• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Agustos Ehliyet Sınavı

kızlaaaarr direksiyon sınavından geldimmm :10:
sınav anına kadar hiç heyecan yoktu, ama o koltuğa bi oturdum, başladı ellerim titremeye, çok heyecanlandım yaa :52:
arabayı kullanırken sadece sağa dönerken sola bakmamışım, onu söylediler, başka da bişey demediler. geçtik mi geçmedik mi insan bi söyler ya :27:
merak ediyorum :26:
sizinkiler nasıl geçti :29:

kızlaaaarr direksiyon sınavından geldimmm :10:
sınav anına kadar hiç heyecan yoktu, ama o koltuğa bi oturdum, başladı ellerim titremeye, çok heyecanlandım yaa :52:
arabayı kullanırken sadece sağa dönerken sola bakmamışım, onu söylediler, başka da bişey demediler. geçtik mi geçmedik mi insan bi söyler ya :27:
merak ediyorum :26:
sizinkiler nasıl geçti :29:

canım ben dün girmiştim sınava geçmişim sınavdan ama nasıl bir heyecan anlatamam ayağım debriyajda nasıl titriyor hoca bile sakin ol falan demişti çalışmalarımızda çok iyidim ama orada mufettişler falan olunca iş değişiyor tabi.. hatta o an heyecanla mufettişlere şunu dediğimi hatırlıyorum..
"şuan mufettiş sıfatıyla yanımda oturduğunuz için çok heyecanlıyım hocam ben sizi daha sonra gezdiririm bugun böyle oldu" :37: demiştim :1:

2 defa stop ettirdim ve emniyet kemerini takmayı unutmuştum.. yine sağolsunlar beni sakinleştirmeye çalıştılar 70le geçmişim ben.. geçtim ya önemli değil 70 yada 100 fark etmez :)

inşallah geçersin canım..
geçmiş olsun... :13:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben de sabah sınava girdim berbat geçmişti ama 95'le geçmişim :)

Hala gerçek mi inanamıyorum,o kadar kötüydü ki..:2::2:

Kalkışta sola değil sağa sinyal verdim,aynayı düzeltmeyi unuttum,kalkışta 2 kere olmak üzere toplam 4 kere stop ettirdim..:41:

Vites atmayı unuttum,araba bas bas bağırdı..:95::95::95:

Daha ne olması gerekiyordu bilmiyorum :)

Çok şükür geçmişim..:64::66:

Darısı tüm isteyenlerin başına.:65:

kızlar 83 le geçmişim ben de :64: ohh beeee :66:
hakketen dediğiniz gibi insan müffettişlerin yanında acayip stres oluyo, eli ayağı titriyo ee doğal olarak bu da arabaya yansıyo :1:
hadi bakalım bunu da atlattık bayan şöförler :82:

bende geçmişim hele şükür yaa çok sevindim oleyyyyyyyyyyyyy bunuda başardım herkese inat eşimde aracımızı satmaktan vazgeçti çok mutluyum yaaaa:21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X