- Konu Sahibi bilmiyorummm
Günaydın kızlarrr hemen sabah tartısını söyliyeyim 71kg bu hafta tarti o kadar deistiki verdim mi anlayamadim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgen 5208
bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))
midende problemmi var cnm ???? reflu gibi..
haklsın canım bende aynı yatıp kalkıp RABBİME şükrediyorum.. iyi bi eşim, sağlıklı yakısıklı:) bi oğlum mutlu bi yuvam var cok şükür halimize ALLAHIM kimseyi zorda bırakmasın neler neler görüyoruz cevremizde insanlar bi güler yüze bi sulum ekmeğe evlada hasret yaşıyorlar ne kadar şükretsek azdır... bizimde tek derdimiz bu kilolarımız olsun varsın demi yaaa seni yakından tanımak isterdim dogrusu tam benlik bi insansınn çevremde o kadar insan var ama gercekten sizler daha farklısınız yaa daha gerçek daha dogru daha dürüst en önemlisi daha sıcaksınız ve samimisiniz bosver diyelim boşverelim tatlım hayat herseye ragmen cok güzel yaşamaya değer evlatlarımız için yaşamalıyız en basta onlar bizim herseyimiz ALLAH mutlulugunu daim etsin gülüm evlatlarına da uzun saglıklı bi ömür nasip etsin onlarla birlikte yaşamanı nasip etsin gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın inşallah olur o kadar sıkma canını
Kizlar kusura bakmayin ne olur bu ara cok yogunum pek giremiyorummmm.
Canımcım ben özel mesaj gönderemiyor muşum...
ben sana yollamistim dun, sorun degil cnm ozel degilse buradan yazisalim
kilo bildirimi yapmadın canım ...beklıyoruz ..
haftaya çarşambaya kadar kilo bildirimi yapmayanları ve formda günlük temposuna dair bilgi vermeyenleri listeden çıkarmak zorundayım...
ben bu işe ciddi bir şekilde başladım ve benımle bu yola ciddi karralılıkta olanlar devam etsın ıstıyorum..
.............
kesinlikle sende cıddıysen ve kararlıysan bızımle yola devam et ki ben bu şekilde olmasını yürekten arzu edıyorum...
........
merhabalar.. bende gunluk aktivitelerimi yazayim.. sabah erkenden kalkiyorum cunku kahvalti yapmam ve ise gelmem lazim..
kahvalti = cay, 1 k.k.yarim yagli beyaz peynir, domates salatalik, yesillik, 2 ceviz, 2 dilim tam bugday yada kepekli yada cavdar ekmegi yiyorum.
ara ogunde = 1 porsiyon meyve
oglen = 3 veya 4 kasik etsiz sebze yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek, bol salata
ara = 2 porsiyon meyve
aksam = 3 kofte kadar et veya balik veya tavuk, salata, 1 kepce corba.
ara= 1 bardak ayran veya 1 kase yogurt
hergun max.1 adet soda
hergun max. 8 bardak cay-kahve
2,5 litre su mutlaka icilecek :))
ve gunluk yarim saat tempolu yuruyus..
bunlarin hepsini hergun yapiyorum arkadaslar.. bakalim haftaya carsambaya kadar daha ne kadar kilo gidecek.. bol sanslar bizlere :)))
Merak ediyorum iyide bunları uygularken yemeği kim yapıyor? Uygulamaktan ziyade bunları hazırlaması zor değil mi?
Merak ediyorum iyide bunları uygularken yemeği kim yapıyor? Uygulamaktan ziyade bunları hazırlaması zor değil mi?
Diyet programın gayet güzel. Sen bu disiplinle istediğin kiloyu verirsin gibi geliyor arkadaşım...
merhabalar.. bende gunluk aktivitelerimi yazayim.. sabah erkenden kalkiyorum cunku kahvalti yapmam ve ise gelmem lazim..
kahvalti = cay, 1 k.k.yarim yagli beyaz peynir, domates salatalik, yesillik, 2 ceviz, 2 dilim tam bugday yada kepekli yada cavdar ekmegi yiyorum. (evde ekmek makinam var, kendi ekmegimi kendim yapiyorum)
ara ogunde = 1 porsiyon meyve
oglen = 3 veya 4 kasik etsiz sebze yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek, bol salata
ara = 2 porsiyon meyve
aksam = 3 kofte kadar et veya balik veya tavuk, salata, 1 kepce corba.
ara= 1 bardak ayran veya 1 kase yogurt
hergun max.1 adet soda
hergun max. 8 bardak cay-kahve
2,5 litre su mutlaka icilecek :))
1 tanede mutlaka form plus cay iciyorum (lipton yada dogadan marka)
ve gunluk yarim saat tempolu yuruyus..
bunlarin hepsini hergun yapiyorum arkadaslar.. bakalim haftaya carsambaya kadar daha ne kadar kilo gidecek.. bol sanslar bizlere :)))
allahim yardimcimiz olsun...
:) canım diyet listen güzel hemde cok guzelde.. ben bunları istesemde yiyemem.. bana çok falza geldi...
belkide senın uyguladıgın yöntem daha dogrudurr fazla bır bılgım yok bu konuda...
tek bıldıgım sık sık ama az yemek...
senınkı buna benzıyor...
..................................
bende bugunkü rutinimi yazmak ıstıyorum kızlar...
sabah 9 da kalktım bir tane sinamekılı form çayı içtim..
ev işlerimi yaptım (sabah sporu nıyetıne )
öğlen 12 de bir kase special k yedim..
ve hemen ardından 300 ip atlama 15 dkka kalça-basen eritme hareketleri yaptım...
saat 15 gibi bir bardak daha form çayı içicem..
ve en son akşam 18 gibi yağsız güzel bir salata ile günümü bitiricem...
.............
bu arada ikindin üstü yürüyüşümü yapıcam ....
valla cnm o konuyu hic acmasak daha iyi olacak..ilaveten birde calisiyorum :))) daha ne diyim :)) yorgunluktan inan yemek yapmaya firsatim kalmiyorki.. simdi birde coluk cocuk olsaydi napardim.. en iyisi buymus demekki hamile kalana kadar vereyim kilomu sonra sadece cocukla ugrasirim :)))
ama gercekten zor bunlari hazirlamak. her istedigini her an yiyemiyorsun maalesef
Ben her zaman çalışan kadının evinde yemek yapan bir yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle birini bulabilirsem tabi.Temizlik falan neyse yapılıyor ama asıl önemli olan yemek yemiş olmamız gereken saatte biz yapmakta uğraşıyoruz. Yemek geç yapılıncada geç yeniyor haliyle...Bir ara geç yeme durumuna bende takıldım ama baktım olmuyor vazgeçtim. Ben eve gidince özellikle yemek olsun beklentim yok. O yüzden hafif şeyleryiyorum. Yemeği sadece eşim için yapıyorum. O gelince yiyor.
ahhh nerdee cnm. ben birde yurtdisinda bulgaristanda yasiyorum.. oyle herkezi sokamiyorum evime.. temizlik isi haftasonuna kaliyorda yemek sadece haftasonu yapilamiyor. elimden geldigince dikkat ediyorum iste diyetime.. baska care yok :))) ogretmenmiydin sen ?
Ben öyle birini bulursam ve tabi yemeklerini beğenirsem düşünüyorum. Bu arada ben engineer:))))
engineer ama brans nedir ?? :))))[/QUOTE
Forest engineer...