- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Bende geldimm aranıza kızlar haydi verelim 20 kilo şuan 72 yim.. 55olsam bile yeter bana
Aynen asla pes etmek yok..her ne kadar bu diyet beni yorsada sinir etsede agresif yapsada bırakmak yok:)evet bende inanamadım 2kiloya sanirim ödem attirdi cunku kendimi sönmüs balon gibi hafif hissediyorum az önce bizimkiler yemek yerken bide baktım gözümü lokmalarina dikmisim agzim acik bakiyorum hehehe:))
Hosgeldin arkadasım evet azimle vericez bu kilolara yaza fıstık gibi giricez:))Benim sabah tartım 71.2 kg...kahvaltı 2dilim kepek ekmegi+peynir +sekersiz cay hadi kolay gelsin hepimize azimle bu günüde atlatalım :))
kızlar ne yazıkki dün akşam hastahanedeydim..
içtiğim bir çay vardı 9 bitkili zayıflama çayı...
1 haftadır içiyordum bişe olmuyorduu
ama dün akşam kollarım bacaklarım ayak bileklerimde ciddi kızarıklıklar oluştuu..eşimde bacakların şişmiş kollarınde öylee diyince korktum...
ben dün cok halsizdimm,durduk yere yorgunluk hıssedıyordum meger bundan mışş şiştigimden ama ben hiç farketmemiştim..
neyse hemen doktora gıttım çaya alerjim olmuşş
iğne yaptılarr (çok acıdıı yaaa )
şimdi iyiyim çok şükür ama ben şimdi çaysız nasıl yapıcam..
sankı hayatımı ,zayıflamamı o çaya bağlamıştım benn...
diyetimi bozmadım ama sanırım kilo vermem yavaşlıcak.. ama umrumda degıl saglıklı bır şekilde vereyımde gerisi önemlı degıl...
herşeyin başı sağlık...
kalıcı olsun gıden kılolarr :)
( bu arada acaba sahtesınımı içtim çayın bilmiyorum ...ortalıkta sahtesı dolaşıyormuşş )
Bende katılmak istiyorum.Bugüne kadar çok şey denedim ama motive olmayınca olmuyor.Tabii kabul ederseniz?
Cok üzüldüm ama bu kadarla atlatmana da sevindim inan ki bu cayların hepsi tabiri caizse hava....yesil caysan vazgecmemek lazim zararsiz en azindan yaaa..bunun gibi (9lucayda dahil)bir cok cay denedim hic biri isr yaramiyor...sunu anladim ki gercekten bogazi tutup yediklerimizi 3te1ine indirince vede azimle spor yapinca zayiflaniyormus...spor diyincede yuruyus ve birkac yer egzersizi pesinden bu kadar..tekrar cok gecmis olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?