• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

canlarım öncelikle ani karar değişikliğim için özür dilerim ama benim acilen en az 5 kilo daha vermem lazım hemde 15 gün içinde o yüzden ben yarın isveç diyetine başlıyorum eltimle kaynım geliyorlar 15 gün sonra ve ben onların karsısına 65 kilo olarak cıkmak istiyorum o yüzden en etkilisi isveç diyeti diye düşündüm daha önce de denedim 10 günde 4.5 kilo vermiştim

canlarım öncelikle ani karar değişikliğim için özür dilerim ama benim acilen en az 5 kilo daha vermem lazım hemde 15 gün içinde o yüzden ben yarın isveç diyetine başlıyorum eltimle kaynım geliyorlar 15 gün sonra ve ben onların karsısına 65 kilo olarak cıkmak istiyorum o yüzden en etkilisi isveç diyeti diye düşündüm daha önce de denedim 10 günde 4.5 kilo vermiştim

Merhaba canım giremedim dünden beri işlerim vardı ama aklım sizdeydi niye kararını değiştirdin bu diyetle kilo veremedinmi canım benim 1 haftada 3 kilom gitti onca kaçamağa rağmen hemde yarın 1 günden tekrar başlıyorum sen tartıldınmı hiç nekadar verdin acaba ?

şu an sana o kadar sinirliyim ki :47:

yaa şu elti meselesine susayım susayım diyorum ama şu son yazdıkların beni çileden çıkardıı:19:

kim o yaa vallahi bak kimm o...

onun için girdigin şu sıkıntıya bir bak yaa:47:

eltin ne derse desin bu onun karaktersizliğidir..

senı kilolarınla kabul edıp sevmıyorsa ondan hayır bekleme zaten ...

onun sevıyesıne nasıl düşersin yaa...

sırf eltim geliyor dıyee sağlıgından olacann...

yazık yaa mantıgınızı kullanın bırazz...

siz kendınızz daha degerlısınızz..millet için onun bunun için degerlı olmayın.. önce kendınız ıcın..şu an sen kendını dusunmuyorsunkı eltin sana deger versın senı dusunsun..

zaten adam akıllı bir insa olsaydı senin kilolarınla dalga gececegıne oturur senınlee guzel guzel konusurr destek olurduu ..KÖSTEK değil...

borak şunu dusunmeyı artık.. aynen devam edıyorsun eskı dıyetınee başlarım isvetıne haaa:47::47:

harbıden cok sınırlıyım yaa ezdırmeyın kendınızı kızlarr.. anan degıl baban degıl.. töbe yarabbimm...

bak nolur kusuruma bakma tutamadım kendımı.. haksızlııga gelemıyorum karsımda kım olursa olsun korumak ısterım .ki sen şu an haksızlıkların en buyugunu kendıne yapıyorsun....

senı sen oldugun ıcın kabul etmelıı zayıf oldugun ıcın degıl....

yaa şu elti meselesine susayım susayım diyorum ama şu son yazdıkların beni çileden çıkardıı:19:

siz kendınızz daha degerlısınızz..millet için onun bunun için degerlı olmayın.. önce kendınız ıcın..şu an sen kendını dusunmuyorsunkı eltin sana deger versın senı dusunsun..

zaten adam akıllı bir insa olsaydı senin kilolarınla dalga gececegıne oturur senınlee guzel guzel konusurr destek olurduu ..KÖSTEK değil...

borak şunu dusunmeyı artık.. aynen devam edıyorsun eskı dıyetınee başlarım isvetıne haaa:47::47:

harbıden cok sınırlıyım yaa ezdırmeyın kendınızı kızlarr.. anan degıl baban degıl.. töbe yarabbimm...

bak nolur kusuruma bakma tutamadım kendımı.. haksızlııga gelemıyorum karsımda kım olursa olsun korumak ısterım .ki sen şu an haksızlıkların en buyugunu kendıne yapıyorsun....

