20.Günüm (Resimli)

jasmin2604

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
129
69
98
Arkadaşlar öncesi sonrası koydum 20. Günüm şişlik dışında pek bi sıkıntım kalmadı. Sadece içindeki kabuklar duruyor olduğu gibi hiç dökülmedi. Spreyler falan var ama kuru kabuk olunca etkisi olmuyor. Normal mi bu ne zaman düşecek onlar :KK43:

Son düzenleme:
EC83E363-4032-4893-AB54-D9EF65FE39CF.webp B8B4FE0C-95CE-43D8-B75E-84347F105A29.webp

Masallah cok yakışmış aynen benimde cabuk inmiyor ciltten cilde fark var tabi olsun iyileşelim de

Çok teşekkür ederim canım aynen zamanla iyi olucaz hepimiz inşallah benim ince derili o yüzden sanırım.
Şanslılardansın yani Olsun hayırlı olsun bence yakışmış kabuklanma sık sık temizle bence yumuşar dökülür ben öyle yapıyordum artık azalttım

Masallah cok yakışmış aynen benimde cabuk inmiyor ciltten cilde fark var tabi olsun iyileşelim de
Doktor cildim için kalın deri değil normalden biraz kalın dedi 22 günde ne halde olurum acaba bir fikriniz var mı şişliklerin yüzde kaçı iner ve ağrı sızı olur mu okul açılacağı için endişeliyim

Doktor cildim için kalın deri değil normalden biraz kalın dedi 22 günde ne halde olurum acaba bir fikriniz var mı şişliklerin yüzde kaçı iner ve ağrı sızı olur mu okul açılacağı için endişeliyim
Toparlar bence 22 gün az değil doktorun dediklerini yapın o zaten iyi gelir sıkıntı olmaz uzaktan gören anlamaz biz bildiğimiz için takıyoruz aslında

Şanslılardansın yani Olsun hayırlı olsun bence yakışmış kabuklanma sık sık temizle bence yumuşar dökülür ben öyle yapıyordum artık azalttım
Nasıl temizliyorsun peki canım? oksijenli su zarar verir diye kullanamadım. Spreyler de yumuşatmıyor sanki

Ben de ucunda ki dikişlerle başlayacağım işe canım endişe etme baya baya toparlanır 22 güne

Nasıl temizliyorsun peki canım? oksijenli su zarar verir diye kullanamadım. Spreyler de yumuşatmıyor sanki
Hazır burun temizleme suyum var onu yapıyorum canım okyanus suyu ya da tuzlu su adı neyse doktor önermiştir belki sinus rince kit ilacı bende cok işe yarıyor

Back
X