• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 eylül transfer anneleri gelin💕

htc1809

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
72
43
3
28
Kızlar 20 eylülde transfer oldum bugün 4.gün havalar biraz serin çok üşüyorum ayağıma sıcak su torbası koymak istiyorum bu sürede koyulması tehlikeli mi? Bir de günde 1 türk kahvesi içmek zararlımıdır sizce?

Zararlı değil 1 Türk kahvesi doktorum bana günde 2 çay veya kahve hakkın olduğunu söylemişti ben sabah açık çaydan hakkımı kullanıyorum kahve daha içmedim ama tabi içmek istersen içebilirsin küçük fincan sade

Zararlı değil 1 Türk kahvesi doktorum bana günde 2 çay veya kahve hakkın olduğunu söylemişti ben sabah açık çaydan hakkımı kullanıyorum kahve daha içmedim ama tabi içmek istersen içebilirsin küçük fincan sade
İlaçlar sizde de gaz yaptı mı? Şişkinlik yada

Bende 23 eylülde oldum yani dün hiç sormayın bende dünden beri gazdan eşim mahvoldu 😬😬🙈 dedim ilaçlardan aşkım ne yapayım 🤣🤣

Birde oturarak degıl ayakta duş alın yani doktorum öyle dedi fazla duşta oyalanmamak şartıyla
Bugün 6. Günümde ben duş aldım ayakta 10 dk kadar umarım zararı olmaz liflerim uğraştım az yani kendimi haram sanıyordum Kıbrıs’taki wc çoğu klozetti alaturka bulamadım ordan beri banyoda edemedim bgn nasip oldu ama ılık suyla yaptım

Kızlar bu arada doktor sizde neler yasakladı yemek olarak veya içecek bende çoğu şeyi kısıtladı neyle beslenecem aklım karıştı

Bende meyve suyu kahve gazlı içecek bir ayran içebiliyorum günde 1 tane ve su makarna pilav bulgur ekmek tam tuzlu ürünleri ve tatlı kesinlikle yasak dedi yağlı şeyler yiyemiyorum dedi zeytinyağda yap et balık patates ıspanak nohut gbi şeyler yiyorum azar azar yemek olarak mercimeğide çok önermedi gaz yapar diye 🥴 keza fasulyeye de öyle dedi fazla tüketme

Ben kaçamak yapıp günde sade tuzlu baharatsız kraker yiyorum ne yalan söylim paketli gıdalar olarak bir tek onu yiyorum oyalıyor beni 🫣 tatlı meyveleride yasakladı çok yemiyeceksin diye ve önümüze alıp tabak tabak çerez yemekte yok dedi avuç kadar al dedi anlamadım bu fetüs tutarda neyse beslenecek 😅🫩 yani diyetide geçti bu liste sjsjsjsj

Ben kaçamak yapıp günde sade tuzlu baharatsız kraker yiyorum ne yalan söylim paketli gıdalar olarak bir tek onu yiyorum oyalıyor beni 🫣 tatlı meyveleride yasakladı çok yemiyeceksin diye ve önümüze alıp tabak tabak çerez yemekte yok dedi avuç kadar al dedi anlamadım bu fetüs tutarda neyse beslenecek 😅🫩 yani diyetide geçti bu liste sjsjsjsj
Hahaha bilmiyorum ama bana doktorum hiç bir şey yasak demedi. Bir kaç gün dinlen işe git dedi. Sağlıklı beslen dedi sadece hemşireler fasafot yeme dedi. Bakalım ne olucak

Bugün 6. Günümde ben duş aldım ayakta 10 dk kadar umarım zararı olmaz liflerim uğraştım az yani kendimi haram sanıyordum Kıbrıs’taki wc çoğu klozetti alaturka bulamadım ordan beri banyoda edemedim bgn nasip oldu ama ılık suyla yaptım
Bende bugün opu oldum Kıbrıs’ta pazartesi transferim olacak bana da dua edin lütfen 🥹 evet Kıbrıs temizlik konusunda iyi değil ne yazık ki kaldığım otelde duş bile almak istemiyorum bende

Hahaha bilmiyorum ama bana doktorum hiç bir şey yasak demedi. Bir kaç gün dinlen işe git dedi. Sağlıklı beslen dedi sadece hemşireler fasafot yeme dedi. Bakalım ne olucak
Banada yasak demediler protein bol beslen dedi kahve günde bır kere içebilirsin abi hareket etme egılme 2-3 gün dinlen dedi evde yürüyüş yapıyorum işte incir ceviz süt tüketiyorum 2. Günüm bugun

Bende bugün opu oldum Kıbrıs’ta pazartesi transferim olacak bana da dua edin lütfen 🥹 evet Kıbrıs temizlik konusunda iyi değil ne yazık ki kaldığım otelde duş bile almak istemiyorum bende
Rabbım hayırlısını nasip etsın her zaman olumlu düşün bizde düşünelim rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏼🤲🏼🌺

Evet benim kaldığım otelde öyleydi beğenmedim halısı kir içindeydi ben klozetinde oturmak zorunda kaldık transfer sonrası oraya geçince şansımda yoktu normalde oturan biri değilimdir ayakta kalmamak için oyalanmadım Allah şifa versin inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz nerede yaptıracksnz taze transfer sizin demekki ben Gazimağusada yaptırdım

Olumlu düşünelim güzel geçsin benim bugün belirtiler kayboldu hiç bir yerim sızlamadı normalde sızlardı acaba tutmadımı diyip kendime söyleniyorum ejejejsj😅 kafayı sıyırdım artık uzanmaktan

Back
X