• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bilgen 5208
bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))

canım cok haklısın bahane üretmek istemıyorum ama 2 tane ufak bebegım var 4 ve 2 yaşlarında,çok hareketlıler 5 dakıka durmuyorlar,kavga ,gürültü,biri çişim geldı der ,biri uykum ,biri açıktım der,diğeri adda der:1:
Allah evlatlarıma uzun ömürler versin ,canları sagolsun...
demek istedıgım içeriye yuruyus bandımı getırsem bana koymazlarr.. bende rahat yuruyemıyorum elleri falan sıkışır mazallah.. takıp edemıyorum...
uyuttuktan sonra anca yuruyebılıyorum başka odada yürüyüş bandım...
ve en buyuk sorunum bu konudaa 2. katta olmam ..
aşagı katımda ailem var ve babam yürüyüş bandı aldıgımı bılmıyorr..:18::18:
valla cok kızarr..ses gidiyorr aşagıyaa o yuzden babam evde olmayınca yuruyorum :)
yanı uzun anlattım ama kısacasıı sakıncalı bır surum yuruyus benım ıcın .. vaktım varsa ve imkanım varsa hemen yuruyorum zaten...
keşke içeri getırebılsem valla dizi izlerken dedıgın gıbı ne yurudugunu bıle hatırlamazsın ..
ama iştee çocuklarr:55::55::55:

cocuklari bilmiyordum cnm.. allah anali babali buyutsun insallah. bu durumda sadece cocuklar uyuyorken yapmalisin.. kosu bandi aldigini babana biye soyleyemedinki. kilo vereceksin diye sevinir bence.. soyle bence en azindan kosu bandi icin uygun zamani daha cabuk bulacaksin o zaman.. destek olurlar sana cocuklari asagi birakirsin 1 saatligine annenler bakar.sende sporunu yaparsin olmazmi..
belkide bana kolay geliyor henuz bebisimiz yokda :((((
cnm pardon sonradan yazdiklarini simdi okudum o yuzden mesajima ekleyivereyim dedim. tamam anladim problemi..baska cozum olarak aksamlari esin ve cocuklarinla bol bol disari cikiver o zaman.. faydasi olur bence :))

Son düzenleme:
haklsın canım bende aynı yatıp kalkıp RABBİME şükrediyorum.. iyi bi eşim, sağlıklı yakısıklı:) bi oğlum mutlu bi yuvam var cok şükür halimize ALLAHIM kimseyi zorda bırakmasın neler neler görüyoruz cevremizde insanlar bi güler yüze bi sulum ekmeğe evlada hasret yaşıyorlar ne kadar şükretsek azdır... bizimde tek derdimiz bu kilolarımız olsun varsın demi yaaa seni yakından tanımak isterdim dogrusu tam benlik bi insansınn çevremde o kadar insan var ama gercekten sizler daha farklısınız yaa daha gerçek daha dogru daha dürüst en önemlisi daha sıcaksınız ve samimisiniz bosver diyelim boşverelim tatlım hayat herseye ragmen cok güzel yaşamaya değer evlatlarımız için yaşamalıyız en basta onlar bizim herseyimiz ALLAH mutlulugunu daim etsin gülüm evlatlarına da uzun saglıklı bi ömür nasip etsin onlarla birlikte yaşamanı nasip etsin gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın inşallah olur o kadar sıkma canını

cok haklisin cnm.. elimizdekilerin degerini bilmeliyiz bencede... keske sadece kilo problem olsa.. mesela biz 2 kez tup bebek yaptirdik ama tutmadi maalesef. onun icin suan kilo vermeye calisiyorum ben. kiloylada ilgisi varmis cunku. bir umuttur diyerek herseyi deniyoruz bakalim.. hayirlisi..

Kizlar kusura bakmayin ne olur bu ara cok yogunum pek giremiyorummmm.

kilo bildirimi yapmadın canım ...beklıyoruz ..

haftaya çarşambaya kadar kilo bildirimi yapmayanları ve formda günlük temposuna dair bilgi vermeyenleri listeden çıkarmak zorundayım...

ben bu işe ciddi bir şekilde başladım ve benımle bu yola ciddi karralılıkta olanlar devam etsın ıstıyorum..

.............
kesinlikle sende cıddıysen ve kararlıysan bızımle yola devam et ki ben bu şekilde olmasını yürekten arzu edıyorum...
........

