ben zannetmiyorum sadece ağırladığınız için, iftira atıldığını
başka bir sebep vardır, onlar manyakmı sırf ağırlandıkları için iftira atacaklar
o zaman kimse kimseyi ağırlamasın belki iftira atılır diye
konuyu açtım ve 1 saat sonra konunun altında gordugum bazı cevaplar beni gercekten sarstı kendime geldim. evet ben bu ulkede sadece ogretilene itaat eden, itaat etmeyeni hemen ötekileştiren otoride sever insanların çogunlukta oldugunu bir an gormezden gelmişim. ben ne halt ediyorum böyle. kime ne anlatmaya calışyorum. cok yanlış bi platformda oldugumu farkettim. tabii bazı mesajlar beni destekleyiciydi. anlamaya calışanlara tesekkur ederim. ha bir de tabi ki cinsel terapi diye birşey var. bu psikiyatri biliminin üzerinede çalıştıgı bir alan. herkes tercihleriye yaşar. kendi hayatını kendi şekillendirir. müsadenizle size iyi günler:)
ben birşey demedim ki ona
bahane kokusu geldi burnuma hepsi o kadar
Orda durun bakalım, saygısızlığın da bir sınırı var.Evet ne yazık ki onlar manyak çünkü analı kızlı tedavi görüyorlar, bu da bir gerçek.
Ama biz sizin de dedğiniz gibi" belki iftira atarar" diyerek misafir kabul etmemzlik etmedik, o sizin sığ fikriniz.
Ben yaşanmışlıkların akraba ilişkilerini nasıl olumsuz etkileyebileceğine dair bir örnek verdim, size düşen "başka bir sebep vardır" deyip beni yalanlamak değil, çünkü bu örnek annemle de alakalı şu ettiğiniz lafın ucu iftiraya gider.
Burnunuz her zaman doğru koku alacak değil dimi ? Yanlış koku alma ihtimalinide düşünerek daha ustruplu yorumlar yazmanız daha iyi olur bence. 3 5 kişi toplanıp alay etmektense.
kocası tarafından susturanları gördük
bahane bulup kaynanayı eve istemiyolar, delikanlı gibi çıkıp şu şu şu sebepten istemiyorum demiyolar canımmm..
Burnunuz her zaman doğru koku alacak değil dimi ? Yanlış koku alma ihtimalinide düşünerek daha ustruplu yorumlar yazmanız daha iyi olur bence. 3 5 kişi toplanıp alay etmektense.
ne biçim insanlarsınız anlamadım gitti ya
bi kaç gündür hep kaynanasının gelmesinden yakınan gelinler görüyorum forumda
o kadın koynunuza alıp yattığınız kocanızın annesi yaaaaa şimdi evlendi diye annesini, ablasını eve almayacakmı? kucağına alıp sallamak zorundamı kalacan kaynananı? biberonlamı besleyecen? çalışıyorsan çalışmana devam et, herkes çalışıyor ve herkes misafir ağırlıyor yeri geldimi
neyse, ben daha çok sinirlenmeden çıkıyorum bu konudan
ne biçim insanlarsınız anlamadım gitti ya
bi kaç gündür hep kaynanasının gelmesinden yakınan gelinler görüyorum forumda
o kadın koynunuza alıp yattığınız kocanızın annesi yaaaaa şimdi evlendi diye annesini, ablasını eve almayacakmı? kucağına alıp sallamak zorundamı kalacan kaynananı? biberonlamı besleyecen? çalışıyorsan çalışmana devam et, herkes çalışıyor ve herkes misafir ağırlıyor yeri geldimi
neyse, ben daha çok sinirlenmeden çıkıyorum bu konudan
ben BELKI IFTIRA doğrudur demedim
belki başka bir sebep vardır, kıskançlık mesela
sırf ağırladınız diye iftira atmaz kimse, atamaz yani normal bi insan
istemez istemez arkadaş. çokmu birbirlerini özlüyorlar. annesi oğlunu görüp oturur sonrada kalkar gider, oğlunu kendi evinde ağırlar veya. nedir bu ya. gelin değil hizmetçi alıyorlar kabul etmeyen kötü gelin kabul eden iyi gelin. sende iyi gelin moduna girmişsin sanırım. herkes kaynanamı eve istemiyoruz der kolay fakat eşini kırmak zorunda değil, bahaneyle istememek serbest anlayacağın. yıkın artık şu önyargılarınızı benim annem de kaynanamda eşit. anneme yapmadığımı kaynanama yapmam. herkes ne kadar iyiyse o kadar iyi olurum.
tavırlarınızda enteresan ayrıca kaynanalar hakkında yorum yapacak kadar olgun hissediyorsun, ama dil çıkarıp kulak işareti yapıyorsun.
carrie cim bekarsın herhalde, sana da yatılı gelsinler yeni evliyken bir de o zaman cevabını alalım!!!
sanki kaynana değilde azrail geliyo ya
çak Egem
arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum.Allahım böyle insanlardan beni herkesi korusun.bize evlenirken 4 atanın hakkı birdir kendi anana babana nasıl saygılıysan kocanaın anası babası da birdir senin için onlara üf bile deme onlara saygıda sevgide hizmette kusur etme dediler bende öyle yapmaya calısıyorum şükür.ya düşünebiliyormusun böyle gelinin olcak Allahım sen benm basıma verme yoluverirdim heralde sacını basını ben sana dalyan gibi oğlumu yıllarca ne emeklerle büyüttüğüm cocugumu vereyim sen bana bi kac gün tahammül edeme.yazık valla utanın kendinizden insanlık kalmamıs sizde bee.bu ne hal kendinize gelin biraz.sanki kadın ele düşmüs yıllarca bakacak zanneder okuyanda.Allah korkusu yok mu sizde.keske bana gelseler bizimkiler.yalnızım su koca istanbulda keske gelselerde aylarca kalsalar.ilerde kadın yataga düşse demekki hiç bakmaz böyle insanlar koyuverir kapının önüne valla ben senin bakıcınmıyım die.Allah o kadını bu gelinin eline düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?