• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))

Arkadaşım acaba yeme isteği olup kendini durdurmaya çalışmak mı zor yoksa yedikten sonra benim gibi mide sorunları yaşamak mı?
Artık yemek yemek benim için eziyet halini aldı. Şanslı insanlardansınız inanın...[/QUOTE]

midende problemmi var cnm ???? reflu gibi..

bilgen 5208
bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))[/QUOTE]

canım cok haklısın bahane üretmek istemıyorum ama 2 tane ufak bebegım var 4 ve 2 yaşlarında,çok hareketlıler 5 dakıka durmuyorlar,kavga ,gürültü,biri çişim geldı der ,biri uykum ,biri açıktım der,diğeri adda der:1:
Allah evlatlarıma uzun ömürler versin ,canları sagolsun...
demek istedıgım içeriye yuruyus bandımı getırsem bana koymazlarr.. bende rahat yuruyemıyorum elleri falan sıkışır mazallah.. takıp edemıyorum...
uyuttuktan sonra anca yuruyebılıyorum başka odada yürüyüş bandım...
ve en buyuk sorunum bu konudaa 2. katta olmam ..
aşagı katımda ailem var ve babam yürüyüş bandı aldıgımı bılmıyorr..:18::18:
valla cok kızarr..ses gidiyorr aşagıyaa o yuzden babam evde olmayınca yuruyorum :)
yanı uzun anlattım ama kısacasıı sakıncalı bır surum yuruyus benım ıcın .. vaktım varsa ve imkanım varsa hemen yuruyorum zaten...
keşke içeri getırebılsem valla dizi izlerken dedıgın gıbı ne yurudugunu bıle hatırlamazsın ..
ama iştee çocuklarr:55::55::55:

bende geç kalkmışım apar topar evden çıktım fırsat olmadı yarın bildirsem bende kilomu ? birde bişey sorucam ben. hani şu gülücük falab filan oluyo ya onları nasıl yapıyosunuzzz?

canım konuya cvp ver dıyorsunyaa orda zaten hareketlı smileyler var.. istedıgını secıyorsun..
yalnız telefondan gırıyorsan bılemıcem orasını.. pc den gırıyorsan zaten konuya cvp verırken hemen alt taraftalar

Arkadaşım acaba yeme isteği olup kendini durdurmaya çalışmak mı zor yoksa yedikten sonra benim gibi mide sorunları yaşamak mı?
Artık yemek yemek benim için eziyet halini aldı. Şanslı insanlardansınız inanın...

midende problemmi var cnm ???? reflu gibi..[/QUOTE]

Canımcım ben özel mesaj gönderemiyor muşum...

kızlarr bugun o kadar yoruldumkı ev işlerini yeni bitirdim .. sabah saat 8 den berıdır iş yapıyorum..
çok yoruldum yaa ip atlıcam daha ,yürüyüşü yine erteliyorum malesef çünkü topuklarım çatlamışş ayagımın üzerine basamıyorum :(

akşama yemegımde yok.. ne yapcam onuda bılmyıorum ..tıknadım kaldım yaaa zaman yetmıyor :(

ev işlerini yapsam spora vakıt kalmıyorr cok yoruluyorum..
sporumu yapsam ev işlerim kalıyorr ev çarşamba pazarı gıbı oluyoır :(

..............

2-3 gundur yürüyüşümü yapamadım ,ip atladım egzersızlerımı yaptım...ama yetmıyor yaa
700 gr verdım sadece...

moralmen sıfırlardayım yanıı :14:

lütfen asla moralini bozma kimi insan cabuk verir cabuk geri alır(mesela ben) kimide az verir ama kalıcı olur (mesela sen):9:
bu arada "kleopatra " adlı kullanıcı listeden silinmiştir...

özel mesaj yolladım fakat cvp gelmedı uzun bır suredırde forma gırmemiş,yeni üye ilk bize mesaj yazmışş...

ortalıkta yok yanii... mecburen silinmiştirr..

