20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

kızlar henüz kimse yapmadı galiba........yarın test günüm bende kendimi zor tutuyorum idrar tahlili yapmamak için......... inşallah yarın pozitif sonuçla geri dönerim.......inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız ne güzel olur be............

kizlarrrrrrrr insallah bu mubarek gunlerin hatirina allahim hepimize pozitifi gormek nasip eder
insallah hepimiz hamile kaliriz allahin izniyle

kizlarrrrrrrr insallah bu mubarek gunlerin hatirina allahim hepimize pozitifi gormek nasip eder
insallah hepimiz hamile kaliriz allahin izniyle

aminn canım arkadaşlarım rabbim bebişlerinize kavuşturur sizleri bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine :Saruboceq:

Alıntı=zeyra;canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bitanem:)

Zeyracım ve sevecanss
tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın...Allahım bu sefer hakkımızda hayırlısını versın.bebişlerimize kavuşturmayı nasip etsin...
yarın iyi yada kötü size cevabı yazarım.
opt

kızlar kahvrerengi akıntıdan sonra dayamadım ve test yaptım evde ve 2 .çizgi pembe olarak gördüm
inş.kızlar inş. meleklerim benimledirrrr

alıntı:

inş tutunma lekesidir cuma günün ramazanın sebebine inş....ALLAH ım

Larem
korkma benim daha önceki denememde de 1 hafta sonra kanama olmustu benimki açık kırmızı bir kandi sanki elin kesildiği zaman olan gibi o bebişlerin tutunmasının göstergesiymiş sonucum pozitif çıktı hemde ikisi birden tutmuştu ama sonuçtan 2 gün sonra kanamam geldi kanama 1 gun surdu doktorum yat dınlen dedı hıc kalkmadım kanama duruncada rahatladım bebıslerım yasıyodur dıye ama 1 hafta sonra onları gormeye gıttıgımde dustugunu ogrendım o gun öldüm öldüm dirildim. Resmen şok geçirdim ama nasip değilmiş.Şimdi yeniden denedik yeni bir hastane ve doktorla yarın sonucu öğreneceğim bu seferde hiç lekelenme olmadı diye korkuyorum ya tutmadıysa diye anlıycağın her şekilde insan korkuyo olsa bir türlü olmasa bir türlü gönlünü ferah tut sakın kan testinden önce idrar testi yapma onuda denedim son gece çok silik çıktı 2.çizgi ben tutmadılar diye butun gece agladım halbukı tutmus bebişlerim ben boşuna ağlamışım test gunune kadar yalnızca dua et ve pişman olacağın işleri yapmaktan kaçın canım.
inş iyi haberlerini alırız kocaman opt

canım çok sağol yaa inş.
ama ben korkudan yaptım bile test 2 çizgi çıktıııı

inş. canım ya şoktayım inş kanda da çıkarrrr ALLAH ım herkese nasip eyler inş.. Kimsenin yuvası çocuksuz kalmaz inş..

evet yaaaa idrar testi yaptım 2.çizgi barizzz belliydiii bu gün 9 günümmm

canım gözün aydın hadi geliyo ikizler desene uzun zamndır sitede hamiş haberi alamadık 1 haftadır nerdeyse açılışı yaptın canım hadi hayırlısı:Saruboceq::CüvCüv:

ıyıyım canım demın doktora gıttım kese sata gore 6 haftalık ultrasona gore 5 haftalık cıktı bebek gorunmuyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…