aman allahım ne bu şiddet bu celal ne oluyo yaaaa:(((((((( elim ağzımda ölece ekrana bakakaldım vallaa kızz korktum haa sen ne cadıymışın yaaa tamam kızma ben sadece onu çatır çatır çatlatmak istiyorum ondan korktugumdan falan değil yani o benim tırnagımın ucu bile olamaz ama ben bu diyetle kilo veremedim hala 70 kiloyum o yüzden birazda değiştirmek istedim yaaaaaaa valla korktum kız ben sendenn

Merhaba canım giremedim dünden beri işlerim vardı ama aklım sizdeydi niye kararını değiştirdin bu diyetle kilo veremedinmi canım benim 1 haftada 3 kilom gitti onca kaçamağa rağmen hemde yarın 1 günden tekrar başlıyorum sen tartıldınmı hiç nekadar verdin acaba ?

canım yaa "bilmiyorum" dövecek valla beni acayip kızmış bana oyyyy gece gece güldürdü beni... bu diyetle kilo veremedim galiba ben yaa 70 te kaldım gene o yüzden isveçi yapacam gene bu kez kararlılıkla devam etmeyi düşüğnüyorum gecen sefer yapamamıştım ama şimdi aynen uyacagım ıspanak dısında tabi

haa bu arada eltimin suçu yok kızz görümcem dalga gecer benle ama eltim gidince anlatcak yaa ondan oda görsün yaniii

günaydın herkese bugün itibariyle isveçe baslamış bulunmaktayım şimdi kahvemi içiyorum bugün öğleyin ve akşam ayrı ayrı misafirlerim olacak nete giremem yani gece görüşürüz inşallah...

Günaydınn kızlarrrr ben yokken olay çıkmış kacırdım:))yaramazlık yapmayın bakem kızarım heeeee...şimdi diyete tam gaz devam birazdan spor yapıcam kacamaksız mutlu ve huzurlu bir gün olsun hepimize insallahhhhh ...

merhabalar bayanlar
bende 20 kilo vermek icin ciktim yola.. azimliyim insallah basaracagim.. benide topiginize dahil edermisiniz.
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)
ulasmak istedigim kilo = 75
diyete basladigim kilo = 96.1 (1 hafta oldu baslayali)

diyetisyene gittim diyet programi verdi. o programa uymaya calisiyorum.. ayda 4 kilo verilecek bir programmis bu. her aksam yarim saat spor verdi (kosu bandinda yuruyus).

siz neler tavsiye edersiniz.

merhabalar bayanlar
bende 20 kilo vermek icin ciktim yola.. azimliyim insallah basaracagim.. benide topiginize dahil edermisiniz.
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)

diyetisyene gittim diyet programi verdi. o programa uymaya calisiyorum.. ayda 4 kilo verilecek bir programmis bu. her aksam yarim saat spor verdi (kosu bandinda yuruyus).

Arkadaşım öncelikle bu konuda kararlılık önemli. Ben inanıyorumki sen bunu başaracaksın. Yemeği çok yavaş ye. Çünkü insanın tokluğu hissetmesi 20 dakikada oluyormuş. Yani bu sürede azda yesen çokta yesen ancak 20 dakikada beyne böyle sinyal gidiyor. Bu durumda yavaş yiyince haliyle az yemiş olursun. Klasik öneridir akşam belirli saatten sonra bişey yememek çok canın çekerse elma yiyebilirsin. Bol su içmeye çalış. Bunun kural olması için belirli bir kota belirle kendine o kadar su yanında olsun ve o suyu bitir mutlaka.(Bu arada lavabo özel odan olmaya başlıyor:))). Bunlar benim naçizane önerilerim efendim. Sevgiyle kal...

Arkadaşım öncelikle bu konuda kararlılık önemli. Ben inanıyorumki sen bunu başaracaksın. Yemeği çok yavaş ye. Çünkü insanın tokluğu hissetmesi 20 dakikada oluyormuş. Yani bu sürede azda yesen çokta yesen ancak 20 dakikada beyne böyle sinyal gidiyor. Bu durumda yavaş yiyince haliyle az yemiş olursun. Klasik öneridir akşam belirli saatten sonra bişey yememek çok canın çekerse elma yiyebilirsin. Bol su içmeye çalış. Bunun kural olması için belirli bir kota belirle kendine o kadar su yanında olsun ve o suyu bitir mutlaka.(Bu arada lavabo özel odan olmaya başlıyor:))). Bunlar benim naçizane önerilerim efendim. Sevgiyle kal...

