• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 sene sonra boşandım,

Boşanan erkekler ipi kopmuş hayvan gibi sevinçten bir ora bir bura saldırıyor. Sonra her koştuklarından bir yumruk yiyip savruluyorlar. Artık halleri kalmayınca o fedakar kadını o yuvayı o evladı özlüyor, kaybettiğini anlıyor.
Kadın da bu arada üzüntüsünü yaşayıp yaralarını sarıp daha güçleniyor. Bekleyip gör bakalım. Ama ona birşey olsun belasını bulsun diye beklersen sen iyileşemezsin. Kendine bak evladına bak. Zamanla alışır çocuk da. Benim oğlum 8 yaşındaydı 1 yılda alıştı. Şimdi asla görüşmek istemiyor telefonla konuşmak istemiyor. O da zaten ayda 1 arıyor 3 ayda bir de birkaç saat alıyor. Kurtulduk yani
Özür dilerim ama ipi kopmuş hayvan gibi yorumunuza güldüm o kadar haklısınız ki sözlerinizde

20 sene evlilik mücadele ve çabama rahmet olmadı ve bitirdim,pişman değilim ancak garip bir kaybolmuşluk ve boşluktayım .oğluma nasıl davranmalıyım 11 yaşında zaman zaman bana çok öfkeli ve kızgın davranışları oluyor haklı baba evden gitti özlüyor belki beni babayı evden yolladım diye düşünüyor olabilir, baba günde 1 kere arayıp konuşuyorlar ama oğlunu alıp zaman geçirmiyor, eski eşim o kadar mutlu keyifli ,dışarıda iyiki boşandım,çocuğun 18 yaşına gelmesini bekliyordum 5 sene önce bitti zaten evlilik gibi konuşmaları kulağıma geliyor. adamda pişmanlık üzüntü hiç yok ,ister istemez sinir oluyorum, deneyim ve önerilerinizi paylaşırmısınız. Sevgiler
Oncelikle cok gecmis olsun. Umarim herseyin en hayirlisi olsun sizin ve oglunuz icin. Bir pskologa goturmenizde fayda var. Ben inaniyorum ki sizi zamanla anlayacaktir. Eski esinize gelince erkekler ilk basta bi artik özgürüm kafasina giriyorlar yada ne kadar pismanda olsalar kuyrugu dik tutuyorlar. Ama cok gecmeden pisman olup pismanliklarini siz hissedip goreceksiniz. Bende aldatilmistim hemen ayrildim ama cok canim yanmisti. Sonra Allah bir bir onun ne kadar pişman oldugunu bana gosterdi. Tabii barismadim ama insani rahatlatiyor. Sizdede oyle olacaktir iciniz rahat olsun. Sizin onceliginiz oglunuz ve sizin hayatiniz. Onlara odaklaninki guzel huzurlu gunlere bir an once kavusabilin. Sevgiler

Back
X