• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Agustos Ehliyet Sınavı

kızlar ben geçmişim :65:
ama bizde de araba yok :26:
inşallah araba sahibi olucağım günleri de görürüm :10:

Valla 2 ay sonrakine de giremicem okul sebebiyle artık ondan sonraki aya kaldı.
Hepinize tebrikler çok sevindim arkadaşlar:16:

önümüzdeki 3 gün içinde 55 lira yatması gerekiyomuş 22 ekimdeki sınava girebilmek için

bende geçmişim hepsini çok şükür....
direksiyon sınavını da geçerim inşallah:10:

İlkyardım 97

Trafik 94

Motor 78

Allah'a şükürler olsun..

Geçemeyen arkadaşlar siz de moralinizi bozmayın zaten motor gerçekten çok zordu,zaten yeni sınav dönemi geldi bile,bir tek motordan giriverirsiniz..

Artık ehliyet sınavına Allah kerim ..

tamam biz moralimizi bozmayalımda ille bozcak birileri çıkıyo.bugün parayı yatırmaya gittik kursa arkadaşımla oda kaldı motordan. motordan kaldık deyince danışmadaki adam diyoki aferin size iyi yapmışınız 76 yaşındaki adam geçti siz niye geçemiyosunuz böyle gençleri görünce üzülüyorum:36: bende onun hafızası bizdeen daha kuvvetliymiş geçmiş dedim

merhba kısslarr en yakın zmnda yazılmak istiyorumm kullanmayı bılıorm ama hala alamdım :17: tarih acısndan bı bılgınz warmı eylullun kacı son tarıh:55::55:

trafik 90
motor 90
ilk yardım 90

kursada 10gün geç başlamıştım

size tavsiyem çıkmış soruları netten indirin çıkarın yazıcıdan ve fırsat buldukça çözün defalarca ben öyle yaptım
siz de eminim başarıcaksınız

sınav sorularını görünce çözdüğünüz soruların aynısının önünüze geldiğini görceksiniz

kendinizede güvenin başarılar

Back
X