20 Agustos Ehliyet Sınavı

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
çok az kaldı bayanlar Türkiye'ye nurtopu gibi bayan sürücüler geliyor inşallah..
şuan aday adayıyız cumartesi gün ki sınav sonrasında adaylıklarımız kesinleşecek inşallah

Cumartesi günü yazılı ehliyet sınavına girecek olan bayan sürücü adaylarına başarılar diliyorumm :86:

kızlar başarılar ben de giricem sınava
bugüne kadar hiç bir kere bile araba kullanmadım.
dün ilk uygulamalı dersim vardı, öldüm heyecandan
yarın gene var bakalım ne olcak

Sana da başarılar.Ben de babamla birlikte sürdüm ilk defa.Kendime şaşırdım valla çok güzel kullandım. Ben yanımdan falan araba geçerken korkarım sanıyordum ama herşeyini doğru yaptımFakat giremeyeceğim direksiyon sınavına çünkü okullar açılıyor gideceğim. 5 kere girme hakkı varmış zaten bir tanesi ölmüş olacak.

Son düzenleme:
bende 2 haftadır abimle çalışıyorum geniş bir alanda dur kalk yapıyoruz bu hafta geri geri gittim çok güzel çok heyecanlı ama bazen ayağımı gaza çok dokunduruyorum ucuyoruz vites atmalar çok güzel çok zevkli ama normalde otomatik kullancağım heralde.. daha hiç trafige çıkmadım tabi

inşallah yazılı sınavdan geçeriz herkes kolay takma diyor ama ister istemez stres yapıyorum

Sınavda hep aynı sorular çıkmış. Şekilleri ezberledim ben motorda bilgi olursa takılırım işte sorun o...

bu sınava son kez ilk öğretim mezunları da girecekmiş onun için biraz sanslıyız sanırım bu dönemden sonra soru şeklinde bazı değişikliklere gidebilirler zaten bu staj yaparak ehliyet alma olayı falan olacak bu dönemi iyi değerlendirmek gerekiyor ben motordan korkuyordum ama derslere katıldım onu hallettim sınavda bi süprizle karşılaşmazsam hazırım ben :86:

Sınavda hep aynı sorular çıkmış. Şekilleri ezberledim ben motorda bilgi olursa takılırım işte sorun o...

bugün motor hocamız geçen sınavda çıkan soruların en az 10 tanesi %100 çıkcak dedi tabi hangi sorular olcak bilmiyoruz

İnşallah ya. Şöyle bakınca çok saçma sorular var aslında. Motor da bile öyle, insan şaşırıyor görünce. Ehliyeti alınca kullanacak mıyım uzun bir süre tabi ki hayır ama 4 sene sonra atanırsam alırım bir araba artık

arkadaşlar hepinize başarılar dilerim bende 2 temmuzdaki sınava girdim geçtim çok şükür direksiyondan da geçtim:)
size tavsiyem bol bol çıkmış soruları çözün gerçekten aynısı çıkıyo gözün kapalı işaretliyorsun okadar yani:)

cuma akşamına kadar çıkmış soruları çözmeye devam edeceğim 2010 yılının sorularını çözün daha gerisine gitmeyin demişlerdi bize
tüm hazırlıklar tamam okul belli giriş belgemi de aldımm çok heyecanlı

bu arada direksiyon sınavından ne kadar sonra ehliyetiniz elinizde oldu

onun benim araba kullanmama benim de istanbul trafiğine alışmam lazım..
çok saygıdeğer muhterem peyderkom bana bi araba alsa da tepe tepe kullansamm çok mu şey istiyorum kii

Kullanmaya istanbul trafiğinde başlama bence psikolojin bozulur falan allah korusunnn Ustalaş bakalım belki alır birden belli mi olur

Çok sağol ya inşallah bizim de böyle olur. Heyecandan falan kaçar belki gözden...

Kullanmaya istanbul trafiğinde başlama bence psikolojin bozulur falan allah korusunnn Ustalaş bakalım belki alır birden belli mi olur

gerçekten yumurtadan çıkmış gibi bende ehliyeti alır almaz araba istiyorum :26: niyetimi belli edeyim de ben yine de
olsa fena olmazdı şöyle bi sahil turu yapardık birlikte fena mı olurdu

Ehliyet cüzdanda duracak işte boş boş. Şu an boşum diye alıyorum ben. Aslında temmuz sınavına girecektim ben de ama babamı ikna edememiştim. Nedense sonra birden gel gidelim dedi tekrar teklif ettiğimde mutlu anına denk geldi galiba diyeceğim ama sonra niye arabayı kullandırttı onu da bilmiyorum. Çeneme dayanamadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…