Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlaaaarr direksiyon sınavından geldimmm
sınav anına kadar hiç heyecan yoktu, ama o koltuğa bi oturdum, başladı ellerim titremeye, çok heyecanlandım yaa
arabayı kullanırken sadece sağa dönerken sola bakmamışım, onu söylediler, başka da bişey demediler. geçtik mi geçmedik mi insan bi söyler ya
merak ediyorum :26:
sizinkiler nasıl geçti
kızlaaaarr direksiyon sınavından geldimmm
sınav anına kadar hiç heyecan yoktu, ama o koltuğa bi oturdum, başladı ellerim titremeye, çok heyecanlandım yaa
arabayı kullanırken sadece sağa dönerken sola bakmamışım, onu söylediler, başka da bişey demediler. geçtik mi geçmedik mi insan bi söyler ya
merak ediyorum :26:
sizinkiler nasıl geçti
canım ben dün girmiştim sınava geçmişim sınavdan ama nasıl bir heyecan anlatamam ayağım debriyajda nasıl titriyor hoca bile sakin ol falan demişti çalışmalarımızda çok iyidim ama orada mufettişler falan olunca iş değişiyor tabi.. hatta o an heyecanla mufettişlere şunu dediğimi hatırlıyorum..
"şuan mufettiş sıfatıyla yanımda oturduğunuz için çok heyecanlıyım hocam ben sizi daha sonra gezdiririm bugun böyle oldu" demiştim
2 defa stop ettirdim ve emniyet kemerini takmayı unutmuştum.. yine sağolsunlar beni sakinleştirmeye çalıştılar 70le geçmişim ben.. geçtim ya önemli değil 70 yada 100 fark etmez :)
kızlar 83 le geçmişim ben de ohh beeee
hakketen dediğiniz gibi insan müffettişlerin yanında acayip stres oluyo, eli ayağı titriyo ee doğal olarak bu da arabaya yansıyo
hadi bakalım bunu da atlattık bayan şöförler :82: