- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar ne yazıkki dün akşam hastahanedeydim..
içtiğim bir çay vardı 9 bitkili zayıflama çayı...
1 haftadır içiyordum bişe olmuyorduu
ama dün akşam kollarım bacaklarım ayak bileklerimde ciddi kızarıklıklar oluştuu..eşimde bacakların şişmiş kollarınde öylee diyince korktum...
ben dün cok halsizdimm,durduk yere yorgunluk hıssedıyordum meger bundan mışş şiştigimden ama ben hiç farketmemiştim..
neyse hemen doktora gıttım çaya alerjim olmuşş
iğne yaptılarr (çok acıdıı yaaa )
şimdi iyiyim çok şükür ama ben şimdi çaysız nasıl yapıcam..
sankı hayatımı ,zayıflamamı o çaya bağlamıştım benn...
diyetimi bozmadım ama sanırım kilo vermem yavaşlıcak.. ama umrumda degıl saglıklı bır şekilde vereyımde gerisi önemlı degıl...
herşeyin başı sağlık...
kalıcı olsun gıden kılolarr :)
( bu arada acaba sahtesınımı içtim çayın bilmiyorum ...ortalıkta sahtesı dolaşıyormuşş )
canım cok geçmiş olsun üzüldüm yaa bende içtim o cayı ama bişi olmadı hala da içiyorum yani... belki sahtesi olmuş olabilir... yeşil çay beşi bi yerde cay falan iç onlarında cok faydası oluyo inan bana özellikle funda ve biberiyeli çaylar iç
Ya bende başka bir çay kullanıyordum.Çok faydası oluyordu ama bırakınca geri aldığımı farkettim şimdi kullanmıyorum.O yüzden dikkatli olun.
canım çayları tek basına kullanırsan faydası olmaz diyetle yapman lazım ... zaten her diyeti bırakınca kilo alınıyo geriye ister istemez... ayyy su doyana dek yiyip de kilo almayanları cok kıskanıyourm yaaaa nedir bu bizim derdimiz saol tatlım ben zaten severek içiyorum bitki çayını ömür boyuda bıkmadan içerim yanii
ben çok ağır bir diyet yapmadığım halde mesela akşam bir tabak makarna yediğim halde ertesi gün 1 kilo eksik görünüyordum şaşırdım haliyle.çok çabuk verdirdiği için sağlıklı olmuyor.anlayınca da bıraktım.
canım ben epey ağır diyetler yaptım 4 ayda 17 kilo verdim... Suan 1 gün izin verince ertesi gün tartıda 1-2 kilo fazla gösteriyor.. Bende sağlıksız oldugunu biliyorum ama baska carem yoktu kendimce sebeplerim var zaten son 11 kilom kaldı onu verince diyetisyene gidip korumaya calısacagım suan tek amacım bu hazirana kadar en az 65 olmalıyım daha sonrada 2. Bebeği düşünüyorum tabi hamileliğimi de diyetisyenle geçirmeyi planlıyorum
canım çayları tek basına kullanırsan faydası olmaz diyetle yapman lazım ... zaten her diyeti bırakınca kilo alınıyo geriye ister istemez... ayyy su doyana dek yiyip de kilo almayanları cok kıskanıyourm yaaaa nedir bu bizim derdimiz saol tatlım ben zaten severek içiyorum bitki çayını ömür boyuda bıkmadan içerim yanii
Ahhh bende suan 91.1 kiloyummm.Oglen 1 aksam 1 olarak artiyorrr gerci tartida rakamlar :))
Boyum 1.69 evlendikten 8 ay gibi kisa surede 86 kilo oldum.Sonra Amerika'ya geldim, bir sure sonra 96 oldugumu farkettim.Nasil olduysa suan 91 kiloyum. :)) Hee bu arada yasim 21
kızlar merhaba bende 11 kilo vermek istiyorum yani daha fazlası olursada iyi olur tabi:) basşalngıç kilom 87 suan ki kilom 71.9 hadi destek olalım birbirimize takıldı kaldı kilom 4 aydır diyetteyim bende ama son sıra bozuyorum iyice benide alın aranıza bugün 2 günlük ayran detoksuna basladım pazartesi günü baska bi diyetle devam etcem
Ayyy az önce bende bu yiyip yiyip incecik olanlara sinir oluyorum diye düsünüyordum:))bu arada hosgeldiniz arkadaslar bugün diyetimi bozup tost yedim ama bir anda fenalık gecirip bide istifra edince karnımı doyurmak zorunda kaldım yinede cok pismanım yaaaa((
Aslında 4 ayda 17 çok sağlıksız değil ayda 4 kilodan.Anlayabiliyorum insan sabredemiyor.Bende kalıcı kilo vermenin yollarını arıyorum.Spora çok vaktim de olmuyor.Belki burda birbirimize faydamız dokunur.
Ayyy az önce bende bu yiyip yiyip incecik olanlara sinir oluyorum diye düsünüyordum:))bu arada hosgeldiniz arkadaslar bugün diyetimi bozup tost yedim ama bir anda fenalık gecirip bide istifra edince karnımı doyurmak zorunda kaldım yinede cok pismanım yaaaa((
burdan devam edelim olurmu canım hem burası kalabalık orda sadece ikimiz vardık
Merhaba canım bende geldim yeni gördüm mesajını
hoşgeldin canım ya orda ikimiz yazışıp duruyoz( yanlış anlama senden sıkılmadım) ama burda en azından diğer arkdaslardan da faydalanırız birlikten kuvvet dogar hesabı
Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum boy 1,66 kilo 89,0 la başladım 2 ayda 79,4 indim hedef 65 kilo :) hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah :)
Bencede çok iyi oldu canım konu sahibi bile gelmiyodu bir biz ikimiz kaldık orda...hangi diyeti yapalım Pazartesi karar verdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?