- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
evet yaa süreyya bir iki gün gelmicem demişti ama kayboldu neyse muzaffer kushanı yapalım bence... nette arastırdım cok iyi sonuclar var tabi herkesin bünyesi farklı bak bu sefer diyeti bozmak vazgeçmek yok küserim haaa sende bana küs okvalla ben sana cok alıstım yaaa iyiki tanıdım seni
Bende seni öyle canım keşke yakın otursaydık ozaman yüzyüzede görüşürdük, en iyisi o zaten hem sıkılmadan yaparız bende bir araştırayım bakalım yorumları tam kararı pazar günü veririz artık :)
Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum boy 1,66 kilo 89,0 la başladım 2 ayda 79,4 indim hedef 65 kilo :) hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah :)
ilk 15 kiloyu sadece 2.5 ayda verdim son 1.5 -2 aydır durdu artık gram gram gidiyo bende buna sinir oluyom offf sıkıldım ama yaaa... benimde evim spor salonu gibi hersey var ama cocukla vaktim olmuyo iştecok meraklı bi oğlum var benden önce o atlıyo kosu bandına:)))))))
bende cok isterdim senle görüşmeyi belli olmaz hayat bu belki karsılasırız bi yerlerde hayırlısı bakalım tamam canım sen bi arastır pazar günü aksam konusuruz geneBende seni öyle canım keşke yakın otursaydık ozaman yüzyüzede görüşürdük, en iyisi o zaten hem sıkılmadan yaparız bende bir araştırayım bakalım yorumları tam kararı pazar günü veririz artık :)
benimki aksam 10 da uyudu ama ben cok yorgundum bide akşam adet oldum sancıdan daha fazla oturamadım canım senide bırakıp yattım ama kusura bakmaTamam tatlım öyle yapalım yarınıda bir atlatalım hayırlısıyla oğlun uyudumu?benimki 1 saat önce uyudu :)
Çocuklar öyle :) Yeni alınan kilolar çabuk veriliyormuş ama öncekiler biraz zor gidiyormuş belki ondandır.
hoşgeldin canım :) burdan devam etmene sevındım.. kalabalık olursak daha kuvvetlı oluruz.. sayfa çıtırlarla dolacakk yakında
Aynen katılıyorum birkez kacamak oldu diye bosvermemek lazım ama benimki kacamak degildi tansiyonum düşüp bide kusunca bayılıyordum nerdeyse:))mecbur kaldım gibi bisey oldu duysa eşim cok kızardı valla:))arada olur öle seyler önemli olan istikrarlı olmak ve bir gün içinde sadece 1 kez kaçamak yapmak ikinciyide yaptın mı gerisi geliyo inanki
Hoşgeldin canım burası azimli ve hırslı bayanlarla dolu o yüzden kesinlikle gidicek bu fazlalıklarrrr:))Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum boy 1,66 kilo 89,0 la başladım 2 ayda 79,4 indim hedef 65 kilo :) hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah :)
kızlarrr nerdesinizzzz :) kimsecikler yokk...
az önce güzelce basen-kalça eritme eğzersizlerimi yaptımm ohh miss gibi yandıı bacaklarımm :) gidiyorr kilolarrr
elimde soda varr ..kolasızlıktan sodaya sardım vee benım için bir mucize bu ..bugün tam 10 gün oldu ağzıma kola vurmadım :)
bu kez cok kararlıyımm zayıflayacagım.. ben 2.5 litre kolayı bir saatte içen insandım .. eşime 6'lı aldırıyordum ve 3 gun gıtmyıordu bana ..tabırı caizse sabah yataktan kalkar kalkmaz buz dolabını acıyordum şişeyı kafama bır guzell dikiyordum ...
neysekı eskıde kaldı o gunler ..bir daha kola mola yok..
eskisi gibi zayıf olcam.. :)
kimse 2 cocugum olduguna ınanmasın istiyorum yaa.. cok hosuma gıdıyor "sen evlimisin "dedikleri zaman :)
[sıze=3]kızlarrr nerdesinizzzz :) kimsecikler yokk...
Az önce güzelce basen-kalça eritme eğzersizlerimi yaptımm ohh miss gibi yandıı bacaklarımm :) gidiyorr kilolarrr
elimde soda varr ..kolasızlıktan sodaya sardım vee benım için bir mucize bu ..bugün tam 10 gün oldu ağzıma kola vurmadım :)
bu kez cok kararlıyımm zayıflayacagım.. Ben 2.5 litre kolayı bir saatte içen insandım .. Eşime 6'lı aldırıyordum ve 3 gun gıtmyıordu bana ..tabırı caizse sabah yataktan kalkar kalkmaz buz dolabını acıyordum şişeyı kafama bır guzell dikiyordum ...
Neysekı eskıde kaldı o gunler ..bir daha kola mola yok..
Eskisi gibi zayıf olcam.. :)
kimse 2 cocugum olduguna ınanmasın istiyorum yaa.. Cok hosuma gıdıyor "sen evlimisin "dedikleri zaman :)
[/sıze]
valla iyi gidiyon tatlım sen ben psor yapamadım ama bahar temizliği yapıyorum su ara epey ter döktüm sabahtan beri... Bide pazara gittim geldim offf yandım cok sıcak hava... Kolayı ben 4 aydır içmiyorum gercekten cok zararlı yaa düşünsene 1 bardak kolada 25 adet kesme şeker varmış
Merak etme canım regl döneminde hic vermemis hatta almıs gibi görünür tartıda ama bitince bir anda iner kilolar hatta bir dr demisti regl döneminde baslayın diyete ve sakın bozmayın tartıya aldanıpta diye....Hafta sonu oldugundan yoksunuz demi gezentiler gezin bakalım ben evde temizlik yapıom offf ya adet oldum kilo vermemi etkilemese bari sinir oluyorum böle olunca neyse ben cok kararlıyım kızlar ama ara sıra girin beee kimse olmayınca cekilmiyo hiç
KIZLAR BEN DE SİZİNLE BASLAMAYA KARAR VERDİM DİYETE BENİ DE KABUL EDERSENİZ TABİİ? Boyum 178 kilo:83,9 du 6 gün önce diyete basladım suan 81,4'üm. hedefim 58-60 olmak yani 22-23 kg falan vermem gerekiyoo
Merhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınızbenim boyum 1.65 kilom 74
Basta 10 kilo vermek istıyorum
Diyetiniz nasıl neler yiyip içiyorsunuzzz
Hafta sonu oldugundan yoksunuz demi gezentiler gezin bakalım ben evde temizlik yapıom offf ya adet oldum kilo vermemi etkilemese bari sinir oluyorum böle olunca neyse ben cok kararlıyım kızlar ama ara sıra girin beee kimse olmayınca cekilmiyo hiç
Merhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınızbenim boyum 1.65 kilom 74
Basta 10 kilo vermek istıyorum
Diyetiniz nasıl neler yiyip içiyorsunuzzz
Aramıza hoşgeldin canımmm...valla ben muzaffer kushanın 15 günde 8-10 kg diyetini yapıyorum ..ilk 3günde 2.6kg verdim ..2gündür bosladım diyeti ama yarın full devam...birde spor tabiki olmazsa olmaz malumm:))
canım 25 değil 32 tane küp şeker varmışş
ya itiraf edeyim ki şu an canım şekerli bişeler isityor.. adet olmuşum bu sabah ve kan degerım cok dustu..
ne yapacagımı şaşırdım valla ya.. off
kola içesim yok aslaa ama şöle bi fıstıklı çikolata olsa hayır demem yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?