• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 nisan 2013 de tüp bebeğe başlayacak olanlar!!!!

Jelybonsdf

1 kalpte 3 AŞK...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
6.082
44
113
Kırıkkale
Ewet kızlar burda toplanalım benim çikolata kistim var küçüldü ve 20 nisan cumartesi doktor randevum var iğnelere başlıycaz varmı aynı günde başlayacak olan?

hasta olsamda başlasam ama maalesef daha var 8-10 gün.senin kontrolün iyi geçer ve başlarsın inşallah.

hasta olsamda başlasam ama maalesef daha var 8-10 gün.senin kontrolün iyi geçer ve başlarsın inşallah.

İnş canım.ben 20 si yaZdım ama banada nerden baksan 1 hafta var.doğum kont hapını bırakıp adet olcam 2,3 gün içinde öle başlıcaz.allah herkesin gönlüne göre versin

kistinin boyutu ne canım...ilk denemenmi?aşamalarını burda yazarsan sevinirim bizede yol göstermiş olursun

kistim 3 cm.Ben normal yolla hamile kaldım.Kistimide hamile kaldığımda öğrenmiştim.Ama maalesef 6,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbinin sağ tarafının hiç gelişmediğini öğrendik.Erken doğum oldu ve doğum esnasında kaybettik.6 ay oldu bebeğimi kaybedeli.Evet tüp bebekte ilk denemem.Doktorumun tavsiyesi üzerine tüp bebeğe karar verdik.Ameliyat önermedi.Adetin 21.günü iğneye başlıycam.Tekrar adet olduğumda yine doktora gitcem.yeni iğneler yazacakmış.Tabiki yazarım aşamaları doktora gittikçe.Sende yazarsan sevinirim.Sendede çikolata kisti mi var?Doktor hangi protokolu uygulayacak,ilk denemen mi?Çok soru sordum galiba .Şu an kafamda o kadar çok soru işareti varki.İnşallah hepimiz güzel haberler alıp bebeklerimize kavuşuruz.

Back
X