20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

yarencim inşşşaallah vardır canım sakın moralini bozma yalnız, değer falan hiçbişey düşünme tamam mı

yarencim inşşşaallah vardır canım sakın moralini bozma yalnız, değer falan hiçbişey düşünme tamam mı

senağlamasağol canım ama elde değil biliyosun.. keşke biraz daha yüksek çıksaydı diyorum sınırda olunca açıkçası çokta ümitli değilim ama Allahtan ümit kesilmez..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilirki..:Saruboceq:inşallahhh...

yarencım ınsallah degerın yukselır moralını bozmak ıcın soylemıyorum benım ılk denemmedede deger boyle cıktı sonra 20 ye yukseldı ucuncu kez baktırdım 9 dusmustu kımyasal gebelik olustu yanı ama ben ozaman buradakı arkadaslara sormustum aralarında degerı boyle olup yukselen daha coktu nasıp bu ısler bılıyosun sımdı stres yapma canım olumlu dusun eger saglıklı bı bebekse hayırlı bır evlat olcaksa devam etsın hep boyle dua et ınsallah hayırlısıyla yukselır dualarım senle.....

canım inş artar değerin sen hiç kafana takma bol bol dua et ;bende seni merak ettim
ve değerini görünce şaşırdım sana dua edeceğim inş hayırlısı olur hakkında

canım belki geç yerleşme falan olmuştur..
inşallah hamilesindir..

cnm hayırlı olsun darısı bize bu belirtiler ne zaman başlıyor birde benm asıl merak ettiğim şey genelde yattınmı yoksa kalkıp kendini yormadan yemek falan yaptınmı.doktorlar izin verdi diye ben kendimi yormadan yemek yapıyorum eşime oruç tutyor çünkü.dışarı çıkıp iğne olıuyorum bazen bir iki küçük ihtiyaç alıyorum ama hayırlısı olsun ben ona inanıyorum.rabbim nasip ettiyde eğer olur.opuyorumnanaktan

merhaba arkadajlar bilmeyenler için söylüyorum transferden sonra verilen jel ve progneyx iğneleri kadın doğum uzmanı yazdığı taktirde devlet karşılıyor.ben yazdırdım ve para ödemedm.bilginize...

Erken bakmissin, moralini bozmadan yola devam. Bu arada yumurta toplamindan sonra benim de sisti ama 8. Gunden sonra cok daha fazla sisti ve sancisi basladim.

arkadaşlar bugün 9.günüm idrarda negatif
çok mu erken sizce

evet canım tabiki çok erken bende senin gibi 10. gün test yaptım idrarda çıkmadı 12.gün hem kanda hem idrarda hamiş olduğum çıktı moralini sakın bozma canım inşallah hamişsindir stres yapma kendine ben yaptım çok pişmanım bebişimi boşuna üzmüşüm:Saruboceq::CüvCüv:

merhaba arkadasim
ilk denememde surekli yattim kis mevsimiydi surekli evdeydim
ama bu sefer her sey cok farkliydi.
cok yatmadim disariya bende ciktim. . bende yemeklerimi kendim yaptim ya esinizde bi yere kadar yapiyo ise gidiyo zaten birde oruc yani ona da cok yuklenmek istemedim/ herseyimi kendim hazirladim, iftara misafir bile aldim. ama ayakta cok kalinca agrim oluyo uykum geliyodu o anlarda yatiyordum. belirtilerde 7 gunden sonra basladi kasik agrisi. sislik.
disariya cikmak cok iyi geliyo. yemege falan gidin, gecenin 12 sinde arabayla dolasmaya cikiyoduk biz yuruyus yapmadim ama yemekleri ve hafif ev islerini yaptim ve devam ediyorum yapmaya ama artik en ufak birseyde yoruluyorum. midemde hafif bulantiar basladi
ALLAH yardimcin olsun olcakmi diye dusunmemeye calis kafan rahat olsun:CüvCüv:

yuyo canım çok üzüldüm açıkcası bende de olumsuz his var ama bastırmaya çalışıyorum
bu da bizim imtihanımız inşallah enkısa zamanda gelir meleğin

tşk ederim.allaha şükür rahatım daha ama yatsam dahamı iyi olur diye düşünmeden edemiyorum bazen.hayırlısı artık

yoyo cnm sakın üzülme herşeyin hayırlısı.bende memorialde yaptırdım test günüm 3 eylül bakalım ne olacak ama size şahit olduğum bi olayı anlatıcam yüce rabbim isteyince nelere kadir.

bi tanıdığımızın 12 sene çocukları olmadı tüpleri tıkalı dediler olmaz dediler ve en sonunda depremde ailesi ölen bir bebeği evlat aldı aldıktan sonra hamile kaldı ama düşük oldu ve sütü geldiği için aldığı bebeği emzire bildi.2 yıl sonrada 2 tane kızı oldu normal yoldan...sabretmek ve şükretmek çok önemli. herşeyin hayırlısını versn rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…