• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

merhabalar bayanlar
bende 20 kilo vermek icin ciktim yola.. azimliyim insallah basaracagim.. benide topiginize dahil edermisiniz.
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)
ulasmak istedigim kilo = 75
diyete basladigim kilo = 96.1 (1 hafta oldu baslayali)

diyetisyene gittim diyet programi verdi. o programa uymaya calisiyorum.. ayda 4 kilo verilecek bir programmis bu. her aksam yarim saat spor verdi (kosu bandinda yuruyus).

siz neler tavsiye edersiniz.
canım benim öncelikle kendine inanmalısın en dogrusu doktor kontrölünde olan tabki.zaten bizide takip edersen (laf aramızda kızlarımız cok azimli) kilo vermen devam edecektir... ne desem bilemiyorum inanki yorgunluktan basım dönüyooooo daha sonra tekrar kaynaşalım canım senle:9:

cadı demeyelımde,haksızlıga gelemıyor diyelim:34:
sen bilirsin.. akıl vermek haddime degıl.. neyın dogru neyın yanlış oldugunu bilecek kapasitedesın...
canın nasıl istiyorsa öyle davran canım istersen çin diyeti yap :52::52:

Allah kolaylık versinn:40:

valla onu bunu bilmem senden iyi kaynana olur yani:67:

canlarım iyi geceler herkese cok yogun bi gün geçirdim ama diyeti bozmadım sadece aksam misafirimiz fıstıklı tatlı getirmiş bi parça aldım yoksa göğsüm şişer mazallah:9: onun dısında spor olarak aksama kadar oturmadım tek sporum buydu çünkü spora vaktim kalmadı şimdi yatıyorum artık sabah ilk iş tartılıp yazacagım kilomu cok merak ediyorum yaaaa sabah olsun biran önce ........................................."bilmiyorum" seni cok sevdim ben kızzzz harbi kadınsın valla bana bunlarla gel tatlım ben kızmam asla birbirimizi tanımasakta ben sizle konustuklarımı kimseyle paylaşamaıyorum yani herkes dürüst burda ve kimse kimseyi ayıplamıyor... bu gecelik bu kadar iltifat yeter size demi:79:hepinizi seviyorum iyi gceelr

gunaydin hanimlarrrrrrrr

sanirim bugunun ilk kilo orani benden gelecek :)))

29 nisanda basladim 96.1 kilo ile, bugun itibari ile 08.05.2013 = 94 kiloyum

masallah banaaaaaaaaaaaaaaaa....

sizlerinde kilolari insallah cok cok dusmustur kizlarrrrrrrrr

canım benim öncelikle kendine inanmalısın en dogrusu doktor kontrölünde olan tabki.zaten bizide takip edersen (laf aramızda kızlarımız cok azimli) kilo vermen devam edecektir... ne desem bilemiyorum inanki yorgunluktan basım dönüyooooo daha sonra tekrar kaynaşalım canım senle:9:

insallah cnm cok saol destegin icin.. biz sagligimiza kavusmaya calisan insanlariz. destek cok onemli. insanlarin birbirlerini motive etmeleri cok onemli. birbirimizi hic tanimadan destek oluyoruz birbirimize. gercekten tarifi zor bir duygu..

gunaydin hanimlarrrrrrrr

çok güzel canım,de vamı gelir inşallah :)

:(
kızlar moralim biraz bozuk.. ne umutlarla çıktım tartıyaa ama sadece 700 gr verebılmısım...

bu nasıl olur yaa ne bir kaçamagım var neden agzıma ıkı lokma koyuyorum...

offf sporla gunumu gecırıyorum egzersız,yuruyus ip atlama daha ne olsun yaa.. valla anlamıyorum

etim çok sıkı ondanmı veremıyorum acaba..

tmm az olsun benım olsun kilolarım ..kalıcı olsun ıstıyorumda 1 haftada bu cok az degıl mi... :50:

şu an itibariyle tartıldım aç karnına 71.4 çıktım :(

Son düzenleme:
gunaydin hanimlarrrrrrrr

cok güzel canım hep böle devam edersin umarım

insallah cnm cok saol destegin icin.. biz sagligimiza kavusmaya calisan insanlariz. destek cok onemli. insanlarin birbirlerini motive etmeleri cok onemli. birbirimizi hic tanimadan destek oluyoruz birbirimize. gercekten tarifi zor bir duygu..

canım gece yorgunlktan sana ne yazdığımı bile unutmuşum valaa şimdi görünce hatırladım birbirimize destek olmak zorundayız çünkü bu yol zorlu bi yol bunu da burdaki herkes bilir inanki burda konusulan dertleşilen hiçbişiyi günlük hayatımda bu kadar acık konusamıyorum arkadaşlarımız gercekten cok iyiler hatta hatamız bile olsa rahatlıla uyarıyorlar çekinme gücenme küslük kavga kırgınlık yok bu topikte.... sana iyi bi önerim var her hafta 1 gün içinde ödül koy kendine yada 1 öğün istediğin bişileri ye metabolizmanı şaşrtman lazım sonra kaldıgın yerden devam et....
kızlar moralim biraz bozuk.. ne umutlarla çıktım tartıyaa ama sadece 700 gr verebılmısım...

