Su siralar ona dikkat etmeye calisiyorum.Onun haricinde bir diyet listesine baslamak istiyorum.
Onerdiginiz bir diyet varmi?Veya uyguladiginiz :)
35 kilo vermek istiyorum en az
Suan 95 kiloyum :26:
Sen toplamda kac kilo verdinnnn
Mesajını şimdi gördüm. Ben sorarken sen de cevaplamışsın. Aynı anda yani :)
Daha önce 70'lere gelmiştim ben, yine kalori hesabı ile ama birçok nedenden dolayı tekrar kilo aldım ve ancak 92'de dur diyebildim kendime. Haziranın başında tekrar kilo vermeye karar verdim ve o günden bugüne 5.7 kg verdim.
Arada diyet değişikliği yaptım, o dönemde kilo vermem durakladı, hatta üstüne üstlük kilo aldım. Çok şükür kısa sürede tekrar kalori hesabına geri dönüş yaptım ve telafi ettim.
Senin kilo alma öykün nasıl? Hep kilolu muydun yoksa sonradan mı kilo aldın?
Kayınvalide kurbanı oldun yani
Ama şanslısın, kiloların yerleşik değil. Yani uzun zamandır kilolu olmadığın için daha rahat kilo verebilirsin
Ben en dusuk 59 kiloydum uzuuuuuun zaman once :))
Bekarken sadece canimin istedigi zaman yerdim.O kadar fazla yemezdim.Ama hep cikolata ve cipse duskunlugum vardi.
69 kilo ile evlendim dogum kontrol hapi kullandim.Ayrica yemek yeme duzenim degisti.Yurtdisina gelmeden once annemler(kaynanamlarla)yasamaya basladik.
Sabah kahvaltisi,ogle yemegi,ogle yemeginden sonra cay ile hamur isleri,aksam yemegi,aksam yemeginden sonra tekrar cay ile hamur isleri derken benim yeme duzenim degisti anlayacagin.Kilolarda aldi basini gitti farkina bile varmadim
Insallah verebilirim.Gunde 1 saat yuruyus yapsam daha iyi olcak ama
Birde bende tembellik var ki sorma gitsin cok kiziyorum kendime
Soyle bana enerji verecek bir icecek yokmudur acaba
Canım o tembellik aslında biraz kendine inanmamaktan oluyor. İnsanın vermesi gereken kilo fazla olunca gözünde büyüyor da büyüyor, sürekli erteliyorsun. Kilo vermeye başladığında ise hırslanıyorsun, tembellik filan kalmıyor :)
30 badem
2 yumurtadan çılbır
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
5 adet salatalık
Şimdi de kahvemi içicem, yanında da 1 parça çikolataaa
30 badem cok degil mi ? 1 tanesinin kalorisi ne kadardir ki acaba :) ben daha bilmiyorum ne kac kalori
Ehh fena sayilmaz o halde :) bende simdi yatiyorum.Yarin insallah saglikli bir gun olur benim icin :26:
Hepinize iyi gunlerrrr.Bana iyi geceler
Herkese merhabalar =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?