Uruz yalnız bırakmam seni bu yolda, çook uzun bir yolum var benim :))))
Bir tanıdık kedi gördüm sanki :)
Sağolasın canım. Benim de aynen senin gibi epey uzun bir yolum var :)
Hep beraber yürücez canım bu yolda. Arkadaşları da bekliyoruz tabi :)))
Tatlım ben bu haftasonu yokum, ama pazartesi tam gaz yanındayım. Çook dikkat et kendine. Kaçayım ben yavaştan.
tatalım bende katılabilrim,kurallarınız yoksa eğer,her gün girme şartı,menü şartı falan,2 ufak kuzum var çok vaktim olmuyor da
Merhabalar :)
Hayır, herhangi bir kuralımız ya da şartımız yok. Zaten kurallara en başta ben riayet edemiyorum
20-30 kilo vermek kolay değil ve gerçekten çok uzun bir süreç. Maksat bizimle aynı durumu yaşayan hemcinslerimizle paylaşımda bulunmak, yalnız olmadığımızı bilmek ve destek bularak hedefimize ulaşmak
Ben de yazayım mı yediklerimi uruzcum :)))
Şimdilik toplam 1050 kalori. Gece ara öğün yapar 1200e tamamlarım. 3 mil de leslie yaptım.
Uruz inşallah bu topik bize uğurlu gelir :)))
İnşallah canım, inşallah çok çok uğurlu gelir :119:
Ama sende çok güzel gelişmeler görüyorum, 92'yi görmüşsün bile :124:
Senin adına çok sevindim canım, tebrikler :)
Çok teşekkür ederim canım. Valla bu site acayip motivasyon sağlıyor. Senin dostluğun da öyle :)))
Sen de karatayla aldığın fazlalıklardan kurtulmuşsun. Hep böyle devam ederiz inşallah canım.
Bu sabah çok mutlu oldum, tartıda tekrar bu rakamı görünce :)
Her şey güzel giderken birden kilo alınca demoralize olmuştum ama pes etmedim, devam ettim ve şimdi bu noktadayım :103:
Her şey gönlümüzce olsun canım
İnşallah canım. Ben de çok sevindim senin adına. Karataya devam o zaman? Demekki birden gidecek kilolar.
Ben şimdi kaçayım. Görüşürüz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?