20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

bende 22 ğustos dondurulmuş embriyo. bu 2. denemem Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inş...

Wishes heyecan doruktatır sende şimdi.inşallah yarın pozitif sonuç alır ve bize de umut olursun.senden 1 gün sonrada benden haber alacaksınız inşallah.dualarımdasın

slm kızlar benımde 23 agustos test gunum 3 embrıyo transfer edıldı bu ıkıncı deneme ılki kımyasal gebelıkle sonuclanmıstı RABBIM INSALLAH BU MUBAREK AYIN HÜRMETıNE HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN HAYIRLISI ILE BEBISLERIMIZE KAVUSURUZ INSALLAH
............... HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.......................

Hayırlı Ramazanlar Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inşl.hepimizin dualarını kabul eder ellerimizi boş çevirmez.24 ağustos test günüm hep birlikte burdan güzel haberler vereceğiz arkadaşlar Allah a emanet olun selam ve dua ile.

kızlar bıde sanırım adet olcam daha 3-4 gun var ama sıvılceler cıktı heryerımde yaaaa senağlamasenağlama

canım içini ferah tut bitanem ne oluyo sivilce çıkıca ben şu an hamileyim yüzümde benimde sivilceler çıktı daha önce bir tane bile yokken kendini fazla dinleme canım zaten hamlelik belirtileriyle gbelik belirtileri aynı gibi inşallah olumlu haberler verirsin bizlere canım:Saruboceq:

bu arada test sonucu bekleyen herkesin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine pozitif sonuçlar alırsınız inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu yaaaa

Mrb canım. Benimde dün akşam oldu lekelenmem. İnşallah tutunma lekesidir. Ha bir de idrarda test yaptım silik olarak 2. çizgiyi gördüm. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allahım şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eder.
Hayırlı ramazanlar herkese

sevecenss
merhaba
prognex 50 mg iğneden bende kullanıyorum İlk hafta bendede çok ağrı oldu popomun üstüne oturamadım ama sonra geçiyo ben 11 gündür kullanıyorum şu an bir ağrım kalmadı gerçi bu iyi mi onuda bilmiyorum ama saf alkolle oraya masaj yapmamı söylediler sen de dene ...ayrıca ben climara bandlarından da kullanıyorum toplamadan sonra verdiler bu bantları 2 gunde bir değiştiriyorum.Rahim duvarımı kalınlaştırdılar yarın sonucu öğreneceğim.Düne kadar çok heyecanlıydım ama bugün çok rahatladım adetimi 1 gun geçti.içimde 3 tane bebeğim var blastokist aşamasında verdiler tek endişem daha önceki denememde transferden sonra biraz lekelenme olmuştu sonuç pozitif çıktı ama 2 gün sonra bebişlerimi kaybettim.Şimdi hiç kanama olmadı ama adetimde gelmedi iyi mi kötü mü bilmiyorum...Allahın izniyle yarın bu saatlerde sonucu öğrenmiş olucam ama kalbinin attığını görmeden de rahatlayamıycam.
Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Allahım dileyen herkeze çocuk nasip etsin...
Sevgilerle

MERHABA CANIM BEN PROGYNEX IGNEYI 25 TEMMUZDAN BERI KULLANIYORUM GEBELIGIN ILK 3 AYINA KADAR KULLANICAM EVET AGRISI OLUYOR AMA BEN ALISTIM ARTIKopuyorumnanaktan

tşk ederim cnm.benim transferim yarın tedavi çok kolay geldi ama bu iğnelerle oturamıyor yürüyemiyorum nerdeyse..ama bebişimiz olsun diye herşeyede katlanmaya hazırım yapacak bişi yok.allahım isteyen herkese versin...opuyorumnanaktan

mrb canım çok teşekkürler umarım hayırlı haberlerini alırız bu mübarek günlerin hürmetine.işallah benimde geçer acısı böyle zor gerçekten işe başlıcam nasıl giderim diye düşünüyorum.benimde yarın transferim var 5. günde vericekler bebişlerimi bana çok güzel bi duygu bu kadarı bile eve daha kalabalık gelmek bebişlerinin içinde olduğunu bilmek beni çok mutlu edip duygulandırıyor ama işallah hep benimle olurlar..rabbimden hayırlısıyla.sürekli dua ediyorum herkes için.....canım lütfen sonucunu yaz tamam işallah güzel haberlerin olur..opuyorumnanaktan

canım işallah güzel haberini alırız sonucun pozitif olur sen hangi has. de yaptırdın kaçıncı denemen herkeze hayırlı ramazanlar rabbim bu güzel ayın hürmetine hiç kimsenin kucagını boş koymasın AMİN AMİNkaydirigubbakcemile5

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bitanem:Saruboceq:

canım hafifte olsa ikinci çizgi hamişliktir inşallah canım güzel haberi verirsin test günün ne zaman:CüvCüv:

evet yaa yokmu güzel haberler bizlerde sizinle sevinelim benim bu rada salı günü az kaldı karnım çok şişmişti bide kabızlık vardı dupalack şurup verdi şimdi daha rahatım inş. bu sefer olacak çok heyecanlı test yapmamak için zor duruyorum hepinizi seviyorum :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…