20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

Hayır hcg gununden once adet oldum canım ALLAH busefer nasıp eder ınsallah

kızlar merhabalar. Ben yeni katıldım aranıza.
benim test günüm 22 ağustos.İlk mikro denemem.
Beni de ekleyin listeye. hihoyyyt

mrb kızlar öncelikle allahım bu yolda çabalayan uğraşan herkese kolaylık versin yardımcısı olsun...
benide ekleyin listeye 23 ağustos test günüm 3 embriyo transfer edildi bana umarım hepimizde o mucize haberi alırız:CüvCüv:

mrb benimde test tarihim 26 ağustos 3 blast emb. transfer ettiler umarım bekleyen herkes hamiş alır

mrb arkadaşlar.benimde test günüm 2 eylül.
yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanan varmı.ben 3 gündür kullanıyorum.iğne vururlurken hiç acımıyor ama 4-5 saat sonra acımaya başlıyor.12 gün kullanırsam ki kullanıcam otururken falan biraz güçlük çekiyorum.acaba sizinde böyle oldumu...

allahım şu mübarek günlerde hepinizin hamile haberlerini almak nasip etsinn..kucaklarınızı boş koymasınn...allahım hepinizin gönlüne göre versin

MERHABA CANIM BEN PROGYNEX IGNEYI 25 TEMMUZDAN BERI KULLANIYORUM GEBELIGIN ILK 3 AYINA KADAR KULLANICAM EVET AGRISI OLUYOR AMA BEN ALISTIM ARTIKopuyorumnanaktan

şafak 4 hihoyyyt bir gün daha gitti kanama olmadan bi gün daha bitirdir çok heyecanlıyım umarım pozitif olur hepimizin canlarımmm :1hug:

kızlar bu gün evlilik yıl dönümümüzzzz ve eşim bana çok güzel güller almış inş. bende ona çok güzel haberler verecemmm (rabbin sen büyüksün sen dualarımızı kabul eyle inş...)amin

opuyorumnanaktancanım herzaman dualarımdasınız ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN BU MUBAREK GUNLERDE HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN IHSALLAHHH
AMıNNNNN

inşallah kızlar hayırlı haberler verirsiniz bizlere bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…