Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel canım hep böle devam edersin umarım
tamam canım sen bilirsin o zaman kilo vermen durdugu zaman metabolizmanın daha cok calısması için dediğimi yap ben 17 kiloyu öle verdim inanki izin günlerimde tıka basa yiyordum ama ertesi -gün kaldıgım yerden devam ediyordum bende bunu diyetisyenden duydum ara sıra şaşrtmak lazımmış çünkü yemeye yemeye vücut o tempoya alışıyor ve etki göstermiyor artık benden tavsiye sadece tabi herkesin bünyesi farklı bişi diyemem
tmm cnm o zaman bende deneyecegim :))))
tekrar gorusmek dilegiyle...
Kızlar en iyiniz benim galiba bu hafta şimdilik öyle görünüyor geçen Çarşamba. 77,9- 76,7= 1,2 gitmiş bu hafta çok mutluyummmm :))) haftayada aynen devam kızlar ...
olur tabi canım... gecen hafta bende perşembe bildirim yapmıştım inş gitmiştir kilonKızlar kusura bakmayın sabah tartilamadim erkenden disci randevumuz vardi apar topar ciktik evden yarin sabah bildirim yapicam olurmu?
şunu şöyle yapıştırayım da kaybetmiyeyim Weight Loss - Diet Ticker
ya kızlar beni bir takın diyet listenizi, ne diyeti yaptığınızı, neye göre yaptığınızı merak ediyorum bir paylaşıverin yahu.![]()
Kızlar en iyiniz benim galiba bu hafta şimdilik öyle görünüyor geçen Çarşamba. 77,9- 76,7= 1,2 gitmiş bu hafta çok mutluyummmm :))) haftayada aynen devam kızlar ...
Kızlar kusura bakmayın sabah tartilamadim erkenden disci randevumuz vardi apar topar ciktik evden yarin sabah bildirim yapicam olurmu?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wELnrZu/weight.pngtickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.
canım burdan yap çizelgen olmamış senin
tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.
canım burdan yap çizelgen olmamış senin
kızlarr bugun o kadar yoruldumkı ev işlerini yeni bitirdim .. sabah saat 8 den berıdır iş yapıyorum..
çok yoruldum yaa ip atlıcam daha ,yürüyüşü yine erteliyorum malesef çünkü topuklarım çatlamışş ayagımın üzerine basamıyorum
akşama yemegımde yok.. ne yapcam onuda bılmyıorum ..tıknadım kaldım yaaa zaman yetmıyor
ev işlerini yapsam spora vakıt kalmıyorr cok yoruluyorum..
sporumu yapsam ev işlerim kalıyorr ev çarşamba pazarı gıbı oluyoır
..............
2-3 gundur yürüyüşümü yapamadım ,ip atladım egzersızlerımı yaptım...ama yetmıyor yaa
700 gr verdım sadece...
bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))
Kızlar kusura bakmayın sabah tartilamadim erkenden disci randevumuz vardi apar topar ciktik evden yarin sabah bildirim yapicam olurmu?
bu arada "kleopatra " adlı kullanıcı listeden silinmiştir...
özel mesaj yolladım fakat cvp gelmedı uzun bır suredırde forma gırmemiş,yeni üye ilk bize mesaj yazmışş...
ortalıkta yok yanii... mecburen silinmiştirr..
................
ve benimle bu yola gerçekten devam etmek ısteyenlerı listemde görmek istiyorum..
bazı arkadaşlar dışında pek ugrayan yok foruma,bilgi veren yok,ne yedı ne içti,kaç kilo neler yaptı ...
ben bu topiği büyük bir ciddiyetle açtım.. ve benımle bu yolaaa sonuna kadar ciddiyetle ,kararlılıkla devam edecekler kalsın....
kilo bıldırımı yapmayan arkadaşlar haftaya çarşamba listeden cıkarılacaktır..
herkese anlayışı için teşekkür ederim...