20.Günüm (Resimli)

KIzlar ameliyattan sonra ilk gün durmadan sümük ya da kan aktığı için çekmek burnu bişey olur mu yani gripken burnumu çekeriz ya hep içimize onun gibi sürekli burnumu çeksem bişet olur mu burnumu çekerken faşur fuşur ses cıkıyo bırakırken de falır fuşur

Kızlar dikiş iziniz ne durumda kalır mı sizce benim hala duruyor kaç aydan sonra kaybolur bilen var mı

KIzlar ameliyattan sonra ilk gün durmadan sümük ya da kan aktığı için çekmek burnu bişey olur mu yani gripken burnumu çekeriz ya hep içimize onun gibi sürekli burnumu çeksem bişet olur mu burnumu çekerken faşur fuşur ses cıkıyo bırakırken de falır fuşur
Bana bişey olmaz gibi geldi ama kızlara da bi sormak lazım T Tweety M Mrvxc Morcivert34 Morcivert34 tubikcom tubikcom

Ameliyattan sonra tamponlar var canım zaten istesek de çekemiyoruz ki ancak tampon çıkınca doktor sprey veriyor onu sıkıp içimize çekiyoruz onun da zararı olmuyo ama dikkat etmek lazım şiddetli sümkürmek yanlış

İşte yukarı çektikten sonra aşağı da sümkürüyorum mecburen ama bişey olmaz umarım teşekkürler :KK200:

Kızlar sizinde burnunuz şişlikten tıkanıyor mu en ufak şey rahatsız ediyor beni ya aslında tam tıkalı da değilde işte değişik bir durum sinirli yaptı beni iki gündür

Kızlar sizinde burnunuz şişlikten tıkanıyor mu en ufak şey rahatsız ediyor beni ya aslında tam tıkalı da değilde işte değişik bir durum sinirli yaptı beni iki gündür

Ohooo benim burnuma neler neler oluyoo..Tıkanıyo,sanki içinde biseyler varmış gibi hissediyorum,sıkıştırmışlar gibi tuhaf tuhaf şeyler. Ben kriz geçiyorum stresten, sinirli olsam yine iyi :)

Ohooo benim burnuma neler neler oluyoo..Tıkanıyo,sanki içinde biseyler varmış gibi hissediyorum,sıkıştırmışlar gibi tuhaf tuhaf şeyler. Ben kriz geçiyorum stresten, sinirli olsam yine iyi :)
Aynen bunlar bende de oluyor kıpırdanmalar falan ama tıkanıklık sinir yapıo diğerlerine alıştım hatta hareket olmayınca üzülüom iyileşmio diye

Dikisler bir aydan sonra pek belli olmuyor . Dikişleri hic dert etmeyin. Ki benim izlerim cok zor iyilesir
Ay keşke tek dertler dikiş izi olsa ben hala alışamadım burnuma bi gariplik var ama çözemedim yüzümü kendimi garip hissediyorum resmen evden çıkamıyorum nolacak bu halim :(

Ay keşke tek dertler dikiş izi olsa ben hala alışamadım burnuma bi gariplik var ama çözemedim yüzümü kendimi garip hissediyorum resmen evden çıkamıyorum nolacak bu halim :KK43:
Yalnız değilsin bu konuda evden cıkınca sanki herkes biliyormuş hissi :)) tehlikeden korkan bir insana dönüştük resmen ama bu forumu keşfetmem iyi oldu

Benim bi fikrim yok ilk günler tampon oldugu için zaten cekemiyordum sanki,
Yinede doktoruna danıs bence.

Benim dikişler daha dökülmedi ya neden böyle oldu anlamadım :KK43:
Eriyen dikiş mi kullandı doktorun? Benim burun kanatlarimda ve burun ortasında normal dikiş kullanmıştı onları aldı ama burun kanadımın biraz iç kısmında eriyen şeffaf dikiş kullanmış o hala duruyo erimedi 23 gündür. Ne zaman erir bu eriyen dikişler benim de merak konum :işsiz:

Eriyen dikiş mi kullandı doktorun? Benim burun kanatlarimda ve burun ortasında normal dikiş kullanmıştı onları aldı ama burun kanadımın biraz iç kısmında eriyen şeffaf dikiş kullanmış o hala duruyo erimedi 23 gündür. Ne zaman erir bu eriyen dikişler benim de merak konum :işsiz:
Birazını aldı kalanlar kendi dökülecek demişti ama duruyor benim de 23 gün dikişlerle geziyorum öyle :)

Back
X