20 sene sonra boşandım,

O morgdan bende babamın cenazesini tek kadın başıma aldığım kefen ve mezar yeri derdine düştüğüm gün herkesi bitirdim kafamda . Son damlaydı benim için. Senin içinde öyle olması yerinde bir karar olmuş

Anlaşmalı mı sizinki ? Oğlunuz kaç yaşında
Ben de yeni boşandım oplum var 3.5 yaşında

Adama emrivakiyle çocuğuyla vakit geçirmesini sağlayın.Yoksa zamanla o aramalar da azalarak bitecek.Tabi tekinsiz,çocuğun yanında güvende olmadığı bir baba değilse.

Onun degil sizin daha mutlu olmaniz gerek. Lutfen altta kalmayin ve boyle bir adamdan kurtuldugunuz icin asil siz gercekten mutlu olun calisiyormusunuz maddi durumunuz nasil bilmiyorum ama gercekten keyfinize bakin oda ne hali varsa gorsun. Gormeyin duymayin umrunuzda olmasin

Merhaba bende 2 çocukla boşandim benim küçük 2 yaş çalışıyor musunuz bebeğe kim bakıyor aileniz mi
Bebeğe annem bakıyor şimdilik. Çalışıyorum, öğretmenim. Evimiz ne kadar huzursuz bir evmiş onu anladım ayrılınca. Sağımda ve solumda çocuklarım huzurla uyuyorlar ve mutluyuz. Dengesiz bir insanla yaşamak ne zormuş, ne eziyet etmişim kendime, sırf kızımla yalnız kalmayayım, oğlumun düzeni değişmesin diye. Yerin altı yerin üstünden iyiymiş :) Sakinliği, sessizliği ne özlemişim, kavgasız günlerimi…Psikoloğum bile diyor, ne kadar sakin bir boşanma geçiriyorsun diye, evet dedim, o kadar sabrın sonu selamet oldu şükür. Mutsuzsanız gerçekten ayrılın, hayatınızın dümenini tekrar ele almak, o geminin başına geçmek öyle iyi geliyor ki…O kadar ay boşuna yıpranmışım ama adamın bana verdiği kozlarla bu kadar rahat edip boşanmada avantajım oldu, en azından tüm çektiklerime değdi.

Bende boşandım bitti zaten ben de çok huzurluyum ve söylediklerim hiç caktirmadin dedi çünkü boşanma aşamasında ve şu an boşandıktan sonra hiç kötü olmadım o kadar ki gitmişim bu evlilikten o kadar ki inancım bitmişti bu evliliğe

Boşanan erkekler ipi kopmuş hayvan gibi sevinçten bir ora bir bura saldırıyor. Sonra her koştuklarından bir yumruk yiyip savruluyorlar. Artık halleri kalmayınca o fedakar kadını o yuvayı o evladı özlüyor, kaybettiğini anlıyor.
Kadın da bu arada üzüntüsünü yaşayıp yaralarını sarıp daha güçleniyor. Bekleyip gör bakalım. Ama ona birşey olsun belasını bulsun diye beklersen sen iyileşemezsin. Kendine bak evladına bak. Zamanla alışır çocuk da. Benim oğlum 8 yaşındaydı 1 yılda alıştı. Şimdi asla görüşmek istemiyor telefonla konuşmak istemiyor. O da zaten ayda 1 arıyor 3 ayda bir de birkaç saat alıyor. Kurtulduk yani

Ya biliyor musun evliyken evim çok lükstü 2 maaş giriyordu bir de ev kiraları artmamıştı. Boşanınca şehirden uzak minnacık bir eve taşındım. Neyse o evde olduğumu düşününce büyük evde içimi huzursuzluk basıyor. Burda sakin sessiz kavga gürültü olmadan yaşam dolan olmadan temiz bir hayat yaşamak en güzeliymiş çok şükür Allah elimizden almasın inş.

Kadın boşanınca özelliklede ayaklarının üzerinde duyabiliyorsa huzura eriyor o bir gerçek. Her akşam işten eve gelince acaba bu sefer ne için kavga edecek diye düşünürdüm bağıran kavga eden yok komşulara rezil olma yok paranı yiyip seni enayi yerine koyan yok çorbada içiyorsam huzurla içiyorum. Erkeklerde deli dana gibi sağa-sola koşturup dursunlar kadın peşinde kafelerde onlar seneler sonra fark edebiliyor yaptıkları yanlışları

İlk başlarda üzüldüm, neden bu başıma geldi, çok mu kötü bir insandım, çocuklarım niye bunu yaşıyor diye ama sonra boşanmadan başka bir yolun olmadığını anladım. Evlilik bizi çokkkkk yormuş. Bu günlerin keyfini çıkaralım..

Adama emrivakiyle çocuğuyla vakit geçirmesini sağlayın.Yoksa zamanla o aramalar da azalarak bitecek.Tabi tekinsiz,çocuğun yanında güvende olmadığı bir baba değilse.
önerinizi bugün yaptım, bir bahane buldum şehir dışına çıkıyorum dedim bugün alacak , teşekkür ediyorum

paylaşımınız için teşekkür ediyorum

deneyiminizi paylaştığınız için çok sağolun, önüme ve ileri bakmalıyım,unuttuğum yapmak istediğim hayalleri tekrar hatırlama zamanı :)))

deneyiminizi ve önerilerinizi paylaştığınız için çok sağolun. duygularımın ve içindeki karmaşanın anlaşıldığını bilmek çok iyi geldi.çevremde anlaşılmadığımı hissettiğim o kadar çok insan varki ,buradaki platformda içten yorum ve cevap yazan herkese teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…