Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 nisan 2013 de tüp bebeğe başlayacak olanlar!!!!
Ewet kızlar burda toplanalım benim çikolata kistim var küçüldü ve 20 nisan cumartesi doktor randevum var iğnelere başlıycaz varmı aynı günde başlayacak olan?
İnş canım.ben 20 si yaZdım ama banada nerden baksan 1 hafta var.doğum kont hapını bırakıp adet olcam 2,3 gün içinde öle başlıcaz.allah herkesin gönlüne göre versin
Ewet kızlar burda toplanalım benim çikolata kistim var küçüldü ve 20 nisan cumartesi doktor randevum var iğnelere başlıycaz varmı aynı günde başlayacak olan?
kistim 3 cm.Ben normal yolla hamile kaldım.Kistimide hamile kaldığımda öğrenmiştim.Ama maalesef 6,5 aylık hamileyken bebeğimin kalbinin sağ tarafının hiç gelişmediğini öğrendik.Erken doğum oldu ve doğum esnasında kaybettik.6 ay oldu bebeğimi kaybedeli.Evet tüp bebekte ilk denemem.Doktorumun tavsiyesi üzerine tüp bebeğe karar verdik.Ameliyat önermedi.Adetin 21.günü iğneye başlıycam.Tekrar adet olduğumda yine doktora gitcem.yeni iğneler yazacakmış.Tabiki yazarım aşamaları doktora gittikçe.Sende yazarsan sevinirim.Sendede çikolata kisti mi var?Doktor hangi protokolu uygulayacak,ilk denemen mi?Çok soru sordum galiba .Şu an kafamda o kadar çok soru işareti varki.İnşallah hepimiz güzel haberler alıp bebeklerimize kavuşuruz.