................

ve benimle bu yola gerçekten devam etmek ısteyenlerı listemde görmek istiyorum..
bazı arkadaşlar dışında pek ugrayan yok foruma,bilgi veren yok,ne yedı ne içti,kaç kilo neler yaptı ...

ben bu topiği büyük bir ciddiyetle açtım.. ve benımle bu yolaaa sonuna kadar ciddiyetle ,kararlılıkla devam edecekler kalsın....

kilo bıldırımı yapmayan arkadaşlar haftaya çarşamba listeden cıkarılacaktır..

herkese anlayışı için teşekkür ederim...

haklsın canım boş yere listede kalabalık olmasın zaten o dediğin kişiyi hatırlamadım ben yaa nesye iyi yapmışsın ayrıca ben sana diyorum senden iyi kaynana olur diye acayip bi hakimiyet ruhuna sahiptir tatlım bayılıyorum sana yaaa kızmıyon demi bana kaynana falan diyom diye:(
yaptim artik sanirim oldu cnm.. butun yazdiklarini yapmisim aslinda, sadece eksik olan private data secmemis olmammis.. cok saol cnm aciklaman icin
güle güle kullan canım inşallah en kısa zamanda seni istediğin kiloda görürüz tabi hepimizi yaniiiiii
bende geç kalkmışım apar topar evden çıktım fırsat olmadı yarın bildirsem bende kilomu ? birde bişey sorucam ben. hani şu gülücük falab filan oluyo ya onları nasıl yapıyosunuzzz?
canım o gülücüğün üstüne gel zaten hangi sayıyla yapılmış yazıyooo
bilgen 5208
bence yuruyusune zaman ayirmalisin cnm.. yarim saat yetiyor zaten 1 gunde.. yemekten 1 saat sonra eger evde kosu bandinda varsa tv izlerken yuruyuver :))) ben oyle yapiyorum diziye daliyorum zamanin nasil gectigini anlamiyorum o zaman :)))

canım cok haklısın bahane üretmek istemıyorum ama 2 tane ufak bebegım var 4 ve 2 yaşlarında,çok hareketlıler 5 dakıka durmuyorlar,kavga ,gürültü,biri çişim geldı der ,biri uykum ,biri açıktım der,diğeri adda der:1:
Allah evlatlarıma uzun ömürler versin ,canları sagolsun...
demek istedıgım içeriye yuruyus bandımı getırsem bana koymazlarr.. bende rahat yuruyemıyorum elleri falan sıkışır mazallah.. takıp edemıyorum...
uyuttuktan sonra anca yuruyebılıyorum başka odada yürüyüş bandım...
ve en buyuk sorunum bu konudaa 2. katta olmam ..
aşagı katımda ailem var ve babam yürüyüş bandı aldıgımı bılmıyorr..:18::18:
valla cok kızarr..ses gidiyorr aşagıyaa o yuzden babam evde olmayınca yuruyorum :)
yanı uzun anlattım ama kısacasıı sakıncalı bır surum yuruyus benım ıcın .. vaktım varsa ve imkanım varsa hemen yuruyorum zaten...
keşke içeri getırebılsem valla dizi izlerken dedıgın gıbı ne yurudugunu bıle hatırlamazsın ..
ama iştee çocuklarr:55::55::55:

canım konuya cvp ver dıyorsunyaa orda zaten hareketlı smileyler var.. istedıgını secıyorsun..
yalnız telefondan gırıyorsan bılemıcem orasını.. pc den gırıyorsan zaten konuya cvp verırken hemen alt taraftalar
[/QUOTE]

Allah uzun ömür versin canım cocuklarına benim oğlumda 3.5 yasında benden önce atlıyo bandın üzerine hatta bugün düştü banttan allahtan koruması devreye girdi ucuz atlattık... o yüzden bende korkuyorum öğlenleride uyumuyor şimdi uyudu ama gec oldu alttakiler rahatsız olur diye cekiniyorum yani bende kendime bi zaman ayıramıyorum... özel olacak belki ama baban niçin kızıyor ki evli bi insansın şahsen bizimkiler karışmazlar eşim ne yaparsa ne derse odur benim için önemli olan

