20 günlük ziyaret 2 aylık cabayı mahvedecek :(

Orda durun bakalım, saygısızlığın da bir sınırı var.Evet ne yazık ki onlar manyak çünkü analı kızlı tedavi görüyorlar, bu da bir gerçek.
Ama biz sizin de dedğiniz gibi" belki iftira atarar" diyerek misafir kabul etmemzlik etmedik, o sizin sığ fikriniz.
Ben yaşanmışlıkların akraba ilişkilerini nasıl olumsuz etkileyebileceğine dair bir örnek verdim, size düşen "başka bir sebep vardır" deyip beni yalanlamak değil, çünkü bu örnek annemle de alakalı şu ettiğiniz lafın ucu iftiraya gider.

valla konuya yazılanlar gülüşmeler dalga geçmeler ben bile sarsılmışken seninkisi çok normal. okumaya devam etme inan daha çok moralin bozulur.

ben birşey demedim ki ona
bahane kokusu geldi burnuma hepsi o kadar

Burnunuz her zaman doğru koku alacak değil dimi ? Yanlış koku alma ihtimalinide düşünerek daha ustruplu yorumlar yazmanız daha iyi olur bence. 3 5 kişi toplanıp alay etmektense.

ben BELKI IFTIRA doğrudur demedim
belki başka bir sebep vardır, kıskançlık mesela
sırf ağırladınız diye iftira atmaz kimse, atamaz yani normal bi insan

Burnunuz her zaman doğru koku alacak değil dimi ? Yanlış koku alma ihtimalinide düşünerek daha ustruplu yorumlar yazmanız daha iyi olur bence. 3 5 kişi toplanıp alay etmektense.

ben yanlış birşey yapmadım, ve konu dışı yazmayın artık, konuyla ilgili yazın
konu ben değilim burda

konu sahibinin kaynanasının sorunlkarından haberi olduğunu düşünmüyorum.eğer bu kadar sorun yapıyorlarsa da açık açık gelmeyiin bizim sorunumuz var demeleri daha doğrudur

kocası tarafından susturanları gördük
bahane bulup kaynanayı eve istemiyolar, delikanlı gibi çıkıp şu şu şu sebepten istemiyorum demiyolar canımmm..

istemez istemez arkadaş. çokmu birbirlerini özlüyorlar. annesi oğlunu görüp oturur sonrada kalkar gider, oğlunu kendi evinde ağırlar veya. nedir bu ya. gelin değil hizmetçi alıyorlar kabul etmeyen kötü gelin kabul eden iyi gelin. sende iyi gelin moduna girmişsin sanırım. herkes kaynanamı eve istemiyoruz der kolay fakat eşini kırmak zorunda değil, bahaneyle istememek serbest anlayacağın. yıkın artık şu önyargılarınızı benim annem de kaynanamda eşit. anneme yapmadığımı kaynanama yapmam. herkes ne kadar iyiyse o kadar iyi olurum.

tavırlarınızda enteresan ayrıca kaynanalar hakkında yorum yapacak kadar olgun hissediyorsun, ama dil çıkarıp kulak işareti yapıyorsun.

carrie cim bekarsın herhalde, sana da yatılı gelsinler yeni evliyken bir de o zaman cevabını alalım!!!

arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum.Allahım böyle insanlardan beni herkesi korusun.bize evlenirken 4 atanın hakkı birdir kendi anana babana nasıl saygılıysan kocanaın anası babası da birdir senin için onlara üf bile deme onlara saygıda sevgide hizmette kusur etme dediler bende öyle yapmaya calısıyorum şükür.ya düşünebiliyormusun böyle gelinin olcak Allahım sen benm basıma verme yoluverirdim heralde sacını basını ben sana dalyan gibi oğlumu yıllarca ne emeklerle büyüttüğüm cocugumu vereyim sen bana bi kac gün tahammül edeme.yazık valla utanın kendinizden insanlık kalmamıs sizde bee.bu ne hal kendinize gelin biraz.sanki kadın ele düşmüs yıllarca bakacak zanneder okuyanda.Allah korkusu yok mu sizde.keske bana gelseler bizimkiler.yalnızım su koca istanbulda keske gelselerde aylarca kalsalar.ilerde kadın yataga düşse demekki hiç bakmaz böyle insanlar koyuverir kapının önüne valla ben senin bakıcınmıyım die.Allah o kadını bu gelinin eline düşürmesin

