P psci Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2011 1.575 1 106 İstanbul 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi psci #1.041 kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim
kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim
moustique oğluşum geliyoooo Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 623 1 46 Rize 28 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi psci #1.042 psci .!.: kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim Genişletmek için tıkla... canım büyük geçmiş olsun.. inşallah 6 ay sonra pat diye hemencecik beklemeden hamiş kalırsın. 6 ay sonra güzel haberlerini alırız inşallah
psci .!.: kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim Genişletmek için tıkla... canım büyük geçmiş olsun.. inşallah 6 ay sonra pat diye hemencecik beklemeden hamiş kalırsın. 6 ay sonra güzel haberlerini alırız inşallah
zehradurak Masallar Diyarı.. Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 315 9 96 İzmir 3 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi psci #1.043 psci .!.: kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim Genişletmek için tıkla... herşeyin hayırlısı canım..sen iyi ol,önemli olan da bu zaten...güzel olacak herşey yeter ki umutlarını taze tutmasını bil..
psci .!.: kızlar dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı gebeliğim şimdi 6 korunma sürem var 6 ay sonraya kaldı umutlarım şimdi gayet iyiyim Genişletmek için tıkla... herşeyin hayırlısı canım..sen iyi ol,önemli olan da bu zaten...güzel olacak herşey yeter ki umutlarını taze tutmasını bil..