kızlar iyi akşamlar günlük hesabımı vereyim hemen
sabah kahve
öğlen 1 kase semizotlu yogurt
akşam cacık semizolu ve birzcık patates salatası dünden kalmıştı ben öle kalan salatayı daha cok severim onu yedim 1 dilim tatlı
12 brd su 4 fincan bitki çayı yatarkende içerim su ve cayımı
suan açlıktan midem kazındı ama geç oldu artık yemem birazcık listenin dışında oluyo ama genede dikkat ediyorum uydurmaya çalısıyorum
açım ama cokk mutluyummmmmmmmmmmmmm arkadaşlar anladım ki tok olmak beni mutsuz eden şeymiş meğer

kızlar bende raporumu vereyim tabii ben hala muzaffer kuşhanın diyetine başlayamadım 1200 gram vermişim bu hafta çok yoğundu ev eşyası geldi onları yerleştirdik halı ve perde baktık yarın başlıyorum diyete günde 100 mekik ve jullian mıchaelde yapcam

Selam kızlar bugün hic giremedim topige kusura bakmayın o kadar yorgunumkiiii kızımın disini cektirdik sabahtan aksama kadar ara ara kanadı agrısı oldu:((1aydır dis tedavisi devam ediyordu bugün bitti insallah ama yarında benimki baslıyor offff:(((sabah kalkar kalkmaz bilditim yapip öyle cıkmaya calısıcam evden öpüldünüzzzz

Selam kızlar bugün hic giremedim topige kusura bakmayın o kadar yorgunumkiiii kızımın disini cektirdik sabahtan aksama kadar ara ara kanadı agrısı oldu:((1aydır dis tedavisi devam ediyordu bugün bitti insallah ama yarında benimki baslıyor offff:(((sabah kalkar kalkmaz bilditim yapip öyle cıkmaya calısıcam evden öpüldünüzzzz

geçmiş olsun canım kıyamam yaa diş cok zor... canım sabah yaparsın artık bildirimini merak ettim bende dogrusu

maviboncukcum

canım neden kızayım sana ..inşallah kaynana oldugum gunlerıde görurum :)

öyle bir tipim yok aslında ama ben bir şeye karar verdiysem o olmalıdır ve tüm ciddiyetiyle...

bir iş yaparken cok konsantre oluyorum ve hıc bır hataya yer yok...

kusursuz olsun istiyorum...
..............
bu arada ailevi meselelerim biraz karışık.. boşver en iyisi...
ne benım anlatmaya vaktım yeterr nede senın dinlemeye kafan kaldırmaz...

...............
kısacası herşeyden haberı olur babamın ama yuruyus bandından haberı yok.. fuzuli bir masraf babama göre.. ne geregı var ,kapıdan sıgmıyordunyaa der.. boğazını tutarsan zayıflarsın ne bosuna para verdınız der.. başıma kakar durur...

maviboncukcum

canım neden kızayım sana ..inşallah kaynana oldugum gunlerıde görurum :)

öyle bir tipim yok aslında ama ben bir şeye karar verdiysem o olmalıdır ve tüm ciddiyetiyle...

bir iş yaparken cok konsantre oluyorum ve hıc bır hataya yer yok...

kusursuz olsun istiyorum...
..............
bu arada ailevi meselelerim biraz karışık.. boşver en iyisi...
ne benım anlatmaya vaktım yeterr nede senın dinlemeye kafan kaldırmaz...

...............
kısacası herşeyden haberı olur babamın ama yuruyus bandından haberı yok.. fuzuli bir masraf babama göre.. ne geregı var ,kapıdan sıgmıyordunyaa der.. boğazını tutarsan zayıflarsın ne bosuna para verdınız der.. başıma kakar durur...

