• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Agustos Ehliyet Sınavı

Canım bizim hoca da bayramdan hemen sonra çalıştıracaktı beni..

Sıra almakta biraz geç kalmışım,herkes erkenden çalışma randevusu almış..

Eşim dedi ki hocaya "ben devlet memuruyum,bir daha 9 gün tatil bulamayız,eşimle tatile gideceğiz bir kolaylık gösterseniz?" dedi..:1:

Hoca da cumaya kadar her gün ders koydu bu hafta içi..:66:

İnşallah işe yarar:nazar:

Ya bu arada bu taksiciler ne sinir arabanın üstünde koskoca "sürücü adayı" yazıyor taa karşıdan bağırıyor "oraya girme ters yön" diye..:19:

Boşa sinirimi bozdu,elim ayağım titredi..Amacı da buydu sanırım:47:

boşver onları çekemiyorlar biz bayan sürücüleri:49:
17 eylülden sonra artık sürücü olacağız :32:

cevaplarını hatırlıyamadıklarımda var trafik ve ilk yardımdan geçtiğim kesin motorda bir doğruya ihtiyacım var hatırlamadıklarımdan bi tanesi doğrudur inşallah :)
cumarteside direksiyon:10:

Sorma canım trafik ve ilkyardımdan birer yanlışım varken motordan 9 yanlış çıktı..

Aman neyse geçelim de sınırla bile geçmeye razıyım bir daha girmekten iyidir:))

Sınav açıklanana kadar karın ağrısı olacak artık ya yanlış hatırladıysam ya şöyle ya böyle:18::1: Bu huyumdan nefret ediyorum ömrüm bunları beklemekle geçecek valla:1::1:

Sınav açıklanana kadar karın ağrısı olacak artık ya yanlış hatırladıysam ya şöyle ya böyle:18::1: Bu huyumdan nefret ediyorum ömrüm bunları beklemekle geçecek valla:1::1:

Canım ben de bugün aynısını düşündüm vallahi,her test usulü sınavda bir yürek erintisi..

İnşallah doğruların fazla fazla çıkar da çektiğin karın ağrısıyla kalırsın..

Şeytan vesvese veriyor şimdi kanma ona..

Asfaltları ağlatıcaksın,bak gör :66::66:

boşver onları çekemiyorlar biz bayan sürücüleri:49:
17 eylülden sonra artık sürücü olacağız :32:

Evet canım haklısın sanırım ondan yapıyorlar..:1:

Benim normalde her gün arabayı kullanacağım güzergahın üzerinde çok fazla tır ve iş makinesi var..

Hoca bugün bunu bir duydu,cuma günü tır garajında çalıştırmaya karar verdi..

Ben o ufacık arabayla tırların arasında nasıl araba kullanırım..

Allah yardım etsin hepimize..

Canım ben de bugün aynısını düşündüm vallahi,her test usulü sınavda bir yürek erintisi..

İnşallah doğruların fazla fazla çıkar da çektiğin karın ağrısıyla kalırsın..

Şeytan vesvese veriyor şimdi kanma ona..

Asfaltları ağlatıcaksın,bak gör :66::66:

Allah o günleri göstersin canım ya ben hele süreyim caanım asfaltlar ağlamasın :1:

Allah o günleri göstersin canım ya ben hele süreyim caanım asfaltlar ağlamasın :1:

sana katılıyoum canım ya bende ehliyet sınavına girenlerdenim dün bitti direksiyon eğitimi asfaltları ağlatmasakta geçebilecek puan alsak komisyonda yetecek bizim eğitim alanında ben çok zorlandım ya bide hocam demezmi hadi hanfendi sınavdayız gidelim diye ben heyecan yaptım tabii 1 tur attım ama ışıklarda arabayı stop ettirdim ne yapıcaz sınavda bilmiyorum hocalar yardım edemeyecek çünki arkada oturacaklarmış bir atlatsak şu sınavı eşimle devam edicem çalışmalara kendi aracımla sınav gününe kadar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sana katılıyoum canım ya bende ehliyet sınavına girenlerdenim dün bitti direksiyon eğitimi asfaltları ağlatmasakta geçebilecek puan alsak komisyonda yetecek bizim eğitim alanında ben çok zorlandım ya bide hocam demezmi hadi hanfendi sınavdayız gidelim diye ben heyecan yaptım tabii 1 tur attım ama ışıklarda arabayı stop ettirdim ne yapıcaz sınavda bilmiyorum hocalar yardım edemeyecek çünki arkada oturacaklarmış bir atlatsak şu sınavı eşimle devam edicem çalışmalara kendi aracımla sınav gününe kadar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

