20 gün sonra evleniyoruz ama evlenme teklifi yok ! :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busem91

Ziyaretçi
ne yapıyım ben şimdi ?

bende 3 aylık nişanlıyım nisan gibi evlenmeyi düşünüyoruz ama bende henüz dizlerinin üzerine çöküp evlenme teklif eden bir adam görmedim :) görürmüyüm o da meçhul :) bizim ki bu tip bir teklife gerek duymuyor ...
Bana sorarsanız bu tip anlar güzel bir anı... ama bu şekilde evlilik teklif etmezse de bu beni sevmediği ve evlenmek istemediği anlamına da gelmez o na teklif etmediği için dünyayı dar etmem ... Önemli olan evlendikten sonra nasıl davrandığı ...

tabi kiii orası öylee.daha evlenme teklifi etmedin evlenmicem deyip gülüp geçiyorumm.Mühim değil aslında teklif etmesi.Sadece sizlerinde düşüncelerinizi merak ettim :)

siz severekmi evleniyorsunuz eğer öyleyse etmesi lazım

üzülme güzelim benim arkadsımında evlenme teklifi almadan evlenmiştii dügün günü nikahta damat nikah memurunu durdurup diz cöküp evlenme teklifi etmişti:asigim:
cok güzeldi ama hepkes evet evet die bagırdı arkadasım aglamıstı soktann sonra evet dedi konfetiler falan patladı sonrada nikah kıyıldı cok hostu belki böle bişi yapıcaktır nişanlında.. ara sıra sakayla söle ben daha evlenme teklifi almadım belki masada hayır diebilirim ona göre fln da ama yumusak bi tavırla hee sonra gercek sanıp kavga cıkartmasın allah korusun:roflol:

aman canım bunu mu takıon evlenme teklifi almadın ama 20 gün sonra evlenion bide bu yönden bak istersen

bence çaktırarak ya da çaktırmadan teklif beklediğini söyle nişanlına.. sonra içinde kalıp da pişman olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…