kaç yıllık örtmensin
ben 5. yılımı çalısıyorum canım
inşallahh canım hepimizde bu ay hamile kalıırızda bir an önce dogururuz ..
kızlar sizde belirti falan varmı ?
cnm preseed sperm dostu diye biliniyo kayganlastırıcı..spermlere zarar vermeden rahme ulasmasını saglıyo.preseedle bu forumda cok hamile kalan var bende oyüzden aldım..2ayım benim kullanalı:84:
inşallah hamiş olduktan sonra paylaşımlarımız daha da artar
ay ne güzel olur yaa
ya ben kendimi dinliomuşum gibime gelio
kasıklarımda batmalar oluyo
bugün beyaz akıntım çok
bi de koku hassasiyetim arttı gibi
ama bence bu kadar erken belirti olamaz
ben resmen uyduruyorum
haklısın gibi valla bende de sol kasıgımda agrı belimde agrı var bazende midem bulanıyo.ama bencede kendimizi dinledigimiz için olabilirr
hımm, biz de korunmadığımız ilk iki ay jel kullanıoduk. sonra buralarda biyerde okudum. jeller spermler için zararlıymış die. bu ay kullanmadık artık. ama bunun yardımı varsa kullanim bende
işte bu kesinlikle doğru. ben geçen ay okadar belirti yaşadım ve sonunda regl oldum ya, bu ay geçen ay yaşamadığım belirtileri yaşıyorum. beynimin oyunu sanırım. "bak geçen ay böyle böyle olmuştu hamile diildin, bu ay da bunları bunları yaşa bakalım belki hamile olursun" diyo beynim kesin
ne gibi farklı belirtiler?
aman kızlar
nolur dinlemeyelim kendimizi
bebişimiz gelirse çok mutlu olalım ama gelmezse de üzülmeyelim
ya işte böyle heryerde yazan belirtiler varya, madde madde yazıolar, onların çoğunu geçen ay yaşadım ben. bu ay da diğer kısmını yaşıyorum. bak geçen ay okadar inandırmıştım ki kendimi hamile olduğuma hala kimyasal gebelik yaşamış olabileceğimi bile düşünüyorum
boşverelim belirtileri, hayal kırıklığı oluyo sonu.
Selam kızlar kabul ederseniz bende geldim,benimde batım 24-25 haziran,Rabbim hepimizi fazla bekletmesin...
kızlar bir farkettim ki kk da batı benle olan birsürü arkadaşım var ve farklı farklı topiklerde muhabbet ediyoruz
ne zaman test yapıcağımızı nasıl yol izleyeceğimizi konuşuyoruz
ortak sayfamız olsun istedim
benim bat 24 ya da 25 haziran
batdaşlarımmm
20-30 haziranı bekleyenler
gelin beraber konuşalım dertleşelim günümüzü bekleyelim
test tarihlerimize karar verelim
slm canım çok iyi yapmışsın benimkide 29 haziran geçerse eğer karar verdim 1 temmuzda yapıcam testimi :)
Selam kızlar kabul ederseniz bende geldim,benimde batım 24-25 haziran,Rabbim hepimizi fazla bekletmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?