ben BELKI IFTIRA doğrudur demedim
belki başka bir sebep vardır, kıskançlık mesela
sırf ağırladınız diye iftira atmaz kimse, atamaz yani normal bi insan

İşte ben de bunu anlatmak istiyorum bayan, herkes ne yazık ki NORMAL çıkamayabiliyor, bu benim kuzenim annemin eltisi ya da konu sahibinin(ya da forumdaki diğer bazı gelinlerin) kaynanaları hatta buradaki bazı kaynanaların gelinleri olabilir.Benim söylediğim "tek suçumuz onları ağırlamak" lafı da biz hizmet ettiğimiz için iftira ettiler manasına gelmiyor tabi, ne için yaptıkları beni ilgilendirmez ama ortada bizim olumsuz, hatta eksik bir davranışımız ağırlamamız olmadığı halde bu durumla karşı karşıya kalmamız da en az onlar kaar normal değildi.
Her neyse konu bu değil elbette, benim hassas olduğum bir örneği buraya yazıp yoruma açık hale getirmem hata.

ayrıca konu sahibi çok fazla erzak getirmişler dediniz daha uzun kalma ihtimalleri de var anladığım kadarıyla. siz veya eşiniz rahatsızlığınızı söylemelisiniz. tedaviniz yarım kalırsa şevkiniz kaçar ve tedaviye ara vermeyi de düşünürseniz mutsuz olursunuz. kısa zamanda gitmelerini ve iyileşmeniz için dua edicem.

eee herhalde eşitler, ben anneme nasıl davranıyorsam kaynanamada aynı davranırım

yıkın önyargıları derken neyi kastettin? batılaşmayımı kastediyorsun?

sanki günler torbaya girdi ya

Bravo bir konuyu daha kavgaya çevirmişsiniz!

Siz kendi allah korkunuzla ilgileniverin de bir gelip burada tanımadığınız etmediğiniz insanlara verip veriştirmeyin, kapılar kapanınca ardında neler olup bittiğini bir Allah bri de kişinin kendisi bilir.

arkadaşlar , allah için yeni evlisin ve 1aylık cümbür cemaat misafir var, işten geliyorsun yemekler hazır olsa bile gelinsin sofrayı kurup kaldırıcan bulaşığı çayı yanına tatlısı tuzlusu bunlar belki bişi değil ama yalnız olsa evde makineye istediği zaman dizer bulaşığı , tedavi olsun olmasın kim ister kayınvalide yanında hadi 3-5 gun kalsın ama 5 bile çok bence. yeni evli belki abudik gubidik giyinecek ayaklarını uzatıp yatacak bunları valide yanında nasıl yapacaksınız , hadi 1aycık sık dişini valla allah pederide valideyide uzun ömür versinde başıboş kalıp bize sarmasınlar, hiçte istemem. rabbim kimseyi bana muhtaç etmesin benide kimseye.
canımcım allah yardımcın olsun, onlar anlayışsızsa yapacak bişeyin yok sabredeceksin. ben olsam yemeğimi yer çekilirim odama bir de çay çorba servisimi yapıcam olduuuuu
ufff daha yazacaktım ama burdakilerde tuhaf ne bozuluıyorlar bilmem. severim sayarım anlayışda beklerim. haaa her zaman böle olacaksada güzelce sölerim.

Saygı çercevesinden çıkacaksak bunu en iyi benim yaptığımı bildiğinizi biliyorum.

Bu sebeple ne siz beni üzün ne de ben sizi !

söylemedin, duymadım, görmedim kabul etmiyorum ....

ilk ve son notum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…