20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

canım cok geçmiş olsun üzüldüm yaa bende içtim o cayı ama bişi olmadı hala da içiyorum yani... belki sahtesi olmuş olabilir... yeşil çay beşi bi yerde cay falan iç onlarında cok faydası oluyo inan bana özellikle funda ve biberiyeli çaylar iç

Ya bende başka bir çay kullanıyordum.Çok faydası oluyordu ama bırakınca geri aldığımı farkettim şimdi kullanmıyorum.O yüzden dikkatli olun.

Ya bende başka bir çay kullanıyordum.Çok faydası oluyordu ama bırakınca geri aldığımı farkettim şimdi kullanmıyorum.O yüzden dikkatli olun.

canım çayları tek basına kullanırsan faydası olmaz diyetle yapman lazım ... zaten her diyeti bırakınca kilo alınıyo geriye ister istemez... ayyy su doyana dek yiyip de kilo almayanları cok kıskanıyourm yaaaa nedir bu bizim derdimiz saol tatlım ben zaten severek içiyorum bitki çayını ömür boyuda bıkmadan içerim yanii

Ben çok ağır bir diyet yapmadığım halde mesela akşam bir tabak makarna yediğim halde ertesi gün 1 kilo eksik görünüyordum şaşırdım haliyle.Çok çabuk verdirdiği için sağlıklı olmuyor.Anlayınca da bıraktım.

canım ben epey ağır diyetler yaptım 4 ayda 17 kilo verdim... Suan 1 gün izin verince ertesi gün tartıda 1-2 kilo fazla gösteriyor.. Bende sağlıksız oldugunu biliyorum ama baska carem yoktu kendimce sebeplerim var zaten son 11 kilom kaldı onu verince diyetisyene gidip korumaya calısacagım suan tek amacım bu hazirana kadar en az 65 olmalıyım daha sonrada 2. Bebeği düşünüyorum tabi hamileliğimi de diyetisyenle geçirmeyi planlıyorum

Aslında 4 ayda 17 çok sağlıksız değil ayda 4 kilodan.Anlayabiliyorum insan sabredemiyor.Bende kalıcı kilo vermenin yollarını arıyorum.Spora çok vaktim de olmuyor.Belki burda birbirimize faydamız dokunur.

Ayyy az önce bende bu yiyip yiyip incecik olanlara sinir oluyorum diye düsünüyordum:))bu arada hosgeldiniz arkadaslar bugün diyetimi bozup tost yedim ama bir anda fenalık gecirip bide istifra edince karnımı doyurmak zorunda kaldım yinede cok pismanım yaaaa((

hoşgeldin canım aramıza :) hiçç dert etmee nasıl aldıysakk öylee gidecekelrrr bu kilolar.. işte kapı işte sapı dicezzz yallahh bu kilolaraa

canım hoşgeldin .. desteğe hepimizin ihtiyacı varr.. hep beraberr aşıcaz ...herkes bir birini uyarırsaa ,bu yolda yalnız kalmazsak başabiriliriz bir takım şeyleri.. tek başına olmuyorr..

gaza ihtiyacımız varr verinn coşkuyuu

canım pişman olma.. arada bır miğdemizi de şimartmalıyız ama bunu keşke tost degılde daha hafıf birşeylee yapsaydın.. tabiri caizse kanıdrsaydın miğdeni.. ama boşver olan olmuşş,önümüze bakalım

kızlar bu arada ben cok fazla nette olamıyorum...bu yüzden kusuruma bakmazsanız sevınırım.. 2 ufak cocugum var.. vaktim olmuyorr.. elimden gekldiği kadar ilgilenmeye calısacagım...

ama siz sayfamızı boş bırakmayın :)

Aslında 4 ayda 17 çok sağlıksız değil ayda 4 kilodan.Anlayabiliyorum insan sabredemiyor.Bende kalıcı kilo vermenin yollarını arıyorum.Spora çok vaktim de olmuyor.Belki burda birbirimize faydamız dokunur.

ilk 15 kiloyu sadece 2.5 ayda verdim son 1.5 -2 aydır durdu artık gram gram gidiyo bende buna sinir oluyom offf sıkıldım ama yaaa... benimde evim spor salonu gibi hersey var ama cocukla vaktim olmuyo iştecok meraklı bi oğlum var benden önce o atlıyo kosu bandına:)))))))

arada olur öle seyler önemli olan istikrarlı olmak ve bir gün içinde sadece 1 kez kaçamak yapmak ikinciyide yaptın mı gerisi geliyo inanki

Metabolizmayı hızlandıran,tok tutan,hastalıklardan koruyan formül!!!!!!!
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum boy 1,66 kilo 89,0 la başladım 2 ayda 79,4 indim hedef 65 kilo :) hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah :)

hoşgeldin canım ya orda ikimiz yazışıp duruyoz( yanlış anlama senden sıkılmadım) ama burda en azından diğer arkdaslardan da faydalanırız birlikten kuvvet dogar hesabı

Bencede çok iyi oldu canım konu sahibi bile gelmiyodu bir biz ikimiz kaldık orda...hangi diyeti yapalım Pazartesi karar verdinmi?

Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum boy 1,66 kilo 89,0 la başladım 2 ayda 79,4 indim hedef 65 kilo :) hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah :)

inşallah tatlım inaşllahhhhhhhh kız sende iyi kilo vermişin haaa 2 ayda hiç farketmemiştim:)

Bencede çok iyi oldu canım konu sahibi bile gelmiyodu bir biz ikimiz kaldık orda...hangi diyeti yapalım Pazartesi karar verdinmi?

evet yaa süreyya bir iki gün gelmicem demişti ama kayboldu neyse muzaffer kushanı yapalım bence... nette arastırdım cok iyi sonuclar var tabi herkesin bünyesi farklı bak bu sefer diyeti bozmak vazgeçmek yok küserim haaa sende bana küs ok valla ben sana cok alıstım yaaa iyiki tanıdım seni

aysecim ben yatıyorum canım yarın eger netin süresi bitmezse girerim gene.... ama en gec pazar günü aksam burdayım nasip olursa ok öptüm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…