biraz kullanıp olayı kaptıktan sonra çok zevkli geliyor
biz kursta daha eğitimlere başlamadık ama abimlerle çalışmalaara başladım ben..
direksiyon sınavını atlatmak önemli şuan..
onu da hallederiz Allah'ın izniyle :55:

bu arada benim bildiğim kurstaki hocalardan hiç birisi sınavda araç içinde olmayacaklarmış
bana kursta öyle söylemişlerdi..
arkada mı oturuyorlarmış :26:

ben doğrusu direksiyon dersine bile gitmedim. nasıl geçerim bilmem ama babamla birlikte sürdüm hep ve hiç sorun yaşamadım. orada heyecandan olur büyük ihtimal. babamla direksiyonun sınavının olacağı yerde sürdük. u dönüşü falan filan hepsini yaptım şu yokuşa doğru araba kaldırırken babamın hep söylenmesinden dolayı oraya odaklandım ve olmuyorrr...

ben doğrusu direksiyon dersine bile gitmedim. nasıl geçerim bilmem ama babamla birlikte sürdüm hep ve hiç sorun yaşamadım. orada heyecandan olur büyük ihtimal. babamla direksiyonun sınavının olacağı yerde sürdük. u dönüşü falan filan hepsini yaptım şu yokuşa doğru araba kaldırırken babamın hep söylenmesinden dolayı oraya odaklandım ve olmuyorrr...

ayy o yokuşlarda ne çektim ben benim abimde gitti en dik yokuşu seçti debriyajdan çekiyorum ne kadar gaza basarsam basayım araba yokuş aşağı gidiyor :D neyse bi iki deneme bana yaptırdı baktım olmuyor sonunda püf noktayı söyledi :1:
dik yokuşlarda normalde debriyajdan ayağı gaza basarken orantılı şekilde çekiyorduk ama yokuş uyarı kalkış yapacağımız zaman ayagın debriyajdan daha fazla çekiyormuşuz zaten ayak debriyajdan çekilirken araba belli ediyor gaz vermek gerektiğini
:82: arabaların dilinden de anlıyorum :51:
bi püf nokta daha vardı baban mutlaka söylemiştir ama ben yine de söyleyeyim yılların şoforu gkcrn olarak :)
arabayı çalıştırdık vitesi 1 taktık, el frenini indirmeden önce ayağı yer daim frende basılı tutuyormuşuz.. çünkü el frenini indirdikten sonra araba her türlü hareket ediyor düz bi zeminde değilse aklıma yokuşlu ışıklar gelmişti ozaman sormuştum abimi araba kayar gider arkadaki arabaya vurur demiştim o da bu ayrıntıyı vermişti bana :31:

benim direksiyondaki hatam vites küçültürken büyütüyorum :D
2 den 1 düşürteceğim zaman 2 den 3e çıkartıyorum
biraz daha çalışmam lazım :31: neyse ki bu hafta başlıyor bizim kurstaki eğitimlerimiz

Çok sağol cnm yaa :52:. Ben ilk başlarda yapıyordum. SOnradan babam dikkat et dikkat et diye diye panik yapıyorum. Söylediklerine dikkat edicem bakalım inşallah bu sefer sorun yaşamam.

öss gibi 1.5 milyon kişi girsee 1 senede anca açıklıcaklar heralde:57: hiç bi işlerini düzgün yapmıyolar:57:

Back
X