kızlar henüz kimse yapmadı galiba........yarın test günüm bende kendimi zor tutuyorum idrar tahlili yapmamak için......... inşallah yarın pozitif sonuçla geri dönerim.......inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız ne güzel olur be............
kizlarrrrrrrr insallah bu mubarek gunlerin hatirina allahim hepimize pozitifi gormek nasip eder
insallah hepimiz hamile kaliriz allahin izniyle
inş tutunma lekesidir cuma günün ramazanın sebebine inş....ALLAH ım
alıntı:
Larem
korkma benim daha önceki denememde de 1 hafta sonra kanama olmustu benimki açık kırmızı bir kandi sanki elin kesildiği zaman olan gibi o bebişlerin tutunmasının göstergesiymiş sonucum pozitif çıktı hemde ikisi birden tutmuştu ama sonuçtan 2 gün sonra kanamam geldi kanama 1 gun surdu doktorum yat dınlen dedı hıc kalkmadım kanama duruncada rahatladım bebıslerım yasıyodur dıye ama 1 hafta sonra onları gormeye gıttıgımde dustugunu ogrendım o gun öldüm öldüm dirildim. Resmen şok geçirdim ama nasip değilmiş.Şimdi yeniden denedik yeni bir hastane ve doktorla yarın sonucu öğreneceğim bu seferde hiç lekelenme olmadı diye korkuyorum ya tutmadıysa diye anlıycağın her şekilde insan korkuyo olsa bir türlü olmasa bir türlü gönlünü ferah tut sakın kan testinden önce idrar testi yapma onuda denedim son gece çok silik çıktı 2.çizgi ben tutmadılar diye butun gece agladım halbukı tutmus bebişlerim ben boşuna ağlamışım test gunune kadar yalnızca dua et ve pişman olacağın işleri yapmaktan kaçın canım.
inş iyi haberlerini alırız kocaman opt
evet yaaaa idrar testi yaptım 2.çizgi barizzz belliydiii bu gün 9 günümmm
Ayy canımmm bugunmu yaptın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?