20 günlük ziyaret 2 aylık cabayı mahvedecek :(

wilmos

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
41
1
298
kocamın annesi babası ablası ve yegeni bizdeler. ama neden? evleneli 5 ay oldu annesi ilk kez evimize geldi. abla evlendikten 1 hafta sonra 3-4 gunlugune bizde kalmıstı. ablası yurtdısında yasıyor ve turkiyeye geldiğinde annesinin yasadıgı kucuk sehirde değide istanbulda tatil yapmak istiyormus. e bunlarda kızlarını torunlarını gormek için bizde toplandılar. bizimle bi ilgisi yok yani. bu planı 1 ay once yaptıklarında bize fikrimizi hiç sora olmadı tabi. ikimizde calışıyoruz. hatta eşim cts gunu de calışıyor aksam 8 de eve geliyor bense 6 da evde oluyorum. geldiklerinde 1 aylı erzakı da yanlarında getirmişler. en cok canımı sıkan da; biz eşimle bi terapi sürecindeyiz cinsel terapi. bu terapi suresnce evimize uzun sureli yatılı misfir kabul etmeyeceğimizi kabul ettik. şimdi terapinin 2. ayındayız ve hersey iyi gidiyodu. ama bunlar evdeyken seks hayatı faan kalmıyor insanın. bir de evlenmeden once evlilik hazırlıkları sırasında burnumdan getirmiş oldukları bi kaç konu var ki hala sinirimi bozuyo. boyle bi sinir bozukluyla sevgilime karşı istekli davranamıyorum ve 2 aylık cabamız bosuna gidecek diye cok canım sıkılyo. offf offff en kısa zamanda defolup gitmelerini istiyorum. ama sanırm boşa umutlanyorum.

ne biçim insanlarsınız anlamadım gitti ya
bi kaç gündür hep kaynanasının gelmesinden yakınan gelinler görüyorum forumda
o kadın koynunuza alıp yattığınız kocanızın annesi yaaaaa şimdi evlendi diye annesini, ablasını eve almayacakmı? kucağına alıp sallamak zorundamı kalacan kaynananı? biberonlamı besleyecen? çalışıyorsan çalışmana devam et, herkes çalışıyor ve herkes misafir ağırlıyor yeri geldimi

neyse, ben daha çok sinirlenmeden çıkıyorum bu konudan

Son düzenleme:
yatak odasına dalmak? tabii ki oyle bişey olmuyor da yatak odasına dalmadıkları surece rahat olmalısınız diyosunuz galiba ama durum oyle değil.

işte toplam 20 gun

ben sizi su yönden anlarım yeni evlisiniz sonucta çalışan bi bayansınız dolayısıyla eşinizle baş başa kalmak istemeniz cok dogal ama o da ailesi sonucta sürekli sizde kalmyacaklar ki bi kac gün sıkın dişinizi hem bakın erzaklarıyla gelmişler sizi zor durumda bırakmamak için.
Bence bunu sorun edip eşinizle aranızı bozmaya degmez.

yeni evli çift üstelik cinsel problemleri varsa istememsi çok normal problemden dolayı psikolojisi alt üst olmuşdur çünkü normaldede istemeyen anlayışsız biri olsa daha sert bir şekilde davranırdı.....zaten asıl problem olarak çabalarımız boşa gidecek kaygısında hanımefendi evet ailesini atamaz doğru ama problemleri var hanımefendinin ve herkes gibi hanımefendi kendi problemleri için öncelik istemiş bu çok normal birşey

Ben de burada konu sahibi sanki kendisine hakaret etmişcesine sinirlenen üyeleri anlamıyorum.Başka bir konu olsa,vajinismus mesela, doktora koş zaman geçirmeden tedavi ol deriz, e bu bayan da tedavi olmaya çalışıyor.Tedavinin başından konmuş belirli bir kıstas var yatılı misafir hakkında, bu konu önemli ki herhalde böyle bir şey belirlenmiş.Şimdi keyfi bir tatilin bu tedaviye ket vuracak olması insanı haliyle sinirlendirir.Bunda bir anormallik göremiyorum.Ayrıca evde misafir varken tabi ki insan rahat olamaz

sanırım bu özel durumunuzdan ötürü rahatsızlık duydunuz;

eğer terapi almasaydınız,herşey yolunda olsaydı;

sizde kalmaları sorun yaratırmıydı ?

Benim merak ettiğim şey şu: tedaviyi eşinizle birlikte alıyorsunuz ne de olsa, eşinizin bu yatılı misafir kuralını ihlal etme hakkındaki görüşü ne?

sonuçta ebediyen kalmayacaklar ki orda
ben kendi ailemde öyle birşey görmedim
benim anaannem mesela hiç kimsesiz olan uzaktan akrabası olan bir teyzeye bakmıştı
hem ruh sağlığı bozuktu hemde hiç bir geliri yoktu, malvarlığıda yoktu, vefat edene kadar ona baktı (10 seneye yakın), ayrıyetten kayınvalidesine, kayınpederine ve kendi anne babasına baktı
şimdiki gençler ama bi sürü bahane yaratıyor, normla ziyaretleri bile kabul etmiyolar
önümüzdeki hafta banada misafir gelecek mesela : kayınvalidem, görümcem, kayınım, eşimin halasının kızı,eşimin dayısının eşi ve almanyadan amcasının eşi. bende çalışıyorum ama çok mutluyum gelecekler diye. kendileri pişirir kendileri yer, akşam ben eve geldiğimdede hep beraber vakit geçiririz bi değişiklik olur benim içinde.

o zaman gelmeyin desin olur biter

arkadaşın özel durumu var....
buda muhtemelen psikolojik
dolayısıyla böyle hissetmesi normal...

seni öpebilirmiyim

hala böyle düşünen birileri var diye çok mutlu oldum:)

Son düzenleme:
Cinsel terapi ne yaaa, bu işin terapisi demi olurmuş allam yaa daha neler duyacağız.
Ya bende mi var bir bozukluk anlamadım ki carrie arkadaşımında dediği gibi forum eşin ailesini evinde istemeyen gelinlerden geçilmiyor, bende yalvarırım kal burda diye kayınvalideme, hele eltime gelip kalmıyor bende diye küserimde.

Siz yeni gelinler dünyanın eşinizin etrafında döndüğünü sanıyorsunuz galiba yanlış çok yanlış, hayat 3 günlük ömür çok kısa nerde akrabalık ilişkileri, nerde güzel paylaşımlar yapmayın kızlar allahaşkına, bende çalışan bir bayanım 2 tane çocuğum var kaynanam gelsin kalsın onunla mutfakta güzel değişik yemekler yapmak sohbet etmek hele de eltim de gelirse eğer offf muhabbetin o doyulmayan tadı inanın bana terapi gibi geliyor, bütün yorgunluğumu alıyor. Şimdi diyeceksiniz ki kaynananız çok iyi sizin değil inanın benim kaynananında öyle yanlışları oldu ki zamanında anlatmakla bitmez ama hepsi geçiyor ne kin kalıyor ne nefret, insan zamanla tanıyor birbirini, zamanla kabullenmeyi öğreniyor karşısındakini olduğu gibi.

Şu üç günlük dünya hayatında biraz relax olun, günün tadını çıkarmaya bakın, eften püften şeyleri kendinize dert etmeyin ve unutmayın "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" zamanı gelince sizde evladınızın evine gittiğinizde sizinde damat-gelin buraya böyle bir konu açmasın.

çok çok güzel.her halde tekim bu dünyada diye düşünüyordum

zor bir durum gerçekten Allah kolaylık versin senin için çıkar yol bulacak sözler sölemek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…