canimcim cok saolasin.. karar vermekti onemli olan benim icin. tup bebekten biliyorsun ne acilar yasadigimi.. insan yasadikca anliyor acinin ne demek oldugunu..o yuzden vermeliyim bu kiloyu. daha oncede yine diyetisyen kontrolunde denemelerim olmustu. 65 kiloya kadar dusmustum :)) suan hedefim ilk 75 kilo.. azmedersem kafaya takarsam basaririm biliyorum. herkez bilir her diyetin zor anlari vardir, cikolata krizleri vardir. yedigim zamanlarda olacak biliyorum. ama diyeti bozdum demeyecegim.. ertesi gun silbastan yine baslayacagim insallah..
senin hayatin nasil gidiyor cnm ??

canimcim cok saolasin.. karar vermekti onemli olan benim icin. tup bebekten biliyorsun ne acilar yasadigimi.. insan yasadikca anliyor acinin ne demek oldugunu..o yuzden vermeliyim bu kiloyu. daha oncede yine diyetisyen kontrolunde denemelerim olmustu. 65 kiloya kadar dusmustum :)) suan hedefim ilk 75 kilo.. azmedersem kafaya takarsam basaririm biliyorum. herkez bilir her diyetin zor anlari vardir, cikolata krizleri vardir. yedigim zamanlarda olacak biliyorum. ama diyeti bozdum demeyecegim.. ertesi gun silbastan yine baslayacagim insallah..
senin hayatin nasil gidiyor cnm ??

Canım ben Rabbimin izni ile başaracağına inanıyorum. İnanki çok zor bişey değil. Önemli olan bu süreçte zayıflamanın sendeki etkileri. Yani tansiyon yada başka hormonsal şeyleri etkileme durumu. Bu durumda zayıflama doktor kontrolünde olmalı. Bu tarz sorunların yoksa tek sorunun yemek yeme isteğiyse bunu sen zaten Allahın izniyle başarırsın. Hatta zayıfladıktan sonra herkese hava atmayı unutma:))))). Bana gelince benim başka sağlık sorunlarım var. Onlarla uğraşıyorum. Arkadaşım ne bebek ne de başka şeyler unutma önemli olan sensin ve senin mutluluğun, sağlığın. Hayatta hiçbirşey üzülmeye değmez. Nefes alabiliyor musun, sağlığın yerinde mi, sevdiklerin sağlıklı mı en güzel sermaye bunlar. Ve ben bunları cani gönülden yazıyorum, inanarak yazıyorum. İnan niyetim polyanalık değil.Tecrübelerden ulaşılan sonuçlar bunlar...Sevgiyle kal...

aman allahım ne bu şiddet bu celal ne oluyo yaaaa:(((((((( elim ağzımda ölece ekrana bakakaldım vallaa kızz korktum haa sen ne cadıymışın yaaa tamam kızma ben sadece onu çatır çatır çatlatmak istiyorum ondan korktugumdan falan değil yani o benim tırnagımın ucu bile olamaz ama ben bu diyetle kilo veremedim hala 70 kiloyum o yüzden birazda değiştirmek istedim yaaaaaaa valla korktum kız ben sendenn

cadı demeyelımde,haksızlıga gelemıyor diyelim:34:
sen bilirsin.. akıl vermek haddime degıl.. neyın dogru neyın yanlış oldugunu bilecek kapasitedesın...
canın nasıl istiyorsa öyle davran canım istersen çin diyeti yap :52::52:

Allah kolaylık versinn:40:

merhabalar bayanlar
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)

hoşgeldin canım ..başarının en buyukk yardımcısı azimdirr...
azim edersen ve kararlı olursa tmmdırr..
beyninde bitireceksın ilk başta.. o zaman 1-0 başlarsın :)

...........
daha sonra akşamları bişe yememeye çalış,
benım öyle diyet psogramım filan yok
ne yıyıp ne yememem gerektıgını öğrendım hepsi bu
...........
bol bol egzersız ve spor yapmalısın ....
ekmek,kızartma,gazlı içecekler,cıs pıs (cips ,çikolata ) yemeyeceksın
..........
haşlanmış sebze ve et yiyebilirdin,közde balık vs.. yanı yağı minimuma indirmelisin...

