20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

Sabah ;

1 dilim kepek ekmeginin ustune krem peynir surup ustunede domates koyup yedim :)

Oglen ;

Havuc salatasi
Tavuk
Ayran
1 dilim kepek ekmegi

Kacamak olarak kahve ictim

Aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henuz :)

Sabah ;

1 dilim kepek ekmeginin ustune krem peynir surup ustunede domates koyup yedim :)

Oglen ;

Havuc salatasi
Tavuk
Ayran
1 dilim kepek ekmegi

Kacamak olarak kahve ictim

Aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henuz :)

Merhaba, hoşgeldin :)

Yurtdışındasın sanırım, akşam yemeğini düşündüğüne göre

Kilo çizelgen yok. Boy ve kilo bilgini paylaşabilir misin?

Yaptığın herhangi bir diyet var mı yoksa sadece yediklerine dikkat mi ediyorsun?

Bu sabah tartıldım, 500 gram daha vermişim. Çok mutluyum

herkese merhabalar başlık ilgimi çekti bakayımdedim,size küçük bir tavsiye naçizane yolun başında yediklerinizi çok kısıtlamayın sadece miktarları azaltın ,10 -15 kilodan sonra yağı tuzu azaltmaya yemekleri seçmeye başlayın çünkü gerçekten bir süre sonra vücut bu yemenize alışıyor zamanla daha da az yemeniz gerekiyor,1000 kaloriile başlarsanız yolun sonunu göremezsiniz yarıda kalabilir yani metabolizmanız sizi yarı yolda bırakır ,başarılar diliyorum hepinize

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum ve ben de mümkün mertebe çok fazla kalori kısıtlamasına gitmiyorum :)

Güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler canım

Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey kahve oldu. Aç karnına kahve içmeyeyim diye bir şeyler yedim.

Yarım muz
Dünden kalan çılbırdan 1-2 çatal
1 dilim ekmek
50-60 gr kadar fıstık

Ardından da tek şekerli Türk kahvemi içtim.

1 tane daha tek şekerli Türk kahvesi içiyorum, yanında da 1 parça çikolatayı mideye indiriyorum :)

Şu ana kadar toplam 690 kalori ediyor.

Fırında patates (zeytinyağlı, salçalı) yedim, bol yoğurtlu. Yanında da 1 bardak şekersiz kola içtim.

Şu ana kadar ortalama 1000 kalori.

Bugün karbonhidrat diyarına fazla açıldım, farkındayım :111:

Akşam arkadaşlarla yürüyüşe gidicem, muhtemelen bir şeyler yenir. Ben de 1 top dondurma yemeyi planlıyorum, sanırım en masumu bu olur. Yürüyüş öncesi de 1 kase yoğurt yerim.

Bu durumda bugünü ortalama 1500 kalori ile kapatmış olurum.

Akşam ödevim uzun bir yürüyüş yapmak, 2 saat kadar.

Ödevimi yapıp yapmadığımı söylerim
:86: Ama kesinlikle yapıcam :)

Söz verdiğim gibi yürüyüş yaptım, 5-6 km kadar.

Daha da güzeli dondurma yemedim. En azından bugünkü karbonhidrat haneme yenisi eklenmemiş oldu :)

Ayağımda ve dizimde inceden bir sızı var. Yürüyüş boyunca da beni çok rahatsız etti. Neden kaynaklandığını bilmiyorum ama pazartesi ya da salı günü mutlaka doktora gidicem. Bu sıralar çok tekrarlıyor ve beni çok zorluyor. Umarım kötü bir durum söz konusu değildir. Korkuyorum ama korkup doktora gitmemek durumu değiştirmiyor maalesef.

Ozur diliyorum msjinizi yeni goruyorum
Uyguladigim bir diyet yok hangisine basliyorsam hep bozuyorum hafta sonu

Boyum 1.70 cm
Kilom 95 :2:

Ozur diliyorum msjinizi yeni goruyorum
Uyguladigim bir diyet yok hangisine basliyorsam hep bozuyorum hafta sonu

Boyum 1.70 cm
Kilom 95 :2:

Tekrar merhaba :)

Diyet listelerine bağlı kalmak zor, ben de yasaklı diyetleri uygulayamıyorum.

Hiçbir yasak olmadan, istediklerini ölçü dahilinde yiyerek ve kalori sayarak kilo vermeyi denedin mi?

Son düzenleme:
Birkaç gündür uyku sorunu yaşıyorum. Ne kadar yorgun olsam da uykuya dalmakta zorlanıyorum. Hadi uyudum diyelim, 4 saat sonra kendiliğimden uyanıyorum. Dizimde ve bacağımda ağrı varken biraz uyuyayım, belki vücudum yorulmuştur diyorum ama nafile uyuyamıyorum :111:

Pazar günü olması nedeniyle bu sabah mükellef bir sofra vardı, tatlısından tuzlusuna kadar birçok "kalorili" şey

Kahvaltı sofrasına bir oturursam bir daha kalkamam dedim, kendime farklı bir menü hazırladım :)

25 adet badem yedim. Kendime çılbır yaptım. Zaten birkaç gündür kahvaltıda ya da öğlen yemeği olarak çılbır yiyorum

Sofradaki yiyeceklere dokunmadım, hepsi birer kalori bombasıydı. Sadece pide vardı, ondan biraz yedim. Yediğim pideyi de 3 dilim ekmek olarak kabul ettim.

Uruzcum merhaba...
Hatırladın mı benı?
Kalori sayımında az ugrasmamıstık, senı gorunce bır selam vereyım dedım...
Hedefıne en saglıklı yoldan ulasırsın ınsallah canım...

Uruzcum merhaba...
Hatırladın mı benı?
Kalori sayımında az ugrasmamıstık, senı gorunce bır selam vereyım dedım...
Hedefıne en saglıklı yoldan ulasırsın ınsallah canım...

Canım nasıl hatırlamam, o kadar uzun muhabbetlerimiz oldu :)

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Sen nasılsın?

Bebiş bekliyorsun demek ki...

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin, sizlere hayırlı bir evlat versin inşallah

Son düzenleme:

Ben de ıyıyım cok sukur tatlım...
Hamılelıge alısmaya calısıyorum, iyi dıleklerın ıcın tesekkur ederız teyzesı
Ne gunlerdı, evlılık oncesı harıl harıl kalorı sayımı yapıyordum
Sımdı de yakın zamanda bır dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum saglıklı kılo alabılmek ıcın...
Cok sevındım tekrar karsılastıgımıza...

Ben de çok sevindim tekrar karşılaştığımıza, sağlıklı bir anne adayı olmana :)

25 badem
Çılbır (2 yumurta ile)
6 kaşık yoğurt
Pide (Ben bunu 3 dilim ekmeğe denk tuttum)
Tek şekerli Türk kahvesi
1 parça çikolata (12 parçadan 1'i)
30 adet badem
Çoban salatası (az yağlı)
1 kase yoğurt
Tek şekerli Türk kahvesi
1 ısırık kek

1300 kalori

Bugün yürüyüş yapmicam, hala yorgunluk hissediyorum çünkü.

Tekrar merhaba :)

Diyet listelerine bağlı kalmak zor, ben de yasaklı diyetleri uygulayamıyorum.

Hiçbir yasak olmadan, istediklerini ölçü dahilinde yiyerek ve kalori sayarak kilo vermeyi denedin mi?

Su siralar ona dikkat etmeye calisiyorum.Onun haricinde bir diyet listesine baslamak istiyorum.
Onerdiginiz bir diyet varmi?Veya uyguladiginiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…