20.Günüm (Resimli)

Sümük değil de kuru kanlar birikmişti içinde yaraların üzerinde az az duruyor dip taraflarda benim hala :KK43:
Bana sprey vermedi canım sadece beş gün kullandım sonra doktor bu ilacı verdi ama bu cok iyi bütün burun içini dolaşıo ve açıo yumuşatıo çok memnunum peki doktor burnunu temizlemedi mi

Bana sprey vermedi canım sadece beş gün kullandım sonra doktor bu ilacı verdi ama bu cok iyi bütün burun içini dolaşıo ve açıo yumuşatıo çok memnunum peki doktor burnunu temizlemedi mi
Bana da öyle bişey lazım sanırım. Tamponlar çıkınca biraz temizlemişti ama yeterli gelmemiş bi daha da gidemedim sonra

Harika olmuş canım burnun darısı bize bu arada kabuklar için zeytinyağı sürün geceden sabaha kadar yumuşatıyor ben öyle yapıp kulak pamuğu ile temizledim

Harika olmuş canım burnun darısı bize bu arada kabuklar için zeytinyağı sürün geceden sabaha kadar yumuşatıyor ben öyle yapıp kulak pamuğu ile temizledim
Sağol canım benim inşallah. Evt ben de deniyim pamuk çubuğu zarar verir diye korkudan kullanamadım onu da hiç :KK17:

Ya bu arada ben gün içinde 6 kere esniyorumdur umarım zararı olmaz ameliyat sonrası nasıl bi alışkanlık kazandıysam

Back
X