizi dinledigimiz için olabilirr

işte bu kesinlikle doğru. ben geçen ay okadar belirti yaşadım ve sonunda regl oldum ya, bu ay geçen ay yaşamadığım belirtileri yaşıyorum. beynimin oyunu sanırım. "bak geçen ay böyle böyle olmuştu hamile diildin, bu ay da bunları bunları yaşa bakalım belki hamile olursun" diyo beynim kesin

hımm, biz de korunmadığımız ilk iki ay jel kullanıoduk. sonra buralarda biyerde okudum. jeller spermler için zararlıymış die. bu ay kullanmadık artık. ama bunun yardımı varsa kullanim bende

evet canım jel çok zararlı
ama bu preseed farklı bir şey
vajinanın ph dengesini ayarlıo
ama sen öğrenme şimdi
inşallah hamişsindir onla uğraşmazsın

ne gibi farklı belirtiler?
aman kızlar
nolur dinlemeyelim kendimizi
bebişimiz gelirse çok mutlu olalım ama gelmezse de üzülmeyelim

kızlar ikinizi de öpüyorum çıkmak zorundayım
siyede daha çok 25 i bekleyen vardı
umarım onlarda katılır aramıza
beraber bekleriz satımızı
akşam ugrarım

ne gibi farklı belirtiler?
aman kızlar
nolur dinlemeyelim kendimizi
bebişimiz gelirse çok mutlu olalım ama gelmezse de üzülmeyelim

ya işte böyle heryerde yazan belirtiler varya, madde madde yazıolar, onların çoğunu geçen ay yaşadım ben. bu ay da diğer kısmını yaşıyorum. bak geçen ay okadar inandırmıştım ki kendimi hamile olduğuma hala kimyasal gebelik yaşamış olabileceğimi bile düşünüyorum
boşverelim belirtileri, hayal kırıklığı oluyo sonu.

Selam kızlar kabul ederseniz bende geldim,benimde batım 24-25 haziran,Rabbim hepimizi fazla bekletmesin...

haklısın..
sadece isteyelim
yürekten dua edelim
kendimizi dinlemeyelim

Selam kızlar kabul ederseniz bende geldim,benimde batım 24-25 haziran,Rabbim hepimizi fazla bekletmesin...

hoşgeldin canım..
yemekten sonra liste yaparız seni de ekleriz
sen ne zaman test yapıcaksın
bekliycekmisin regl gününü
bi de kaçıncı denemen
bunları da yazarsan sevinirim

slm canım çok iyi yapmışsın benimkide 29 haziran geçerse eğer karar verdim 1 temmuzda yapıcam testimi :)

slm bende katıldım bende sizle aynı tarihi bekliyorum en son 1 haziranda adet oldum amm hep 5 gün önce olur şşaşmaz yani 27 güne bi adet olrum bende sizden bişi çıkarsa bende fazla beklemem yaptırırım, bu ilk denememiz olcak tutma ihtimali düşük sanki ama kısmet ttabi

ulten33 sende hoşgeldinn.. inşallah olur belli olmaz vallah :87: inşallah herkez hamile kalır boll hamile haberleri alırız bu ayy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…