Canımcım ben özel mesaj gönderemiyor muşum...

ben sana yollamistim dun, sorun degil cnm ozel degilse buradan yazisalim[/QUOTE]

Arkadaşım ben forumda yeni olduğum için 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş özel mesaj göndermek için. Sen bana göre kıdemlisin forumda o yüzden özel mesaj hakkın oluşmuş:)).Midemle ilgili uzun süredir sıkıntılarım var. (Tabiki buna benim takıntılı olmam, önemli önemsiz herşeye üzülmem katkıda bulunmuştur.) Allah nasip ederse ayın 18'inde endoskopi olacağım. Midemde ne olduğu o zaman netleşecek. Allah rızası için bana dua ederseniz çok sevinirim...

ben sana yollamistim dun, sorun degil cnm ozel degilse buradan yazisalim

Arkadaşım ben forumda yeni olduğum için 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş özel mesaj göndermek için. Sen bana göre kıdemlisin forumda o yüzden özel mesaj hakkın oluşmuş:)).Midemle ilgili uzun süredir sıkıntılarım var. (Tabiki buna benim takıntılı olmam, önemli önemsiz herşeye üzülmem katkıda bulunmuştur.) Allah nasip ederse ayın 18'inde endoskopi olacağım. Midemde ne olduğu o zaman netleşecek. Allah rızası için bana dua ederseniz çok sevinirim...[/QUOTE]

hmm demekki kidemliyim sana gore.. rutbelerim var hatta :)))) cok gecmis olsun cnm endoskopini cektir bakalim insallah onemli bir problem yoktur. allah yardimcin olsun cnm.. ama bence hayat bu kadar kafaya takmaya degmez... sana soyluyorum ama bende herseyi kafama takan bir insanimdir. ama insan sonradan anliyor insan kafaya taksada takmasada her is olacagina variyor..

kilo bildirimi yapmadın canım ...beklıyoruz ..

haftaya çarşambaya kadar kilo bildirimi yapmayanları ve formda günlük temposuna dair bilgi vermeyenleri listeden çıkarmak zorundayım...

ben bu işe ciddi bir şekilde başladım ve benımle bu yola ciddi karralılıkta olanlar devam etsın ıstıyorum..

.............
kesinlikle sende cıddıysen ve kararlıysan bızımle yola devam et ki ben bu şekilde olmasını yürekten arzu edıyorum...
........

merhabalar.. bende gunluk aktivitelerimi yazayim.. sabah erkenden kalkiyorum cunku kahvalti yapmam ve ise gelmem lazim..
kahvalti = cay, 1 k.k.yarim yagli beyaz peynir, domates salatalik, yesillik, 2 ceviz, 2 dilim tam bugday yada kepekli yada cavdar ekmegi yiyorum. (evde ekmek makinam var, kendi ekmegimi kendim yapiyorum)
ara ogunde = 1 porsiyon meyve
oglen = 3 veya 4 kasik etsiz sebze yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek, bol salata
ara = 2 porsiyon meyve
aksam = 3 kofte kadar et veya balik veya tavuk, salata, 1 kepce corba.
ara= 1 bardak ayran veya 1 kase yogurt
hergun max.1 adet soda
hergun max. 8 bardak cay-kahve
2,5 litre su mutlaka icilecek :))
1 tanede mutlaka form plus cay iciyorum (lipton yada dogadan marka)
ve gunluk yarim saat tempolu yuruyus..
bunlarin hepsini hergun yapiyorum arkadaslar.. bakalim haftaya carsambaya kadar daha ne kadar kilo gidecek.. bol sanslar bizlere :)))
allahim yardimcimiz olsun...

Son düzenleme:
merhabalar.. bende gunluk aktivitelerimi yazayim.. sabah erkenden kalkiyorum cunku kahvalti yapmam ve ise gelmem lazim..
kahvalti = cay, 1 k.k.yarim yagli beyaz peynir, domates salatalik, yesillik, 2 ceviz, 2 dilim tam bugday yada kepekli yada cavdar ekmegi yiyorum.
oglen = 3 veya 4 kasik etsiz sebze yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek, bol salata
ara = 2 porsiyon meyve
hergun max.1 adet soda
bunlarin hepsini hergun yapiyorum arkadaslar.. bakalim haftaya carsambaya kadar daha ne kadar kilo gidecek.. bol sanslar bizlere :)))

Merak ediyorum iyide bunları uygularken yemeği kim yapıyor? Uygulamaktan ziyade bunları hazırlaması zor değil mi?

Merak ediyorum iyide bunları uygularken yemeği kim yapıyor? Uygulamaktan ziyade bunları hazırlaması zor değil mi?

valla cnm o konuyu hic acmasak daha iyi olacak..ilaveten birde calisiyorum :))) daha ne diyim :)) yorgunluktan inan yemek yapmaya firsatim kalmiyorki.. simdi birde coluk cocuk olsaydi napardim.. en iyisi buymus demekki hamile kalana kadar vereyim kilomu sonra sadece cocukla ugrasirim :)))
ama gercekten zor bunlari hazirlamak. her istedigini her an yiyemiyorsun maalesef

kahvalti = cay, 1 k.k.yarim yagli beyaz peynir, domates salatalik, yesillik, 2 ceviz, 2 dilim tam bugday yada kepekli yada cavdar ekmegi yiyorum. (evde ekmek makinam var, kendi ekmegimi kendim yapiyorum)
ara = 2 porsiyon meyve
hergun max.1 adet soda
1 tanede mutlaka form plus cay iciyorum (lipton yada dogadan marka)
allahim yardimcimiz olsun...

