kızlar ben sonucumu aldım.. 12. gün değerim 6.21 çıktı.. tam sınırdaymışşş.. ne var nede yok diyolar.. cuma günü tekrar yaptırıcam.. değerim ikiye katlarsa gebelik olabilirmiş.. ama çok düşük değilmi..
bu değerde yükselen gördünüz mü hiç.. benimmm hiç umudum yok ama belirtilerim hala devam ediyor..
yarencim inşşşaallah vardır canım sakın moralini bozma yalnız, değer falan hiçbişey düşünme tamam mı
kızlar ben sonucumu aldım.. 12. gün değerim 6.21 çıktı.. tam sınırdaymışşş.. ne var nede yok diyolar.. cuma günü tekrar yaptırıcam.. değerim ikiye katlarsa gebelik olabilirmiş.. ama çok düşük değilmi..
bu değerde yükselen gördünüz mü hiç.. benimmm hiç umudum yok ama belirtilerim hala devam ediyor..
Nurdan, cok tesekkur ederim. En azindan birtek bana olmamis yani. Kac gun suruyor? Benim 8.gunu basladi.
saol arkadasim
belirtileri adet olcak gibi agri oluyo bende karinda sislik
ayaklarda usume var, goguslerde hassasiyet oldu hala agrim devam ediyo
idrar testine sakin guvenme 12. gun yaptim moralim cok bozuldu cikmadi diye bosuna stres yapmisim 2. deneme bu
insALLAH bu saglikli bi sekilde ilerler
ALLAH sanada nasip etsin :CüvCüv:
arkadaşlar bugün 9.günüm idrarda negatif
çok mu erken sizce
evet HAKTAN VE YUYO sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz inş..
cnm hayırlı olsun darısı bize bu belirtiler ne zaman başlıyor birde benm asıl merak ettiğim şey genelde yattınmı yoksa kalkıp kendini yormadan yemek falan yaptınmı.doktorlar izin verdi diye ben kendimi yormadan yemek yapıyorum eşime oruç tutyor çünkü.dışarı çıkıp iğne olıuyorum bazen bir iki küçük ihtiyaç alıyorum ama hayırlısı olsun ben ona inanıyorum.rabbim nasip ettiyde eğer olur.opuyorumnanaktan
merhaba arkadasim
ilk denememde surekli yattim kis mevsimiydi surekli evdeydim
ama bu sefer her sey cok farkliydi.
cok yatmadim disariya bende ciktim. . bende yemeklerimi kendim yaptim ya esinizde bi yere kadar yapiyo ise gidiyo zaten birde oruc yani ona da cok yuklenmek istemedim/ herseyimi kendim hazirladim, iftara misafir bile aldim. ama ayakta cok kalinca agrim oluyo uykum geliyodu o anlarda yatiyordum. belirtilerde 7 gunden sonra basladi kasik agrisi. sislik.
disariya cikmak cok iyi geliyo. yemege falan gidin, gecenin 12 sinde arabayla dolasmaya cikiyoduk biz yuruyus yapmadim ama yemekleri ve hafif ev islerini yaptim ve devam ediyorum yapmaya ama artik en ufak birseyde yoruluyorum. midemde hafif bulantiar basladi
ALLAH yardimcin olsun olcakmi diye dusunmemeye calis kafan rahat olsun:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?