evet canım ciddiyetin cok hosuma gidiyo dogrusu bi zamanlar bende öleydim ama saldım gitti artık uğrasmaktan yoruldum gülüp geç bosver herşey bi şekilde olacagına varır... sen bosuna sıkıldıgınla kalırsın neyse canım sordum ama sonra da pişman oldum acıkcası beni ilgilendirmez sonucta ama ne bileyim işte belkide samimiyete dayalı olarak sormuş bulundum olur öle seyler her ailede onun gibi sorunlar oluyo tabi bizim durumlar da aynı aslında amannnn canım benim sıkma sakın canını boşverrrr benim bi sözüm vardır söyler dururum."AKILLI OLUP DÜNYANIN KAHRINI ÇEKECEĞİME DELİ OLAYIM DÜNYA BENİM KAHRIMI ÇEKSİN..." benim felsefemde bu aslında

evet canım ciddiyetin cok hosuma gidiyo dogrusu bi zamanlar bende öleydim ama saldım gitti artık uğrasmaktan yoruldum gülüp geç bosver herşey bi şekilde olacagına varır... sen bosuna sıkıldıgınla kalırsın neyse canım sordum ama sonra da pişman oldum acıkcası beni ilgilendirmez sonucta ama ne bileyim işte belkide samimiyete dayalı olarak sormuş bulundum olur öle seyler her ailede onun gibi sorunlar oluyo tabi bizim durumlar da aynı aslında amannnn canım benim sıkma sakın canını boşverrrr benim bi sözüm vardır söyler dururum."AKILLI OLUP DÜNYANIN KAHRINI ÇEKECEĞİME DELİ OLAYIM DÜNYA BENİM KAHRIMI ÇEKSİN..." benim felsefemde bu aslında

ahh ahhh güçlü gibi duruyorumdaa.. gel bide sen onu bana sorr...
bu dunyada şükrettiğim cok sey var.. ama en baştaa ailemin sağlığı sıhhatı yerınde ..ne kadar uyuşamasakta onlar benım ailemm...

ikincisi Allah'ım bana 2 tane evlat nasip ettii ..bundan buyuk şeref,onur ,gurur olurmuu...Rabbim benı buna layık gördugu içinn sonsuzz şükürler olsun...

Allah C.C kimsenın kucagını boş bırakmasın herkse hayırlı evlatlar nasip etsın tüm isteyenlere...

.........
çok şükürr evlatlarımın sağlıgı yerinde ,iyi-kötü bir ailem var...başımı sokacak bır yuvam var...
herşeye,tüm verdiklerine şükürr Rabbimin...

............
Rabbim kimseyıı darda ,sıkıntıda koymasın.. ne gunler atlattım genc yasımda .ne gunler gördum yaşadım..
halada yaşıyorum ...
ama dimdik ayaktayımm bu gucude evlatlarımdan alıyorum...
.......
Allah'ım bundan aşağıya düşürmesin inşallah kimseye muhtaç etmesin..

ahh ahhh güçlü gibi duruyorumdaa.. gel bide sen onu bana sorr...
bu dunyada şükrettiğim cok sey var.. ama en baştaa ailemin sağlığı sıhhatı yerınde ..ne kadar uyuşamasakta onlar benım ailemm...

ikincisi Allah'ım bana 2 tane evlat nasip ettii ..bundan buyuk şeref,onur ,gurur olurmuu...Rabbim benı buna layık gördugu içinn sonsuzz şükürler olsun...

Allah C.C kimsenın kucagını boş bırakmasın herkse hayırlı evlatlar nasip etsın tüm isteyenlere...

.........
çok şükürr evlatlarımın sağlıgı yerinde ,iyi-kötü bir ailem var...başımı sokacak bır yuvam var...
herşeye,tüm verdiklerine şükürr Rabbimin...

............
Rabbim kimseyıı darda ,sıkıntıda koymasın.. ne gunler atlattım genc yasımda .ne gunler gördum yaşadım..
halada yaşıyorum ...
ama dimdik ayaktayımm bu gucude evlatlarımdan alıyorum...
.......
Allah'ım bundan aşağıya düşürmesin inşallah kimseye muhtaç etmesin..