offf sporla gunumu gecırıyorum egzersız,yuruyus ip atlama daha ne olsun yaa.. valla anlamıyorum

tmm az olsun benım olsun kilolarım ..kalıcı olsun ıstıyorumda 1 haftada bu cok az degıl mi... :50:

olsun canım moral bozmak yok sakın sıkma canını kalıcı olcak onlar ben eminim bosverrrr devam et bırakma sakın

günaydın hanımlar malesef büyük bi hevesle cıktıgım tartıdan büyük bi hayal kırıklıgıyla indim:(( sadece ve sadece 400 gr vermişim yani tam tamına 70.0 kilom olsun napalım sağlık olsun durmak yok yola devam asla moraller bozulmucak tamam mı kızlar bizim elimizden hiçbişi kurtulamaz

ya kızlar herkes ne iyi ne güzel.yarın hepiniz biraz daha vermişolacaksınız.ama ben puff :/ bu hafta fazla kaçamak oldu.birde misafir çok yakın arkadaşım diyebileceğim biri.ben ymeeyince yanında garip oluyor.ne bileyim insan garip hissediyor kendini.birde niye yemiyorsun sorusu var tabii.diyet yapıyorum dememek için.bakalım yarın tartı neyi gösterecek.

tartı yalan söylenemez:)))))...

Günaydın kızlar
eveettt bende adet olduğum için fazla verememişim
geçen haftaki kilom 72.7 bu hafta 72.2 yani sadece 500 gram vermişim:37:

bakıyorumda kızlar bu hafta hep gram olarak vermiş:37:
ama olsun kalıcı olsun en azından, yağdan gitmesi önemli
haftaya gitsin kilolaaarrrrr:8::8::8:

bakıyorumda kızlar bu hafta hep gram olarak vermiş:37:
ama olsun kalıcı olsun en azından, yağdan gitmesi önemli
haftaya gitsin kilolaaarrrrr:8::8::8:

sorma canım yaa gercekten söyle 2-3 kilo verdim diyen yok gerçi daha bildirim yapmayan arkadaslar var ama onlarda bombayı akşama patlatcaklar galiba... ben üzüldüm acıkcası 400 gr vermeme ama dedğim gibi pes etmek yok ne olursa olsun ben eninde sonunda 60 kilo olacagım başka çaresi yok

kızlar kilo çizelgem 69 gösteriyo ama onu ben 69 sayısını tartıda görünce değiştirmiştim o hevesle ama gene 7li rakamlara dönünce değiştirmedim artık bi dahaki sefere 65 te değiştircem açıklama yapma gereği duydum nedense:))))))

moral bozmak yok cnm.. hem normalide 1 haftada 1 kilo civari :)) sen normal olarak kilo vermissin..

canım gece yorgunlktan sana ne yazdığımı bile unutmuşum valaa şimdi görünce hatırladım birbirimize destek olmak zorundayız çünkü bu yol zorlu bi yol bunu da burdaki herkes bilir inanki burda konusulan dertleşilen hiçbişiyi günlük hayatımda bu kadar acık konusamıyorum arkadaşlarımız gercekten cok iyiler hatta hatamız bile olsa rahatlıla uyarıyorlar çekinme gücenme küslük kavga kırgınlık yok bu topikte.... sana iyi bi önerim var her hafta 1 gün içinde ödül koy kendine yada 1 öğün istediğin bişileri ye metabolizmanı şaşrtman lazım sonra kaldıgın yerden devam et....

merhaba cnm.. birgun odul verdigimde hemen kilo alirim diye cok korkuyorum. biraz vereyim kilomuda ondan sonra odullere baslayayim.. bu daha dogru olacak sanirim.. daha cok yolum var.

sorma canım yaa gercekten söyle 2-3 kilo verdim diyen yok gerçi daha bildirim yapmayan arkadaslar var ama onlarda bombayı akşama patlatcaklar galiba... ben üzüldüm acıkcası 400 gr vermeme ama dedğim gibi pes etmek yok ne olursa olsun ben eninde sonunda 60 kilo olacagım başka çaresi yok

insallah sizin kilolara dussemde az gitse bile raziyim cnm... 70 nereeeeee, 94 nereeeeeee :))))))

merhaba cnm.. birgun odul verdigimde hemen kilo alirim diye cok korkuyorum. biraz vereyim kilomuda ondan sonra odullere baslayayim.. bu daha dogru olacak sanirim.. daha cok yolum var.

tamam canım sen bilirsin o zaman kilo vermen durdugu zaman metabolizmanın daha cok calısması için dediğimi yap ben 17 kiloyu öle verdim inanki izin günlerimde tıka basa yiyordum ama ertesi -gün kaldıgım yerden devam ediyordum bende bunu diyetisyenden duydum ara sıra şaşrtmak lazımmış çünkü yemeye yemeye vücut o tempoya alışıyor ve etki göstermiyor artık benden tavsiye sadece tabi herkesin bünyesi farklı bişi diyemem

insallah sizin kilolara dussemde az gitse bile raziyim cnm... 70 nereeeeee, 94 nereeeeeee :))))))

canı benim düşersin sen yeterki bu azmini kaybetme ve sakın ama sakın pes etme gün gelir durur gün gelir 2-3 kilo birden gider ahhh bu kilolar... ilk 87 ile basladıgımda bende 75 olsam yeter diyordum ama kilo verdikçe hedefim daha da düşüyo... şimdilik hedefim 60 daha sonra son olarak 55 te kalmak istiyorum

Back
X