nacizane tavsiyelerim bunlar... klasik bildigin önerıler ama zayıflıgın kapısı bunları yapmakla açılıyor :) kolay gelsın

kilo takıbı tablosuna eklıyorum senıdee

not : her çarşamba kilo bıldırımı yapılacak

Canım ben Rabbimin izni ile başaracağına inanıyorum. İnanki çok zor bişey değil. Önemli olan bu süreçte zayıflamanın sendeki etkileri. Yani tansiyon yada başka hormonsal şeyleri etkileme durumu. Bu durumda zayıflama doktor kontrolünde olmalı. Bu tarz sorunların yoksa tek sorunun yemek yeme isteğiyse bunu sen zaten Allahın izniyle başarırsın. Hatta zayıfladıktan sonra herkese hava atmayı unutma:))))). Bana gelince benim başka sağlık sorunlarım var. Onlarla uğraşıyorum. Arkadaşım ne bebek ne de başka şeyler unutma önemli olan sensin ve senin mutluluğun, sağlığın. Hayatta hiçbirşey üzülmeye değmez. Nefes alabiliyor musun, sağlığın yerinde mi, sevdiklerin sağlıklı mı en güzel sermaye bunlar. Ve ben bunları cani gönülden yazıyorum, inanarak yazıyorum. İnan niyetim polyanalık değil.Tecrübelerden ulaşılan sonuçlar bunlar...Sevgiyle kal...

inan bana kilo verdigim zaman sagligimda duzene girecek. cunku hareket edemez oldum artik ve bu durumu hic begenmiyorum ben.. havamida atacagim :))))) hele bir vereyim kilolarimi :)))) destegin icin cok saol arkadasim.. iyiki varsin...

hoşgeldin canım ..başarının en buyukk yardımcısı azimdirr...
azim edersen ve kararlı olursa tmmdırr..
beyninde bitireceksın ilk başta.. o zaman 1-0 başlarsın :)

...........
daha sonra akşamları bişe yememeye çalış,
benım öyle diyet psogramım filan yok
ne yıyıp ne yememem gerektıgını öğrendım hepsi bu
...........
bol bol egzersız ve spor yapmalısın ....
ekmek,kızartma,gazlı içecekler,cıs pıs (cips ,çikolata ) yemeyeceksın
..........
haşlanmış sebze ve et yiyebilirdin,közde balık vs.. yanı yağı minimuma indirmelisin...

nacizane tavsiyelerim bunlar... klasik bildigin önerıler ama zayıflıgın kapısı bunları yapmakla açılıyor :) kolay gelsın

kilo takıbı tablosuna eklıyorum senıdee

not : her çarşamba kilo bıldırımı yapılacak [/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

destegin ve tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim.. uyacagim tavsiyelerine inan bana.. her carsamba sabahi tartilacagim demekki.. umarim emeklerimizin karsiligini aliriz..

maaşallah canım iyi kilo vermişsin yemene ragmen ..demekki metebolizman hızlı çalışıyor.. ne güzel.. senın 4 gunde verdıgın o 2 kiloyu ben 3 haftada zor verdım..diyetle -sporla üstelik... :43:ama sağlık olsun napalım benım bünyede böle işteee japon yapıştırıcısıyla yapıştı üstümee çıkmıyorlarr :9:

sordugun sorulara gelıncede canım pilavı fazla tüketme derim.. kızartmayı her ne turlu olursa olsun yeme bence...
bademide falz yeme oda yaglı sonucta,kayısı ye bol bol .. hem metebolizmanı çalıştırır hemde rahat tuvalete cıkarsın..

maşallah canım:nazar: iyi gidiyorsun bak biz söz verdik birbirimize artık kaçamak yapmıcaz emeklerimiz boşuna gidiyo sende yapma artık tamam mı canım... kızartma yeme bence her türlüsü zarar... kuruyemişleride fazla abartma hele ki antep fıstıgı hiç yeme gecen tvde sölediler bir küçük kase antepfıstıgında 780 kalori varmış... benden sölemesi tatlım bol yogurt ve salata yemeye calıs...bak şuan semizotu mevsimi yogurdun içine karıstır ye sarımsaklı yaparsan metabolizmayı hızlandırırmış...yazın ben cok yemiştim gercekten cok faydası oldu