haklsın canım bende aynı yatıp kalkıp RABBİME şükrediyorum.. iyi bi eşim, sağlıklı yakısıklı:) bi oğlum mutlu bi yuvam var cok şükür halimize ALLAHIM kimseyi zorda bırakmasın neler neler görüyoruz cevremizde insanlar bi güler yüze bi sulum ekmeğe evlada hasret yaşıyorlar ne kadar şükretsek azdır... bizimde tek derdimiz bu kilolarımız olsun varsın demi yaaa seni yakından tanımak isterdim dogrusu tam benlik bi insansınn çevremde o kadar insan var ama gercekten sizler daha farklısınız yaa daha gerçek daha dogru daha dürüst en önemlisi daha sıcaksınız ve samimisiniz bosver diyelim boşverelim tatlım hayat herseye ragmen cok güzel yaşamaya değer evlatlarımız için yaşamalıyız en basta onlar bizim herseyimiz ALLAH mutlulugunu daim etsin gülüm evlatlarına da uzun saglıklı bi ömür nasip etsin onlarla birlikte yaşamanı nasip etsin gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın inşallah olur o kadar sıkma canını

haklsın canım bende aynı yatıp kalkıp RABBİME şükrediyorum.. iyi bi eşim, sağlıklı yakısıklı:) bi oğlum mutlu bi yuvam var cok şükür halimize ALLAHIM kimseyi zorda bırakmasın neler neler görüyoruz cevremizde insanlar bi güler yüze bi sulum ekmeğe evlada hasret yaşıyorlar ne kadar şükretsek azdır... bizimde tek derdimiz bu kilolarımız olsun varsın demi yaaa seni yakından tanımak isterdim dogrusu tam benlik bi insansınn çevremde o kadar insan var ama gercekten sizler daha farklısınız yaa daha gerçek daha dogru daha dürüst en önemlisi daha sıcaksınız ve samimisiniz bosver diyelim boşverelim tatlım hayat herseye ragmen cok güzel yaşamaya değer evlatlarımız için yaşamalıyız en basta onlar bizim herseyimiz ALLAH mutlulugunu daim etsin gülüm evlatlarına da uzun saglıklı bi ömür nasip etsin onlarla birlikte yaşamanı nasip etsin gülümseme yüzünden hiç eksik olmasın inşallah olur o kadar sıkma canını

eyvallahhh kardeşim..gönlünden gecen güzellikler sözlerine yansımışş..Allah C.C senden razı olsun ..

yaşını merak edıyorum ..sakıncası yoksa tabii :17:

Son düzenleme:

eyvallahhh kardeşim..gönlünden gecen güzellikler sözlerine yansımışş..Allah C.C senden razı olsun ..

yaşını merak edıyorum ..sakıncası yoksa tabii :17:

saol bitanem o senin gönlünün güzelliği...ALLAH hepimizden razı olsun inşallah..ne sakıncası olcak canım ben 88 dogumluyum yani 25 yasım

ölemiiii yaşıtız yani ama ben senden 23 gün büyüğüm:9:benimkide 22 nisandı geçti.:61:ALLAH uzun sağlıklı ömür versin gülüm evlatlarınla ailenle....

amin canım :)

seninde geçmiş doğum dünün kutlu olsun ABLAAAAAA:52::52:
eşimden de 1 gün büyüksün :)
hepimizin ablasısın yaniii:37::37:

şaka bir yana ..kanım ısındı sana :)
kızmaa sevdıgımden takılıyorum iştee :)

............

canımcım bana müsade cok gec oldu.. kaldım öyle pc başında ..çocuklar uyumuşken bende dinleneyım biraz. yarın yıne yorucu bır gun olacak..

HOŞÇABAK ZATINA :)
GÖRÜŞÜRÜZZ İYİGECELER..

amin canım :)

seninde geçmiş doğum dünün kutlu olsun ABLAAAAAA:52::52:
eşimden de 1 gün büyüksün :)
hepimizin ablasısın yaniii:37::37:

şaka bir yana ..kanım ısındı sana :)
kızmaa sevdıgımden takılıyorum iştee :)

............

canımcım bana müsade cok gec oldu.. kaldım öyle pc başında ..çocuklar uyumuşken bende dinleneyım biraz. yarın yıne yorucu bır gun olacak..

HOŞÇABAK ZATINA :)
GÖRÜŞÜRÜZZ İYİGECELER..

benim eşiminde 16 mayıs canım nasıl denk geldi bak suna yaaa yat gülüm yat bende yatıyom uykum geldi sana kıyamadım işte hadi iyi geceler tatlım bende seni sevdim vallaa kızzz

Back
X