:) canım diyet listen güzel hemde cok guzelde.. ben bunları istesemde yiyemem.. bana çok falza geldi...

belkide senın uyguladıgın yöntem daha dogrudurr fazla bır bılgım yok bu konuda...
tek bıldıgım sık sık ama az yemek...
senınkı buna benzıyor...
..................................

bende bugunkü rutinimi yazmak ıstıyorum kızlar...
sabah 9 da kalktım bir tane sinamekılı form çayı içtim..
ev işlerimi yaptım (sabah sporu nıyetıne )
öğlen 12 de bir kase special k yedim..
ve hemen ardından 300 ip atlama 15 dkka kalça-basen eritme hareketleri yaptım...
saat 15 gibi bir bardak daha form çayı içicem..
ve en son akşam 18 gibi yağsız güzel bir salata ile günümü bitiricem...
.............
bu arada ikindin üstü yürüyüşümü yapıcam ....

:) canım diyet listen güzel hemde cok guzelde.. ben bunları istesemde yiyemem.. bana çok falza geldi...

belkide senın uyguladıgın yöntem daha dogrudurr fazla bır bılgım yok bu konuda...
tek bıldıgım sık sık ama az yemek...
senınkı buna benzıyor...
..................................

bende bugunkü rutinimi yazmak ıstıyorum kızlar...
sabah 9 da kalktım bir tane sinamekılı form çayı içtim..
ev işlerimi yaptım (sabah sporu nıyetıne )
öğlen 12 de bir kase special k yedim..
ve hemen ardından 300 ip atlama 15 dkka kalça-basen eritme hareketleri yaptım...
saat 15 gibi bir bardak daha form çayı içicem..
ve en son akşam 18 gibi yağsız güzel bir salata ile günümü bitiricem...
.............
bu arada ikindin üstü yürüyüşümü yapıcam ....

mrb cnm bende daha cok kilo oldugu icin sanirim doktor bu sekilde yazdi listeyi. bende ilk once cok fazla sey var yiyemem diyordum ama metabolizmanin calismasini bunlar sagliyor diye dusunuyorum. oncedende diyetisyene gitmistim buna benzer liste dermisti. uygulamistim ve kilomu vermistim..

valla cnm o konuyu hic acmasak daha iyi olacak..ilaveten birde calisiyorum :))) daha ne diyim :)) yorgunluktan inan yemek yapmaya firsatim kalmiyorki.. simdi birde coluk cocuk olsaydi napardim.. en iyisi buymus demekki hamile kalana kadar vereyim kilomu sonra sadece cocukla ugrasirim :)))
ama gercekten zor bunlari hazirlamak. her istedigini her an yiyemiyorsun maalesef

Ben her zaman çalışan kadının evinde yemek yapan bir yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle birini bulabilirsem tabi.Temizlik falan neyse yapılıyor ama asıl önemli olan yemek yemiş olmamız gereken saatte biz yapmakta uğraşıyoruz. Yemek geç yapılıncada geç yeniyor haliyle...Bir ara geç yeme durumuna bende takıldım ama baktım olmuyor vazgeçtim. Ben eve gidince özellikle yemek olsun beklentim yok. O yüzden hafif şeyleryiyorum. Yemeği sadece eşim için yapıyorum. O gelince yiyor.

Ben her zaman çalışan kadının evinde yemek yapan bir yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle birini bulabilirsem tabi.Temizlik falan neyse yapılıyor ama asıl önemli olan yemek yemiş olmamız gereken saatte biz yapmakta uğraşıyoruz. Yemek geç yapılıncada geç yeniyor haliyle...Bir ara geç yeme durumuna bende takıldım ama baktım olmuyor vazgeçtim. Ben eve gidince özellikle yemek olsun beklentim yok. O yüzden hafif şeyleryiyorum. Yemeği sadece eşim için yapıyorum. O gelince yiyor.

ahhh nerdee cnm. ben birde yurtdisinda bulgaristanda yasiyorum.. oyle herkezi sokamiyorum evime.. temizlik isi haftasonuna kaliyorda yemek sadece haftasonu yapilamiyor. elimden geldigince dikkat ediyorum iste diyetime.. baska care yok :))) ogretmenmiydin sen ?

ahhh nerdee cnm. ben birde yurtdisinda bulgaristanda yasiyorum.. oyle herkezi sokamiyorum evime.. temizlik isi haftasonuna kaliyorda yemek sadece haftasonu yapilamiyor. elimden geldigince dikkat ediyorum iste diyetime.. baska care yok :))) ogretmenmiydin sen ?

Ben öyle birini bulursam ve tabi yemeklerini beğenirsem düşünüyorum. Bu arada ben engineer:))))

Back
X