çok teşekkürler kızlar ben çok giremiyorum internetsizim bu aralar fırsat buldukça çok aktif olamıyorum kusura bakmayın.
yalnız şu an tartıldım 74 gözüküyorum nedendir anlayamadım üstümdekilerden, yediğimi daha atmadığım için midir yoksa kilo mu aldım. açıkçası o zamandan beri az da olsa kaçamak yaptım ama bazen günlük rutinimi bozuyorum ve ne yiyeceğimi bilemiyorum iki gün mesela öğle yemeğinde simit yiyebildim hem hamur hem besleyici değil ama başka bir şeye erişemedim sokakta zaten dürüm, döner, fastfood dan başka bir şey yoktu ancak simiti alabildim. bu yüzden herhalde kilo almış olabilirim ama dışarda kaldığım zaman öğün ihtiyacımı nasıl karşılayacağım. siz ne yapıyorsunuz bu konuda?

kaçamak sözü verdiyseniz benden de gelsin bir tane zaten kaçamaklarla başaçıkabiliyorum ama rutinimi bozduğum zaman çok endişe ediyorum bir de siz diyet programlarınızı paylaşabilir misiniz acaba? ben mi yanlışlık yapıyorum bazen düşünüyorum bu kadar kolay olsaydı dukan, karatay olmazdı zaten diye.
tekrar paylaşayım benimkini;
sabah: domates, biber soteli yumurta bir dilim ekmek çay
oğlen: et, salata, yoğurt iki dilim ekmek
akşam: varsa sebze yemeği, yoğurt

Ya kızlar herkes ne iyi ne güzel.Yarın hepiniz biraz daha vermişolacaksınız.Ama ben puff :/ Bu hafta fazla kaçamak oldu.Birde misafir çok yakın arkadaşım diyebileceğim biri.Ben ymeeyince yanında garip oluyor.Ne bileyim insan garip hissediyor kendini.Birde niye yemiyorsun sorusu var tabii.Diyet yapıyorum dememek için.Bakalım yarın tartı neyi gösterecek.

kızlar hayırlı geceler...

yarın tartı günü :18::18:

bugun ne yaptıgımı ne yedıgımı yazmak ıstıyorum..
.........
sabah bir tane cocostar yedim saat 8 de kaltım bu arada .....
.başım çok dönüyorduu ..tansiyonum düştü galibaaa elime o geçtii attım ağzımaa..ufak bir parçaydı zatenn :)
saat 10 gibi müziğimi açtım eğzersizlerimi yaptım (kalça-basen eritme .hareketleri)
yaklaşık 15 dkka.
daha sonrasında 300 tane ip atladım...
sonrasında öğlen 12 ye kadar bişe yemedim... 12 de bir bardak 5'i bir yerde çayı içtim
.............
saat 13 gibi bir kase nestle nesfit yedim...
biraz dinlendikten sonra ( dinlenmekten kastım ev işlerimi yaptım ) :1:
..........
saat 15 gibi bir 300 ip daha atladım :)
..........
ayaklarım fena halde hamladı daha dogrus dizlerimden aşagısı her adım attıgımda tutuluyor.. ama yılmıcam ip atlamaya devam edıcem ....
........................
akşam ise eşim 20:00 de geldi ona yemek hazırladım .. ve ben öğlen 13 den beridir bişe yemedim...
iki kaşık bulgur pilavı ve bir kase yoğurt yedim ...
bol bol da su içtim....
.............
en son yatarkende ip atlıcaktım ama cocuklar huysuzluk ettıler ipimi vermediler :1:
sabaha telafi ederim artık....
.............
yaa cok merak edıyorum acaba kilo verdım mı ...bir haftadır söz verdim kendıme tartıya cıkmadım...
sabah ola hayır ola ama ..çok merak edıyorum açıkçasıı ...
hem kendi kilomu hemde sizlerinkini...
......................

Son düzenleme:
Back
X